RABBİM ! ÇOK YORULDUM BEN ÇOOOK :(
AMA BU KADAR İMKANSIZLIK İÇİNDE BOĞULURKEN BİLE NEDENDİR HALA İÇİMDEKİ BU UMUT :(
SANA YALVARMAKTAN ASLA DEĞİL AMA YILLARIMI GÖZYAŞLARIMI GECEMİ GÜNDÜZÜMÜ BANA EMANET ETTİĞİN BU CANI,BEDENİ ÜZMEKTEN ÇOK YORULDUM
İÇİMDEKİ KIPIRTILARI SIZILARI BİLENSİN
N'OLUR BANA YARDIM ET BENİ BU KADAR ACİZ BU KADAR ELİ KOLU BAĞLI BIRAKMA
YA BANA TEZ VAKİTTE HAYIRLA VER MURADIMI YA DA BANA Bİ ÇIKIŞ KAPISI N'OLUR RABBİM DAYANAMIYORUM ARTIK ONUN KALBİNİ ÖNCE SANA SONRA BANA ÇEVİR RABBİM :(
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDURRASULULLAH AMİN :(
YARDIM ET RABBİM ! ÇOK YORULDUM BEN :(
(45 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM DUALARIMDA YILLARCA YALVARDIM SANA HİÇBİR KULUN DUYMADI YAKARIŞLARIMI
ŞİMDİ BURADA PAYLAŞIYORUM. ONLAR BENİM DOSTLARIM RABBİM DUA DOSTLARIM
BENİM İÇİN GÜZEL YÜREKLERİYLE SENİN RIZAN İÇİN BANA DUA EDİYORLAR
ONLARDAN RAZI OL! YÜREKLERİNE HUZUR VER RABBİM AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS............Ya Vekil YA Vekil Ya Vekil.........Rabbim sesini duysun insallah ,Rabbim Hz..Muhammet hörmetine onun sevdikleri hörmetine ..sesini duysun kardesim....El Fatiha...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH'IM SİZDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ İYİKİ
18 yıl önce gönderildi # -
Merve kardeşim Rabbim tez zamanda seni feraha erdirsin inşallah Ya Vedud Ya Vedud Ya Vedud
HER KARANLIKTA BİR AYDINLIK VARDIR MUTLAKA,ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN,KENDİNİ BU KADAR HIRPALAMA,VARDIR ELBET BİR ÇARESİ.
ŞÖYLE BİR ÇEVRENE BAK İNSANLAR NE SIKINTILARLA UĞRAŞIYOR AMA UMUTLARINI YİTİRMİYOR,SENDE UMUTLARINI YİTİRME ALLAH BİR ÇIKIŞ YOLU VERİR İNŞALLAH.21 İHLAS YÜREĞİNİN YANĞININA FERAHLIK VERSİN DİYE.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim sakın dua etmeyi bırakma.ben eminim ki bu sitedeki dostlarımızın herbirinin canı başka sebeplerden yanmıştır.ama şundan emin ol ki dua Allah cc a sığınış her sıkıntının çaresi oluyor. düşünki ben çok değil bir hafta öncesine kadar zaman zaman canıma kıymayı düşünecek haldeydim. evet sorunlarım tam anlamıyla hallolmuş değil henüz ama Rabbim ettiğim duların karşılığını vermeye başladı. bana öyle bir nimet bahşetti ki, öyle bir çıkmazdayken bana kendisi için imkansız hiç bişy olmayan Rabbim benim imkansızımı bahşetti diyebilirim. dediğim gibi henüz tam anlamıyla selamete çıkmış sayılmam ama duaya sarılmam gerektiğini birkez daha gösterdi bana rabbim. nolur sende dua etmeyi bırakma.senin için 1 fatiha 3 ihlas 7 inşirah okuyorum rabbim kabul buyursun tez zamanda gönlünün muradını versin inşallah. amin..
ALLAH YÜREĞİNİN TAM ANLAMIYLA RAHATLATSIN DOSTUM,KARDEŞİM ... SENDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH ... DUAYI BIRAKMAM BIRAKTIRMASIN DA RABBİM O BENİM TEK DAYANAĞIM ...
