dostlar işyerinde olduğum için bu kadarını kabul buyrun sizlere ve tüm evrende nasibi olan din kardeşlerimiz için . dualarımı vesile et ey Rabbim!
66 ya Allah
33 estağfurullah
33 kelime-i tevhid
33 elhamdulillah
33 subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil aziym
40 Yunus as duası
33 Salavat
21 besmele
33 La havle
206 ya Cebbar
129 ya Latif
60 ya Mucib
33 ya Şafi
209 ya Rahman
33 ya Kuddüs
33 ya Vehhab
10 ihlas 1 fatiha
AMİİİİİN ...
bu günkü hediyelerim !
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun rabbim dilinden duayı kalbinden allah sevgisini eksik etmesin allah'a emanet dua kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.benim de dualarım seninle kardeşim
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM
“Yedi gökler ve yerde ve onların içindekiler Onu tesbih eder. Hiçbir varlık yoktur ki, Onu övüp Onu tesbih etmesin. Lakin siz onların tesbihini anlamazsınız.” (İsrâ Sûresi, 44)
Allah cc razı olsun güzel yüreğinizde hüzün hiç yer tutmasın, dilerim bu güzel hediyeniz milyonlarca katlanıp sevabıyla size dönsün, elleriniz cennet kapıları açsın..
allah razı olsun
allah razı olsun
Allah razi olsun bende senin icin 500 adet ya Vedud diyecegim..gönlünün muradini sana nasip etsin Rabbim hayirlisiyla, insallah diye...bizlere okudugunun binlerce kati sana geri dönsün melekler dualarina Amin Amin Amin ..desinler insallah.
ALLAH RAZI OLSUN ABLALARIM DOSTLARIM
ARTIK KENDİM İÇİN DEĞİL SİZLER İÇİN CÜMLEMİZ İÇİN DUA ETMEYİ ÖĞRENDİM BU BENİM EN BÜYÜK KARIM OLDU
DİLERİM MURADINIZA VESİLE OLUR AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah CC. razı olsun Merve kardeşim, burada edilen duaları okumak ve dua etmek ve nasiplenmek dünyadaki bütün herşeyden daha güzel daha sevimli daha gerçek. Allah CC. her iki cihanda af ve afiyet içinde yaşatsın sizi ve bizleri amin. 11 ihlas 3 felak 3 nas 3 fatiha size hediye eyledim. Allah CC. kabul buyursun. Amin.
Selam ve dua ile.
Allah razı olsun kardeşim,Rabbim seninde dileklerimi hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin..
ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN BİLER İÇİN OKUDUKLSRIN VE BİZLER İÇİN OLAN DUALARIN HAKKI İÇİN ALLAH SENİN YÜZÜNÜ ENKISA ZAMANDA GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH AMİN
canım benim sizler için okudum içimden geldiğince dilim döndüğünce Rabbim sizleri de güldürsün inan sizler kadar sevineceğim inşallah tez vakitte cümlemize amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.