Allahım ne olursun hakkımızda hayırlı olanı nasip et, benim, ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin sıkıntılarını gider yarabbim. Allahım çok bunaldım senden başka gidecek kapım yok, ne olur ferahlık ver, sen beni ve ailemi koru ve doğru yoldan ayırma, kardeşimin içine öyle bir iman aşkı verki senin aşkınla yansın. Bizleri yolundan ayırma, maddi ve manevi sıkıntılarımız gider Allahım. Yarabbim sen Fettahsın, sen rahimsin, sen kerimsin, sen gafursun, ne olur yarabbim çıkış yolu göster, sıkıntılarımızı gider. Sana inandım sana güveniyorum kimsem yok yarabbim, sen sıkıntılarımızı gider. Senden başkasına boyun eğdirme, kimseleri halimize güldürme, sana inandım, sana sığındım Allahım, Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. Rabbim yar ve yardımcımız ol. Ne olur sıkıntılarımızı gider. Bizleri isyan ettirme, günahlarımızı affet. AMİN AMİN AMİN.
DUA DOSTLARIM DUALARINIZA O KADAR İHTİYACIM VARKİ (Sudemeral)
(23 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminn ablacım amin allah muradını en kısa zamanda verir inşallah bütün sıkıntıların en kıa zamanda biter inşallah aminnnn
18 yıl önce gönderildi # -
Amin sude ablacım amin, içinde ne sıkıntın varsa şu yağan rahmet hürmetine Allahım alsın, içine şu rahmetin sonsuz ferahlığını versin.
Kardeşim Allah sıkıntılarını giderir inşaallah.
RABBİM yar ve yardımcın olsun..içinize ferahlık gönül huzuru versin amin amin
Amin Allah razı olsun cümlenizden.
AMİN AMİN AMİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
bu güzel duaya binlerce kez amin amin amin..
Rabbim sıkıntılarımızı gidersin...dualarımızı kabul etsin...bizleri yolundan ayırmasın....Rabbim sendende razı olsun ablacım..10 Ayetel kürsi yolluyorum Rabbim kabul etsin sıkıntılarını gidersin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SENİ KENDİ DOSTLARINDAN AYIRMASIN
AMİN KARDEŞİM AMİNN...
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.TÜM SIKINTILARDAN SENİ HALAS EYLESİN.AMİN.AMİN.AMİN.
canım kardeşim Allah dualarını kabul eylesin bütün sıkıntılardan kurtulup feraha çıkasın inşallah 7 ayetel kürsü okudum senin için kabul et. allah katındada kabul olur inşallah
BU GÜZEL DUAN İÇİN AMİM AMİM AMİN 17 AYETEL KÜRSİ OKUYCAM BU AKŞAM SENİN İÇİN
Duana bütün kalbimle katilıyorum (kardeşim yerine eşimin)diyerek Allah razı olsun ağzına sğlık Amin amin amin Hepinizi çokseviyorum.100 ihlas senin müşkülün niyetine Allah kabuletsin
Sudemeral kardeşim sayfanı yeni gördüm rabbim dualarını kabul eden kullarından eylesin senide ne muradın varsa versin inşallah sana bugün 100 la ilahe ente...duasını okuycam.
duaların için amin. amin. amin. Rabbim dertlerine deva versin. sıkıntıların gidersin. hem maddi hem manevi ferahliklar versin. amin... slm ve dua ile.
duaların için amin amin allah yar ve yardımcın olsun
duan cok güzeldi.kabulu için 1 fatiha okuyorum
AMİN YARABBİ,SANA İHTİYACIMIZ VAR YARAB,YETİŞ YARAB ,SANA İNANDIK İMAN ETTİK,KUSURLUYUZ YARABBİ,GÜNAHLARIMIZLA KAPINA GELDİK BOŞ CEVİRME YARABBİ.AMİN .AMİN
YA ALLAH YA FETTAH YA HADİ YA KERİM YA HALİM YA AFUVV YA VEDUD YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
allah sıkntılarını gidersin
rabbim yar ve yardımcın olsun amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM.
Amin.Amin.Amin.Sudemeral ablacım rabbim sıkıntını tez vakitte senden gidersin.sana ve tüm sıkıntıdaki mümin kardeşlerime ferah kapısını açsın.inşaallah.YA FETTAH........
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.