aniden bi ayrılık ve o ayrılığın sebebini iblmiyorum kavuşmam için o insanın kalbinin yumuşması içinallah rızası için dua edin çok kötüyüm kafayı yiek durumdayım unutuyorum nede kavuşuyorum o insann kalbine merhamet koysun ve tlfonuma baksın dua edin arkadaşlar duaaa:(:(
arkadaşlar çok kötüyüm çıkış yolu ne olur dua edin:(:(
(15 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM ONU SANA SENİ ONA GÜVENDİRSİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH CC.YARDIMCIN OLSUN. HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR. GÖRMEDİĞİN YANLARINI GÖRMÜŞ OLDUN. SABRETMEK GÜZELDİR. ALLAH CC HAKKINDA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN. EN GÜZELİ EN İYİSİ SENİN OLSUN. ÖYLE GÜZEL GÜNLER GÖR Kİ BU GÜNKÜ ÜZÜNTÜLERİNE OTURUP AĞLADIĞIN İÇİN AĞLA...
HZ. EBU BEKİR DİYOR Kİ'' ŞİKAYET EDİP AĞLADIĞIM NİCE ZAMAN OLDU, ZAMAN GELDİ Kİ AĞLADIĞIM GÜNLERE AĞLADIM.'' ALLAH HEPİMİZİ BU HAL İLE TERBİYE ETSİN. ÇÜNKÜ BÖYLE GÜZEL BİR KULUNA BÖYLE BİR HAL YÜKLEDİ İSE RABBİM, ONDA MUHAKKAK GÜZEL NİMETLER VARDIR SELAM VE DUA İLE.
HEP HAYIRLARLA KAL İNŞALLAH.
mertebesindeki bir duayı sizlerle paylaşmak istedik (Bu duanın çok darda kalındığı zaman vesile yapılması önerilmektedir)
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn ve selâmûn alel murselîn vel hamdulillâhi Rabbil âlemîn”
“Er-rahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke nağbudu ve iyyâke nestaîyn”
“Kul huvallâhu ehad. Allâhus-Samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekullehû kufuven ehad”
“İnnâ eğtaynâ kel kevser. Fesalli li Rabbike venhar”
“Tenzîl-el azîzir-Rahîm. Selâmun kavlen min Rabbir-Rahîm”
“Elif, Lâm, Mim. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”
“İhtinâs sırât-el müstakîm. Sırat ellezîne en'amte aleyhim. Ğayril mağdûbi aleyhim veleddâllîn. Amennâ ve saddaknâ”
Ya Habibi! Senin rızan için, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) şefaati için, ………….( Baba adı ). olma, ………….(anne adı) . doğma, Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetinden …………(isim)…………………. olarak, senin……(esmaül hünsadan)…………… .…. (Rezzak sıfatına, Hadi sıfatına, Şafi sıfatına vs.) sıfatına sığınıyorum ve seni vekil tayin ediyorum.
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Sana ……….. için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”(inşaallah bu dua sıkıntılarımızdan kurtulmamıza vesile olur)
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
Allahım kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı olanı kalbine kabul ettir. AMİN AMİN AMİN
3ihlas 1fatiha okudum,Allah kalbinin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
Rabbim yar ve yardımcın olsun sureklı duanı et allah hayırlısını versın ı,.Rabbımden dılerımkı en hayırlı bır sekılde sıkıntılarını gıderır senın.amin
RABBİM YARDIMCIN OLSUN SEVGİLİ KARDESİM HERSEYDEN ONCE EGER HAYIRLI ISE RABBİM SENI ONA KAVUSTURSUN BECE SENDE BOYLE DUA ETMELISIN GONLUNU FERAH TUT EGER KISMETINDE VARSA ONUNLA BIRLIKTE YASLANMAYI RABBİM SANA NASİP ETSİN
AMİN İNSALLAH SEY O NOKTALI YERLERE KENDİ İSMİMİZİMİ SÖYLEYECEGİZ YOKSA SEVDİGİMİZİN VE ANNE BABASININMI KUSURA BAKMAYIN ANLAYAMADIM
Allah yardımcın olsun.Rabbim hayırlısı ise tez zamanda geri kavuştursun inşallah..
hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşim.İnan bende senin gibi bi duruma düştüm fakat bu sitede o kadar güsel dualar yaptık ki şimdi mutluyum kavuştum sevdiğime darısı sizlerin başınıza...Ama şunu sakın unutma hakkında hayırlı ise olsun hayırsızsa olmasın bölesi daha iyi olur Allah'ın izniyle
ARAMA BIRAK ARAMA SEN ALLAHA ŞİKAYET ET ONU BIRAK ARAMA YAAA
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH :( BİLİYORUM ARAMAMAKTA ZOR... AMA HAYKIRMAK GELDİ İÇİMDEN ARAMA DİYE...
arkdaşım kolaymı sence normal bi arılk olsa tmm ama öle değil birde o kişiliksiz olsa yinedicem ki huyu ama öle biri de değil artı ben allah yoluna teşvik eden biri benm hatalıyım bilmiyorum ne olur dua edin çok sağolun
allahım çıkış yolu ne olur
7 ayetel kürsi yüreğinin huzuru için...Allah her daim yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.