canım dua dostlarım bu aralar çok sıkıntılarım var aslında yazmıcakdım ama bugün morelim çok bozuldu...sizlere çok fazla ihtiyacım 2 ay önce malesef işten çıkdım ve 2 aydır iş arıyorum başvurularda bulunduğum yerler önce gel diyor sonra arayıp malesef biz sizin paranızı ödeyemeyiz diyorlar :( oysaki ben ihtiyacım olduğu için yeter ki iş olsun çalışım dediğim için sigorta bile iştemedim bu yerlerden :(ayrıca gittiğim özel kursataki hocam( kendisi ünlü bir oyuncu) bugün alay etti benimle ve sınıftaki bazı arkadaşlarla ve işime olan bütün hevesimi biranda yok etti artık herşeye o kadar olumsuz bakıyorum ki canım çok sıkılıyor...dostlarım dualarınıza çok ihtiyacım ve ayrıca heycanımı yenmek ve başarılı olabilmek için edebilecem bir dua var mı ?varsa n'olur söyleyin allah razı olsun ve hepimizi zalimlerin şerrinden korusun amin ...
dualarınıza ihtiyacım var dostlar(Derya23)
(10 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin.Rabbim sana ve senin durumunda olan herkese tez zamanda rizk kapilarini acsin.Allah seni güclü ve kendinden emin kilsin.Dualarimda olacaksin derya.Allah herseyi gören ve bilen ona sigin dua et.Ondan baska kimsemiz yok.
18 yıl önce gönderildi # -
Moralini bozma kardeşim bilakis duyduğun sözler hırslandırsın seni.Yüce Mevlam bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar.3 İhlas,1 Fatiha,1 Ayetel El-Kürsi okuyorum senin için kabul et lütfen.Allah tüm darda olanlara hayırlı kapılar açar inşallah.
amin amin amin
ALLAH EN KISA ZAMANDA HAYIRLI İŞ KAPILARI AÇSIN İNSALLAH CANIM SANA AMİN
Moralini bozma ablacım,her işte bi hayır var biliyorsun.Allah sınıyor bizi,hep hamd ve şükür halinde ol.Ondan en hayırlısını iste ve tevekkül halinde ol.Gör bak,üzüldüğüne üzüleceksin.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
RABBİM YOLUNU TEZ VAKİTTE AÇSIN DERYA GÖNÜLLÜM...
allah razı olsun ablalarım
"Ey Rabbim! Senin ilmine müracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin büyük fazlından diliyorum; çünkü sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim. Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin."
oku kardeşim allah yar ve yardımcın olsun sen imanını ve inancını kaybetme rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez allaha emanet
Deryacığım güzel kardeşim Rabbim hayırlı rızk kapıları açsın inşallah yolunu açık etsin 100 Lahavle 100 inna fetahna okuyacağım sıkıntıların için.Selam ve dua ile Rabbime emanet ol.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.