DOSTUM 4 YILDIR YILMIYORUM, AMA SANDIĞIM KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİM ARTIK
DUALARIM BOŞ DEĞİLDİ ELBET AMA DİLEDİĞİM MURADIM OLARAK DÖNMEDİ BANA
CANIM DAHA ÇOK ACIYOR ARTIK
DİLERİM BENİM İÇİN DE İMKANSIZIMI İMKANLI KILAR MEVLAM AMİN18 yıl önce gönderildi # -
merve kardeşim allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin sana sabrın sonu selamet olur inşallah hiç bir zaman umudunu kaybetme olmazsa da olmadı demeyelim hayırlısı buymuş diyelim rabbim kalbini görüyo dualarla kal rabbim yar ve yardımcın olsun
CANM BENİM YAA...BİZ KULLAR SADECE YALVARIR YAKARIRIZZ..RABBİME..RABBİM DARDA KALAN SENİ VE TÜM İNANLARI GÖRÜYO..O EN İYİSİNİ EN DOĞRUSUNU BİLEN KARDŞM...BELKİ BİR HAYIR VAR BUNDA DA...NEDİYİM..ALLAH KALBİNDEKİNİ YÜRGNDEKİNİ EĞER HAYIRLISI OLCAKSA VERSİN..OLMAYACAKSA ALLAH ALSIN İCİNDEN..AYNI ŞEY BENİM İCİNDE GEECERLİ....DUALARMZI KABUL ETSİNRABBİM....3 İHLAS BİR FATİHA KALBİNİN RUHUNUN TEMİZLİĞİ İCİN ....AMİN.
arkadaşım sıkıntılarını anlıyorum ve o umut bendede varr zaten o olmasa yaşaabilirmiyiz allaha sığınıyourz senin için 3 ihlas 1 fatiha allah kabul etsin
bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum dostlarım
ezanlar hürmetine Rabbim cümlemizin muradımızı hayırlı eylesin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
mertebesindeki bir duayı sizlerle paylaşmak istedik (Bu duanın çok darda kalındığı zaman vesile yapılması önerilmektedir)
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn ve selâmûn alel murselîn vel hamdulillâhi Rabbil âlemîn”
“Er-rahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke nağbudu ve iyyâke nestaîyn”
“Kul huvallâhu ehad. Allâhus-Samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekullehû kufuven ehad”
“İnnâ eğtaynâ kel kevser. Fesalli li Rabbike venhar”
“Tenzîl-el azîzir-Rahîm. Selâmun kavlen min Rabbir-Rahîm”
“Elif, Lâm, Mim. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”
“İhtinâs sırât-el müstakîm. Sırat ellezîne en'amte aleyhim. Ğayril mağdûbi aleyhim veleddâllîn. Amennâ ve saddaknâ”
Ya Habibi! Senin rızan için, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) şefaati için, ………….( Baba adı ). olma, ………….(anne adı) . doğma, Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetinden …………(isim)…………………. olarak, senin……(esmaül hünsadan)…………… .…. (Rezzak sıfatına, Hadi sıfatına, Şafi sıfatına vs.) sıfatına sığınıyorum ve seni vekil tayin ediyorum.
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Sana ……….. için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”(inşaallah bu dua sıkıntılarımızdan kurtulmamıza vesile olur)
YÜCE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUA DOSTU SEN YİNE DİLİNDEN DUANI GÖNLÜNDEN RABBİNİ DÜŞÜRME ALLAHA EMANET OL
ALLAH RAZI OLSUN HAYRULLAH DOSTUM OKUDUM BİLE VESİLE KILSIN RABBİM İNŞALLAH AMİN
SELAMÜN ALEYKÜM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ONU SANA SENİ ONA GÜVENDİRSİN KARDEŞİM YA KUDDUS ÇEK YÜZÜNÜ GÖZÜNÜN ÖNÜNE GETİR ÜFLE KARDEŞİM AMİN.
