dostlarım dua dostlarım gönül dostlarım
şükür ki sabrımı duamı yıllardır içimden almadı Rabbim
4 yıldır yılmadım dualarım istediğim yönde olmadı sevemedi sevdiğim beni hala :(
ama sizi buldum ya ÇOOOK MUTLUYUM !
bu ne güzel bi kardeşliktir
Rabbim ahirette de cennette buluşturduğu kullarından eylesin
yüreğimin en içinden sesleniyorum
RABBİM DUA DOSTLARIMIN YÜREKLERİNE HUZUR VER MURADLARINI HAKLARINDA HAYIRLI EYLE KABUL EYLE
AMİN AMİN AMİN
mutluluk bu mu (merve)
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun güzel kardeşim vallahi ya,bunları duymak mutlu ediyo,buna inan Rabbimin sevdigi kulusunki sana hayırlı olmayanı vermedi,gönlünü ferah tut ileride senin için daha güzel şeyler olucak Allahın izniyle...
18 yıl önce gönderildi # -
derinim dostum umudum bitmiyo ki hala onun için yalvarıyorum yaradana hala hakkımda hayırlı eyle Rabbim diyorum :( inşallah kabul olur :( hakkımd ahayırlı olur sabrım umudum gerçek olur
ama bu güne kadar olmadı dualarımı ararken sizi buldum :)18 yıl önce gönderildi # -
o zaman umudun hala varsa devam umut yoksa hayır yok demektir,sana çünkü dua kapısı açılmış sana şu yazıyla özetliyim kardeşim
KİME DUA KAPISI AÇILMIŞ İSE,
ONA RAHMET KAPILARI AÇILMIŞTIR!DUA, takdirin tüm güzelliklerinin size ulaşmasına vesile olan en değerli nimettir. Onu elden geldiğince çok ve güçlü olarak kullanan en büyük nimetlere kavuşacak olandır.
Kaderi anlamayan câhil ise, DUAYI terkeder; tüm mahrumiyet ve çileler de onu bekler!
Konuyu, Rasûlullah aleyhisselâmın şu açıklamasıyla bağlayalım:
“İçinizden her kime dua kapısı açılmış ise, muhakkak ona rahmet kapıları açılmıştır; ve Allah’dan, afiyet istenilmesinden daha sevimli bir şey istenmemiştir”.
DUA, inen belâya ve inmeyen belâya karşı faydalıdır. Ey Allah’ın kulları, DUAYA SIMSIKI SARILINIZ!”18 yıl önce gönderildi # -
sarıldım dostum sarıldım çok şükür sarılmamı istedi Rabbim ve oldu
bilmiyorum nedendir; benim gözümde umudum yok, sevmiyo beni sevdiğim
ama 4 yıl oldu dostum 4 koca yıl oldu,sabrettim ağladım dua ettim,EDİYORUM ama isyan etmedim şükür ki etmedim ETMİYORUM
ama hala ümidim var bu kadar imkansız görürken bile ümidim var
Rabbim koyuyor içime dimi? vardır bir hayır dimi ? :(18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mervecim inşallah herşey gönlüne göre olur:)
canım benim sen geldiğin zaman ayrıca mutlu oluyorum :)
SAOL:) canım benim iyiki seni tanımışım burda ve ne güsel ki hep destek oluyoruz birbirimize Allah senden razı olsun
Amin.Kardeşim sabır,sabır,sabır.....vede hayırlısını dilemek ve istemek o yüzden Yüce Mevlam sana senin sevdiğin vede çok sevildiğin bir beraberlik nasip eder inşallah.
merve rabbim kalbindeki isteklerini dileğini versin.
ama sevdiğin kişi sana layıksa kıymetini bilecekse hayırlı ise rabbim sevdiğin insana kavuştursun tez zamanda inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
mervecigim Allah kalbimine göre versin. Tüm dileklerin gerceklesmesini diliyorum hayirlisiyla. Allah dualarini geri cevirmesin.
rabbim herşeyi gönlümüze göre versin amin
Can ü gönülden seversen
Yalvar kul, Allah'a yalvar
Maksuda ermek dilersen
Yalvar kul, Allah'a yalvarYalvar a kardeş yalvara
Varmıyasın yüzü kara
Ümmet isen Peygambere
Yalvar kul, Allah'a yalvarGeceler uykudan uyan
Gizli sırlar olsun ayan
Mahrum olmaz Allah deyen
Yalvar kul, Allah'a yalvarTanı sen kendini tanı
Neden yarattı Hak seni
N'olacağın anubeni
Yalvar kul, Allah'a yalvarYunus nuş eyle belayı
Yürü maksudun dileği
Hem inleyi, hem ağlayı
Yalvar kul, Allah'a yalvarYunus Emre (K.S)
Allah cümlemizi duasız ve dostsuz bırakmasın kardeşim
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
BİZDE BİR DUADAŞ KAZANDIK :))
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.