fatiha 3 adet
ayetel kürsi 3 adet
ihlas 3 adet
felak 3 adet
nas 3 adet
besmele 1000 adet
fetih suresi 1 adet
subhanallahi vebi hamdihi 300 adet
allahuekber 100 adet
subhanallah 100 adet
elhamdrillah 100 adet
ya şafi 1020 adet (rabbim bütün hastalarımıza şifa versin amin )
ya allah 100 adet
ya rahman 100 adet
ya rahman 100 adet
allahümme salli ala muhammed 200 adet
la ilahe illallah 200 adet
ya rabbi ya rabbi ya rabbi ne olursun sen dularımızı kabul et allahım amin amin amin
hediyeleriniz(derya23)
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DERYA GÖNÜLLÜM YÜREĞİNE SAĞLIK,1 AYETELKÜRSİ YÜREĞİNE.
ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN, KABUL ETSİN.
DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLIK. AMİN AMİN AMİN
BENDEN DE SANA 1 FATİHA HEDİYEM.18 yıl önce gönderildi # -
aminnn allah kabul etsin sevgili kardşm..okuyanydan da amin diyenden de razı olsn rabbim
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun senden
seninde isteklerin duaların tez vakitte kabul olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim dualarına karışmayı nasip etsin okumuş oldukların hürmetine rabbim gönlünün muradını versin amin amin amin
okudugun tüm dualarin mislince Allah senden razi olsun...Allah her iki cihanda seni sonsuz sevgisiyle ödüllerndirsin.Bende sana 3 ihlas 3 fatiha yolluyorum.Güzel yüreklim.Aminnnnnnnnnnnnnnn.Bende okudugum ,okuyabildigim dualarinizi heybeye atiyorum..arada bir bak ve nasiplen kardesim :-))
" Vemen yettekıllahe yec’âllehu mahracen ve yerzukhu min haysu lâ yahtesib. Ve men yetevekkel alallahi fehuve hasbuh."
"Kim Allah için korunanlardan olmuşsa, Allah da ona bir çıkış noktası verir. Ve ona umut etmediği yerden hesabsız rızık verir. Kim Allah’a tevekkül ederse, Allah ona yeter."
(âyeti okuduktan sonra) hem dünyanın şüphe ve sıkıntılarından, hem ölümün sıkıntılarından hem de kıyâmet gününün sıkıntılarının şiddetinden kurtuluş’tur bu âyetle amel etmek.’
Sıkıntıda olan, işsiz kalan, tehlikeli durumlarla karşılaşan kişiler şayet günde bin defa veya daha fazla olarak bu âyet-i kerîmeyi okurlarsa, en kısa zamanda selâmete çıkarlar.
İşsiz, borçlu, aile içi sorunları olan ve hatta kendilerine büyü yapıldığını zanneden kişilere kesinlikle bu âyeti okuyarak istifade etmelerini tavsiye ederim.Bende okuyorum simdi senin icin ....
Allah razı olsun kardeşim,3ihlas 1fatiha okudum Rabbim ne istiyosan kalbine göre versib amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.