ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ İNŞALLAH VERECEKTİR.YETER Kİ İSTEMESİNİ BİLELİM . BEN BU SİTEYE YENİ KATILDIM KUZENİM SAYESİNDE VE ÇOKK MUTLUYUM. ÇÜNKÜ BU SİTEDE BİRBİRİNİ HİÇ TANIMAYAN İNSANLARIN KARŞILIKSIZ SADECE DUALARLA GÖNÜLDEN BULUŞMA YERİ. EWET SIKINTILIYIM SEVDİĞİMDEN AYRI OLDUĞUM İÇİN MUTSUZUM AMA BU DÖNEMDE SİZLERLE TANIŞTIĞIM İÇİN DE MUTLUYUM. BEN HER GECE SİZLERE DUA EDİYORUM LÜTFEN SİZLERDE SEVDİĞİMLE BARIŞMAM İÇİN DUA EDİN.
ALLAHIN MUCİZELERİNE İNANIN
(16 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nessu kardeş Rabbim gönlündekini bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine tez zamanda versin inşallah,ben de senin gibi aynı sorunu yaşıyorum ben de sevdiğimden ayrıyım ve Rabbimden tez zamanda muradımıza erdirmesini diliyorum inşallah amin amin amin ben arzu bu arada Ekrem sevdiğimin ismi.
18 yıl önce gönderildi # -
nessu kardeşim
3 ihlas
1 fatiha
1 ayet-el kürsi okudum..Rabbim nessu kardeşimin gönlünün muradını hakkında hayırlı kıl ve nasip et, sıkıntılarını gider, ey halleri düzelten rabbim...Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi ilmike..amin amin amin ya rabbel arşıl azim..
HOŞLUKLA GELDİNİZ,DİLERİM HOŞLUK BULURSUNUZ.ALLAHIM GÖNLÜNÜNÜZÜN MURADINI HAKKINIZDA HAYIRLI İSE TEZ ZAMANDA VERSİN.
RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR....
ALLAH DERTLİ OLANA DERMAN, PARASI OLMAYA PARA, SAĞLIĞI OLMAYANA SIHHAT ,HUZURU OLMAYANA HUZUR SEVDİĞİDEN AYRI OLANA KAVUŞMAYI NASİP EDER İNŞALLAH. YUVA ÖZLEMİ OLAN HERKESE YUVASINDA HUZURLU YAŞAMAK NASİP ETSİN .AMİNNN. TÜM SEVDİĞİNDEN AYRI OLANLARIN YÜZÜ GÜLER İNŞALLAH
Hosgeldin dualarimiza
hosgeldin dostluk yoluna
hosgeldin birbirimize ettigimiz dualarin arasina...
hosgeldin Mucizenin varligina...
hosgeldin inanmanin gücüne...
hosgeldin imana-ilme..
hosgeldin büyüklerimizin güzel dualarina..
hosgeldin icinin acisini paylasacagin dualarina amin , amin duyacagin duadostluguna....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ ZAMANDA SİZİ SEVDİĞİNİZE KAVUŞTURSUN.TAMAMINA ERDİRMESİ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN.BEN DE SİZİNLE AYNI SIKINTIDAYDIM.AMA DEĞMEYECEK BİRİ İDİ.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ŞUANDA BANA GERÇEKTEN DEĞER VEREN VE BENİM DE CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM BAŞKA BİRİ VAR ARTIK.DUALARIMIN SAYESİNDE.LÜTFEN SİZ DE MUTLULUĞUMUN DEVAMI İÇİN DUA EDİN NE OLUR.ESKİYE DÖNMEK İSTEMİYORUM ARTIK.AMA YİNE DE DUA ETMEKTEN VAZGEÇMEYECEĞİM.SADECE SIKINTI ANINDA DUA EDİLMEYECEĞİNİ ŞİMDİ DAHA ÇOK ANLIYORUM.LÜTFEN SİZ DE SIKINTINIZ OLSUN OLMASIN DUA EDİN SÜREKLİ.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ALLAH SENİ SEVDİĞİNDEN AYIRMASIN, BENİ VE BENİM GİBİ AYRI OLANLARI DA TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN.İNŞALLAHHH
Ey Rabbim! Senden bildikleri ve bilmedikleri hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden biz de sana sığınıyoruz. Allah'ım bizim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.” (8) inşallah allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşlerim allah herkesi sevdiğine kavuştursun
Allah hayırlısıyla sevdiğinle kavusmayı nasip etsin sana insallah amin
ewet dostlar bu sitede birbirini tanımayan insanların buluşma noktası oldu.bu da mucize ... Allahın mucizelerinden ...herkes dertlerini ,yalnızlıklarını bu sitede paylaşıyor. Allah herkese gönlünden ne geçiyorsa tez vakitte versin inşallah. ben mucizelere inanıyorum.sizlerde inanın arkadaşlar..
amin kardşm rabbim seninde gönlündekini kallbinden geceni rabbim senin icin hayırlı kılsın...senin ve tüm inananlara rabbim şefaat eylesin...rabbim darda kalan kim varsa...allahh diyen rabbim rabbim rabbim diyen kim varsa dualarını kabul eylesin...
Amin kardeşim. Allah razı olsun. Rabbim sevdiğinle biraraya gelmenizi nasip etsin, hayırlısıyla inşallah.
hayırlı cumalar ALLAH tüm istediklerinizi tez vakitte versin inşallah. ALLAH sevenleri kavuştursun
aminn...aminn nessu aminkardşm..amin...rabbim hayırlısını versin..ne verrirse hayırlısını versin..şerden şer insandan uzak tutsun bizleri
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.