selam yüreği güzel insanlar.gönül dostlarım benim.sizleri çok özlemişim.herkese dua ettim uzun zamandır.lütfen sizde bana dua edin.işlerim iyi gitmiyo bu aralar.çok borcum var ödeyemiyorum.ayrıca kalbimde çok yaralı.sevdiğimi çok özlüyorum.ama kavuşamıyorum.onunla tez zamanda kavuşmak mutlu bir yuva kurmak istiyorum.annemde hasta.sağlığı pek iyi değil.benim durumda olan bütün kularına yardım et allahım.sen ol deyince herşey olur.neolur allahım benim dualarımı geri çevirme.sen çok merhametlisin.habibin hürmetine sevdiğin kullar hürmetine dualarımı kabul et aminnn....
banada bir AMİN lutfedermisiniz?...
(26 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
rabbim tez vakitte sevdiğine kavuşturup hayırlı yuva kurmanı nasip etsin.annenede sifalar diliyorum.senide sıkıntından kurtarsın bolluk bereketlik versin rabbim amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YASEMİN KARDEŞ AMİN AMİN AMİN
bütün kalbimle amin.amin.amin.amin........
Amin.Rabbim kabul eylesin.
yaşım 21 ama kendimi hayattan bıkmış gibi hissediyorum.sanki 70 yaşındayım.
allah yardımcın olsun kardess rabbım tez vakıtte butun sıkıntılardan kurtarsın ınss gonlune gore versınnnn duaların tum kalbımle amn amınnn amınn dıyorumm
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN
AMİN
AMİN. ALLAH SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH.
Sevdiğin her varlıktaki güzellik ALLAH’tan geliyor. Sen, her neye âşık olursan, o şey ilâhî sıfatlardan biri ile yaldızlanmış, nurlanmış.” (Mesnevi, III, 554)
BEN BUNU YAŞADIM....DAHA SONRA O YALDIZ KALKIYOR ÜZERİNDEN MERAK ETME SEVGİLİ DOST..
rabbim yar ve yardımcınız olsun
AMİN.AMİN.AMİN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.1 FATİHA KABUL EDERSEN.
AMİN AMİN AMİN
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
amin Allah kalbine göre versin
önce anneciğine şifa diliyorum sonra da Mevlam senin önünü açık etsin inşallah amin
amin amin amin rabbim sevdiğine kavuştursun inşallah.
Amin kardeşim amin inşallah artık acıların diner borcunu kolaylıkla ödersin annen eski sağlığına kavuşur ardından da sen sevdiğine kavuşursun amin
allah hepinizden razı olsun gönül dostalrım benim.sizleri çok seviyorum.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun amin amin amin.......
AMİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
amin allah darda ve sıkıntıda olan bütün kullarına yardım etsin annene acil şifalar diliyorum allah yar ve yardımcın olsun bildğim bütün duaları senin ve sevdiğin için sıkıntıların bitmesi için annenin sağlığına kavuşması için okuycam
amin amin amin Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
amin..amin..amin..
Allah yardımcın olsun.yüce Rabbim ummadık yerlerden ferahlık kapıları açsın kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCIN OLSUN..DUA ETMEK BİZDEN KABU L RABBİMDEN..ALLAH SIKINTILARINI TEZ VAKİTTE ALSIN..GENİŞLİK SAĞLIK VERSİN..GÖNÜL İLİŞKİNDE DE RABBİM HUAYIRLISINI VERSİNKARDŞM
Amin...
5ihlas 1fatiha okudum,Kurban oldugum Rabbim tez zamanda annene ve sana düzlük nasip etsin gönlünü ferahlatsın Yar ve Yardımcın olsun amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.