arkadaşlar ne olur herşey çok kötü bana yardım edin dualarınızla
aciiiiiil
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM SANA YARDIMLARINI ESİRGEMESİN. ALLAH TÜM MÜŞKÜLATLARINI GİDERSİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kardeşim senin için 100 besmele okuyorum kalbini ferahlatsın durumlarını düzeltsin inş. amin
pnarr, bu site de iki güzel haber okudum az önce.. Ölmekten, umutlarını tamamen kaybetmekten bahseden iki kardeşin evlilik haberleriydi bunlar.. Belki benimkiler olmadı ama onların ki kabul oldu ve şimdi mutlular.. Umudunu hiç yitirme çünkü ALLAH çok büyük. Mevla her daim yar ve yardımcın olsun.
rabbim yardımcın olsunn...amin
çok tşk ederim arkadaşlar ama yolunda gitmeyen bişeyler var
allah büyüktür hayırlısı ne ise onu iste pınarcım
pınar
sadece sabır gerekir.sabret olayın ne olduğunu bilmiyorum ama belki şu an sabrın deneniyordur bilemezsin ki?.sabret olur mu.herşey düzelir."Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı" de içinden bol bol.ben diyorum içim ferahlıyor gercekten.Rabbim kullarının iyiliğini ister dur bakalım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.Takdiri de bzim değildir.Rabbim yarimiz ve yardımcımız olsun.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah sizden razı olsun okadar teselli veriyoki bu yazdıklarınız iyiki varsınız
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.Ümidini kaybetme gün doğmadan neler doğar?
KUL ÇEKİLİNCE ARADAN TECELLİ EDER YARADAN!!!!18 yıl önce gönderildi # -
Pınar Kardeşim rabbim sıkıntılarını felaha dönüştürsün.
amin arkadaşlar çok tşk ederim
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin kalbine ferahlık ver. tüm sıkıntılarını gider Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABAyetel kürsi okuyorum rabbim yüreğine ferahlık versin inşaallah
"pnarr, bu site de iki güzel haber okudum az önce.. Ölmekten, umutlarını tamamen kaybetmekten bahseden iki kardeşin evlilik haberleriydi bunlar.. Belki benimkiler olmadı ama onların ki kabul oldu ve şimdi mutlular.. Umudunu hiç yitirme çünkü ALLAH çok büyük. Mevla her daim yar ve yardımcın olsun. "
rabbim neylerse güzel eyler..demekki senin icin en hayirlisi buymus..her serde bir hayir vardir derim ben..cok örnekleriylede yasadim..rabbim her verdigine sükürler olsun::cünkü hepsi senden gelir:
ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU; ALLAHÜMME VEHHAB CELLE CELALUHU;
RABBIM SEN KULUNA MÜSKÜL VERIRSIN.DUASINI BEKLERSINKI DERMANINI VERESIN..DUAMIZI KABUL EYLE ..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SIKINTILARINI GİDERSİN SELAMETE ÇIKARSIN İNSALLAH KARDESİM.. VARDIR HERSEYDE Bİ HAYIR YÜREĞİNİ FERAH TUMAYI NASİP ETSİN ALLAH İNSALLAH SANA.AMİN
Allah yardımcın olsun kardeşim. ne sıkıntın varsa tez zamanda deva bul inşallah.
senin içn 1 fatiha okuyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
Ya Rabbi, senden isteyip de verdiğin zatların hatırı için istiyorum,Ya Rabbi pnarr kardesimize yardim et göüsünü ferahlat....Afiyet ver Rabbim...bizleri kullarinin oyunlarina,vicdansizlarin eziyetine,hastaligin caresizligine,acliga ..ve SENsizlige terk etme Rabbim Rabbelalemin..Bizim senden baska kimsemiz yok,ancak sana siginiyoruz,bizi kucakla Allahim.Bizi sevginden,ilginden ve imandan uzak birakma..bizi bize birakma Rabbim.Amin.
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN.İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNDEN GEÇTİĞİ GİBİ OLUR.
3ihlas 1fatiha okudum,Allah Yar ve yardımcın olsun dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
arkadaşlar günaydınlar yepyeni birgünde allah bütün dileklerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah ben bugün çok iyiym sıkıntımdan eser kalmadı önce allah ve sonra siz dua dostlarım sayesinde herşey yoluna girdi çok iyiyim iyi olduğumu belirtmek istedim
YAAAAAAAAAAAA...RABBİME ŞÜKÜRLER OLSN..O NE YBÜYÜK NEULU....DARALTIR DARALTIRSONRA BİR GENİŞLERSİNKİ.....RABBİM BİZİ ALTINDAN KALKAMAYACAIGIMZ SIKINTILARI VERMESİN..RABBİMBİZLERE DERT VERİRSE DAYANMA GÜCÜ VERSN..İSYAN ETTİRMESİN RABBİM....ALLAHA SIĞIN PINAR KARDŞM..BİZLER SENİNİCİN DUA ETTİK KABUL EDEN DE DAHA HAYIRLISINI BİLEN DE O...KABUL EDİLMEYEN DUA YOKTUR...VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE HERŞEY ÖYLE GÜZEL YERİNE OTURURKİ...İYİKİ BU İSTEĞİM OLMAMIŞ DERSİN..O HERŞEYİ BİLİR ..DUALAR BOŞA GİTMZ..RABBİM DUASI KABUL OLANLARDAN EYLESİN ..ALLAHSENA BİRDAHA DERT TASA VERMESİN..AMİN
11 SALAVAT...
RABBİM! KARDEŞİMİZİN HER İŞİNİ HAYRA ÇEVİR, SIKINTILARINI AL, FERAHA ULAŞTIR
SENİN GÜCÜN HER ŞEYE YETER...18 yıl önce gönderildi # -
KAAN VE AYŞE ÇOK TŞK EDERİM ALLAH KİMSEYE DERT VERMESİN ALTINDAN KALKMAYACAĞI YÜK VERMESİN SIRTINA BEN DÜN DURUP DURUKEN KENDİMİ BİTARTIŞMA İÇİNDE BULDUM VE KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSETİM HEMEN BURAYA YÖNELDİM ÇOK ŞÜKÜRKİ KISA Bİ SÜREDE SORUN BİTTİ SİZİN DUALARINIZA HERZAMAN İHİTYACIM VAR
KARDEŞİM,RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN SANA ÖYLE SIKINTILARI İNŞ.HERKESİN DERDİNE RABBİM BÖYLE HEMEN YETİŞSİN. AMİN...
100 ADET TEVHİD OKUYORUM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.