TAMAM DOSTUM ÇEKİCEM RABBİM İÇİNİ YÜREĞİNİ FERAHLATSIN RAZI OLSUN
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider. Yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1 fatiha okudum,Allah dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
allah çekemiyeceğin kadar yük vermez hakkında hayırlısı böyledir belki ne olur umutunu kaybetme ALLAH yardımcın olsun
allah yardımcın olsun.allah kımden bahsedıyosan artık dınını kalbı uzerınde sabıt kılsın ınsallah.Allahtan umt kesılmez her ıste bır hayır vardır ama bız bunu hemen goremeyız Allahım ınsallah senı yasayacgın evlılıgı oyle bır nasıp edrekı sana bırbırnıze olan askınızdan ve sevgınızden aglarsınız yanı sevıncten aglarsınız.Allah sana hayırlı huzurlu multu bol kaznavlı baskasına muhtac olmaddan bır hayat nasıp eylesın o kısyle veya baskasıyla .Amin
sevgılı arkadasım bende senın gıbı zor zamanlar gecırıyorum ama ınanıyorumkı bu kadar dua doslarının ettıgı dualar ve senın rabbıme yakarıslarını rabbım duyacak ve senı mukafatlandıracaktır gonlunu ferah tut ve yaradana yalvarmayı bırakma rabbim senınde tez zamanda yuregındekı muradı yasamayı nasip etsin ALLLAH EMANET OL
sağol zelihacım Rabbim senin de yardımcın olsun inanç olmasa zaten napardık ama zamanla insanın ya da benim gücüm tükeniyor :(
Allah'ım sen bizi hiç bi zaman çaresiz durumda bırakmadın her zaman yardımını üzerimizde hissettik heleki benim güzel Rabbim benim dualrımı nasıl kabul ettiysen bugünde Merve kardeşimin duasını kabul eder misin Allah'ım.Lütfen Lütfen Lütfen. ve Allah'ım nice merve'lerin duasını kabul eyle onlar için hakkında hayırlısını dile amin.
barış canımsın ... yine beni ağlattın :(
amin kardeşim amiin18 yıl önce gönderildi # -
sen ağlama kardeşim ben dayanamam sabır edelim eminim ki hakkında hayırlısını dileyecektir rabbim eğer bu beklediğin kişi olmazsa bile eğer kaderinde yazılmışsa en yakın zamanda karşına çıkıp seni bulucaktır ve geçmişi unutup önüne bakıcaksın Allah'ım hakkında hayırlısını inşallah tez zamanda diler amin
Gözümüzden gözyaşını, gönlümüzden selâmını, dilimizden birbirimize ettiğimiz duayı alma Ya Rabbi. Hiçbir zaman bizi birbirimizle imtihan etme. Aramızda uhuvvet ve muhabbetini artır. Kalbimizi su-i zandan, ağzımızı gıybetten, nazarımızı tenkitten arındır. Canımızı birer ‘uyum kahramanı’ olarak al. Bizi sahabe kardeşliği gibi bir kardeşlikle şereflendir. Birlikten beraberlikten doğacak rahmet ve feyzinden mahrum kalmaktan Sana sığınırız. Bizleri cennetin en yüksek tepesinde dostlarımızla ve Sen’in has dostlarınla beraber, Habib’inin (sas) yanında haşreyle (âmin).....ALLAH, BU GÜZEL GECENIN HATIRINA SU DUANIN HATIRINA ....YÜZYIRMIDÖRTBIN EVLIYANIN PEYGAMBERIN HATIRINA ...PEYGAMBERIMIZ MUHAMMET(sav)HÖRMETINE SENIN YÜREGINI DUYSUN.....Hepimizin giyaben ettigi dualari kabul buyursun...Allahim Allahim gözyaslarimizla karisan dualarimizi kabul buyur...bizi ihlasinla yücelt...bize lütfunu teveccüh et.Sen OL dersen O lur Senden baska kimsemiz yok......ya ALLAH ya ALLAH ya ALLAH....
ALLAH'IM BANA LUTFETTİĞİN EN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ BU ...
MURADIMLA DUAMLA SIĞINIRKEN NE GÜZEL KULLARINA DOST EYLEDİN BENİ ...
ELHAMDÜLİLLAHİRABBİLALEMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
he şöle güzel yanlarını da gör mutlu ol ki mutluluklar hepsini bulsun tamam mı canım:)
Allah’ım
Çaresizliğimizin çaresi sensin Allah’ım!
