Kardeslerım neolur bana ve nısanlımada dua edın.nısanlım dıploma almak ıcın ugrasıyo eger alabılırse bu donem sonuna. RABBIM DE ızın verırse bu yaz dugunumuz olucak.neolur dua edın bızım ıs uzadıkca problem oluyo hanı dıyolar ya bole hayırlı ıslerı uzatmamak gerekır gercekten cok dogru.cunku nısanlımın aılesı cok farklı.bıde soyle bır problem var ben okulumu bıtırdım ve ıkı yıldan berı ogretmenlık yapıyorum ama o halen ogrencı.erkek okuyup bayan calısınca cok buyuk problem oluyo.ALLAH rızası ıcın neolur kardeslerım dua edın.....ALLAH RAZI OLSUN
BİZEDE BİR DUA(EMİNE VE TUNCAY)
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım inşallah nişanlın tez vakitte hayırlı sizin thmin ettiğinizden dha bol kazançlı bir iş bulur ve Allah ikinizi kimseye muhtaç etmez.Allah sevginizi daim kılsın inaşşallaım dilerim yardanımdan derslerini sıkıntı çekmeden verir 3 gulfu bir elham okudum.Allah işleriniz rsat getirsin rabbim yar ve yardımcınzı olsun.Ya vedud Ya vedud ya vedud.Amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ VAKİTTE YUVANIZI KURMANIZI NASİP ETSİN ENGELLERİ KALDIRSİN İNSALLAH HAYIRLISIYLA MUTLU BİR YUVANIZ OLSUN ALLAHIN İZNİYLE İNSALLAH.AMİN
amın canım kardeslerım.dun gece bır ruya gordum ALLAHIM insallah hayırlara cıkartır.neolur duanızı esırgemeyın.
Allahu Teala tez vakitte feraha çıkarsın inşallah amin.
allah seni ve nişanlını tez vakitte kavuştursuun herşey gönlünüzce olur inşallah bütün dualar sevenler kavuşmayı bekleyenler için olsun
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol. Haklarında hayırlı olanı nasipet. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım bu gençlerin dualarını kabul et hayırlısını ver onlara işlerini rast getir sevgili peygamberimiz h.z muhammed mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine allahümme salli ala seyyidina muhammed amin..
1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü 100 ya fettah okudum vesile olur inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeslerım.
Allah tüm müşkülatlarınızı gidersin Tez vakitte güzel bir yuva kurmanızı nasip eylesin. Amin.
HERŞEY GÖNLÜNDEN GEÇTİĞİ GİBİ OLUR İNŞALLAH...
allah yardımcınız olsun tez zamanda ne istiyosanız rabbim hayırlısıyla versin sizleri bu sıkıntılarınızdan kurtarsın amin amin amin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, sıkıntılarınız feraha erer inşaALLAH mutlu olursunuz.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.