mrb ben bir dua kitabında okumuştum çarşamba günü öğle ile ikindi arasında edilen dua kabul olunuyor 2 rekat namaz kılıp allaha dua eden duası kabul olyormuş bir dua kitabında okumuştum bunu
bugün öğle v ikindi arası
(24 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
O zaman bizede bunu yapmak düşüyorr. Allah razı olsun Alacım bizi bilgilendirdiğin için. Allahım tez saatte versin muradını inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.dularım seninle
allah razı olsun sizden cennet abla allah seninde muradını tez zamanda verir inşallah sevil abla seninde gönlündekini verir inşallah
dua dostlarım bu namazınızda ve dualarınızda banada yer verin,buna gerçekten ihtiyacım var.Allaha emanet olun.
tabbiki ederiz ablam sanada dua ederiz rabbimden ne istiyorsa inşallah en kısa zamanda verir inşallah
arkadaşlar iş yerimde olduğum için namaz kılamıyorum benim içinde dua edermisiniz?
tabbi ederiz derya abla allah muradını verir inşallah sende dua et bize
teşekkürler cennetcim..
ALA CIMMMMM ÖZÜR DİLERİM YANLŞ OLDU .TEŞEKKÜRLER BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN.....
tamam canım çok sağol bende dua etmeye masamın başında başlıyorum hemen hepimiz için edicem hemde
BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
bilgilendirdigin icin saol kardesim
hepiniz dualarimdasiniz18 yıl önce gönderildi # -
önemli değil mukadder ablacım allah sizdende razı olsun allah kabul etsin imşallah
İnşaallah yapacağımız duaları ve ibadetleri ihlas ile yaparız.
ALLAH razı olsun senden
inşaallah yapacam
seninde duaların kabul olsun18 yıl önce gönderildi # -
sevgili ala az önce öğle namazından sonra senin dediğin gibi iki rekat namaz kıldım.inşallah sayende ve sayemizde hepimizin duaları gerçekleşir.dualarım sizinle.
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN AMİN
allah kabul etsin abla gönlündekini versin
sevgili ala 1000 lahavle ni çektim biraz rahatlamişsındır inşallah mesajını da son anda okudum bande yaptım allah naspip etti rabbim bu günümüzü aratmasın iyi ve güzel şeylerle karşılastırsın kimin gönlünde ne muradı varsa versin amin.
ALLAH RAZI OLSUN
çok sağol yıldız abla allah hepinizden razı olsun allah ne muradınız varsa versin
Allah razı olsun Alacım.
tüh ya ben kaçırdım daha şimdi gördüm bunu.inşallah bidahaki çarşamba günü yapacam.ama eminim sizler hepimiz için dua etmişsinizdir...allah razı olsun bende yeni bişiy daha öğrendim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.