Çarelerinden merve kardeşimi çaresiz kılma Allah’ım 3 ihlas 1 fatiha okudum mervecim "ya sabır"18 yıl önce gönderildi # -
UMUDUNU KIRMAK İSTEMEM MERVE AMA BENDE TAM 4-5 YILA YAKIN İÇİN İÇİN DUA ETMİŞTİM GÖNLÜMDEKİ İÇİN... ÇOK ZOR DÖNEMLER GEÇİRMİŞTİM. HELE İLK 2-3 YIL HAYATTAMIYIM DEĞİLMİYİM BELLİ DEĞİLDİ.. ÇOK CANIM YANMIŞTI YALVARIP DURUYORDUM ALLAHA..DAHA 16 YAŞINDAYDIM İLK AŞK ACIMLA KARSILASTIĞIMDA VE O İLKİM BENİM İÇİN 4-5 YILA MAL OLDU 4-5 YIL BOYUNCA RUH GİBİ YAŞADIM DESEM YANLIŞ OLMAZ ÖZELLİKLEDE İLK 3 YIL.. ÇEVİRGEL DUASINI OKUMAKLA MEŞGULDÜM EN SON :) O KADAR DUAMA RAĞMEN DÖNDÜMÜ... BELKİ ABARTMIYORUM 20 KERE DÖNDÜ AMA 20 KEREDE AYRILDIK BÖYLE SALLANTIDA ÇANTADA KEKLİK DURUMUNDA Bİ İLİŞKİYDİ.. BEN ONUN GÖZÜNDE ÇOK DEĞERLİ OLSAMDA O SERSERİLİKTEN VAZGEÇMİYODU SÜREKLİ BAŞKA KIZLARLA ÇIKIYODU SONRA HEP BENİ ARIYODU SENİ SEVİYORUM DİYORDU AMA ERTESİ GÜN BAŞKA KIZLARLA GÖRÜYODUM. BEN DELİ GİBİ AŞIKTIM TEK GAYEM ONA KAVUŞMAK VE HİÇ AYRILMAMAKTI. SADECE BENİMLE OLMASINI İSTERDİM AKILLANSIN USLANSIN BİR ÖMÜR BİRLİKTE OLALIM EVLENELİM DUALAR AMİNLER YALVARIŞLAR AĞLAMALAR YEMEDEN İÇMEDEN KESİLMELER...
SONU NE OLDU... İYİKİ KABUL OLMAMIŞ DUALARIM...YOKSA BEN ŞİMDİ GERİYE DÖNÜP BAKTIĞIMDA ONUNLA MUTSUZ OLURDUM VE MUTSUZ OLURDUM ÇÜNKÜ BİRÇOK SEBEBİDE VAR BUNUN..
AŞK GÖZÜMÜ KÖR ETMİŞTİ...ONU HERŞEYİYLE KABUL EDİYODUM YANLIŞLARI GÖZÜME BATMIYORDU..HAYATI KENDİME ZEHİR ETTİM AMA BELKİDE ONA AŞIK OLMAM O 4-5 YIL İÇİNDE YAPACAĞIM BİÇOK HATADAN UZAK TUTTU BENİ BELKİDE..VE ONU SEVERKEN ALLAHA YAKINLAŞTIM ESKİ HALLEİRME GÖRE DAHA ÇOK ALLAHA YAKINLAŞTIM EN GÜZEL ARTISI BU OLDU..TEK BİLDİĞİM İYİKİ ONUNLA EVLENMEDİM SADECE BU..
ALLAHA ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM NİŞANLIYIM VE NİŞANLIMIDA SEVİYORUM.ALLAHA ŞÜKÜR...İNSALLAH SENİN HAKKINDA EN HAYIRLI OLANI OLUR.İNSALLAH..GÖNLÜNDEKİ SENİN İÇİN HAYIRLI OLANDIR İNSALLAH..
BUARADA BENİ HEP TERKEDİYORDU EN SON DÖNEN O OLDU YİNE AMA BEN BUDEFA HAYIR DEDİM İLKKEZ ONA HAYIR DEDİM.. BENİM YAŞADIKLARIMI ALLAH ONADA YASATTI YALVARDI YAKARDI EVLENELİM DEDİ UZUN BİR ZAMAN VAZGEÇMEDEN SÜREKLİ ISRAR ETTİ PİŞMANLIK MESAJLARI ARAMALAR SORMALAR..AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ... AMA BEN O SIRA SUANKİ NİŞANLIMLA TANIŞMIŞTIM VE ALLAH BANA SUANKİ NİŞANLIMI SEÇTİRDİ.
DUALARIM KABUL OLDU O TEMELLİ DÖNMEK İSTEDİ AMA BUDEFA BEN YOK DEDİM.. HAKKIMDI ÇÜNKÜ HAYIR DEMEK..EVET HERZAMAN İÇİN HAYIRLISI..ALLAHA EMANET OL
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.