3 İHLAS 3 FELAK 3 NAS 1 FATİHA
SALA İLE EZAN ARASINDA OKUDUM ALLAHIM HER TÜRLÜ SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN ,GÖNLÜNÜNÜZÜN MURADINI VERSİN.ALLAHIN SEVGİSİYLE SARMALADIĞI KULLARDAN OLUN.AMİN.
Dua.....................(meral)
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aminnnnnnnnnnnnnnn Meral kardesim Amin......Allah senide her iki cihanda cok sevsin insallah.Korusun ,kollasin...duayla..
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin Rabbim kabul etsin sevdiği kullardan kılsın bizi ve gönlümüzdeki muradımızı versin inşallah.
aminnnn amiiiin
allah razı olsun allah kabul etsin
rabbim senin gönlündeki muradını tez vakitte versin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SAĞOL
AMİNN . ALLAH GÖNLÜNDEKİ TÜM İSTEKLERİNİZİ VERİR İNŞALLAH . BEN TÜM SEVENLERE , İSTEDİKLERİ HERŞEYE SAHİP OLMASI İÇİN DUALARIMI ESİRGEMİYORUM HER AKŞAM TESBİH ÇEKİP BU SİTEDE TANIMADIĞIM HERKESE GÖNDERİYORUM.İNŞALLAH KABUL OLUR.
Amin.Amin.Amin.Rabbim hepinizden razı olsun.Rabbim tüm dua dostlarıyla beraber her işinizi hayr eylesin.Amin.Amin.Amin.
AMİİİN!!
Allah razı olsun güzel yürekli kardeşim. Sağolun.11 Salat okuyorum sizin için...
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABAllah razı olsun canım ablacım. Ağzına yüreğine sağlık. Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah. AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM HER TÜRLÜ SIKINTILARINIZDAN KURTARSIN ,GÖNLÜNÜNÜZÜN MURADINI VERSİN.ALLAHIN SEVGİSİYLE SARMALADIĞI KULLARDAN OLUN.AMİN.
selam ve dua ile ablacığım...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLACIM....
RABBİM SENİN DE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN...
Allah razı olsun 3ihlas 1fatiha okudum sana kardeşim,dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin Rabbim amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.