Allahım seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce kulluk etmeyi arttır ve kolaylaştır.
Amin...
Allahım seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce kulluk etmeyi arttır ve kolaylaştır.
Amin...
Allahım ibadetlerimi ihlaslı bir şekilde yapabilmeyi nasip eyle.Dünya işlerine dalıp ahiretimi unutturma.Allahım tümsevdiklerime Eşime yavruma anne ve babama kardeşlerime ve onların ailelerine tüm dua dostlarım ve onların ailelerine iman dolu hayırlı,uzun ve mutlu bir yaşam nasip eyle
Amin.
amin amin amin
AMİN İNŞALLAH
amin Allah dularımızı kabul etsin.
amin
aminn.
amin amin amin
ALLAHIM BU SİTEDE VE BURANIN DIŞINDA KALAN TÜM SANA İNANALARIN DUALARINI KABUL ET ALLAHIM.VE BENİMDE DUALARIMI İSTEKLERİMİ VE MÜBAREK GÜNLERİN İÇİN TUTTUGUM ORUCUMUDA KABUL ET ALLAHIM.SANA YALVARIYORUM BÜYÜK ALLAHIM SESİMİ DUY VE BENİ KAPINDAN CEVİRME RABBİM.EĞER BUGUN NEFES ALIYORSAN SENİN RIZANLA.ALLAHIM İSTEDİĞİM ŞEYLERİ BENİM İÇİN HAYIRLISI İSE VER ALLAHIM.HAYIRSIZ İSEDE BANA DEĞMEYEN ŞEYLER İÇİN ACI ÇEKTİRİP GÖZ YAŞI DÖKTÜRME RABBİM.AMİN AMİN AMİN...
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim şu an okunan akşam ezanları hürmetine, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin hayırlı dualarını kabul et daha hayırlısını nasip et yarabbim.
Bizleri affet mağfiret et ve tüm maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider Allahım. AMİN AMİN AMİN ECMAİN HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Rabbim sevdir bize sevdiklerini yar et bize yar olduklarını yerdir bize düşman olduklarını
senin herşeye gücün yeter
amin
yapılan dualar hürmetine ya yarabbim yuva bozacak düşmanlara fırsat verme.AMİN AMİN AMİN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.