yeterli canım sağolasın ben okuyabildim tek başıma da ama benim dilimle günah işlememiş bi dostun duası etkili olur diye yardım istedim :) Allah razı olsun sağol
muhabbet duama katılır mısınız dostlarım(merve)
(45 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
senden de kardeşim günahsız kul olur mu bilmiyorum ama rabbim tüm günahlarımızı bağışlasın bizlere af ve afiyet versin inşallah yakaran ağızlarımızı açılan ellerimizi boş çevirmesin
18 yıl önce gönderildi # -
hadis var canım dostum : yanlışım olursa affola
'' birbiriniz için dua ediniz ; çünkü ne o senin ne de sen onun diliyle günah işlemediniz ''
bunu kastetmiştim
Rabbim affetsin cümlemizi inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bağışlayandır tüm dualarımız kabul olsun amin*
ya Kadir ya Allah ya Rahman ya Allah ya Rahim ya Allah ya Kerim ya Allah!!!
ALLAH BU MUBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE,SEVDİĞİNE HAYIRLISIYLA TEZ,HEMEN,KAVUŞTURSUN İNŞAALLAH!!!AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa zamanda ve de hayırlısıyla senı sevdıgıne kavustursun.mutlu sıcak herkesın gıpta ettıği bir yuva kurdursun .biz de bunun müjdesini burdan alalım inşaallah.
ya Kadir ya Allah ya Rahman ya Allah ya Rahim ya Allah ya Kerim ya Allah... ALLAHIM MERVE KULUNU HAYIRLISIYLA SEVDİGİNE KAVUŞTUR. MÜBAREK İSİMLERİN HÜRMETİNE MUHARREM AYININ FAZİLETİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE AMİN
amiiin dostum Allah'ım razı olsun amin
hemen şimdi 10 tane gönderdim
mutlu huzurlu selam ve duayla kal mervecim............18 yıl önce gönderildi # -
okudum kardeşime allah kabul etsin...
ya Kadir ya Allah ya Rahman ya Allah ya Rahim ya Allah ya Kerim ya Allah!!! (11 ADET OKUYORUM) RABBİM KABUL EYLE KARDEŞİMİN GÖNLÜNDEKİ MURADINI HAYIRLARA VESİLE EYLE, AĞIZ TADI AFİYET MUHABBET İLE DİLEĞİNİ KABUL EYLE AMİN AMİN AMİN...
öncelikle Allah hepimizin günahlarını affeder inşallah.Allah hepimize yardımcı olsun Mervecim inşallah sende tez zamanda hakkındaki hayırlı kişiye kavuşur acıların ve dertlerin biter Amin...
sağol canım benim amin
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ya Kadir ya Allah ya Rahman ya Allah ya Rahim ya Allah ya Kerim ya Allah
10 ADETTE BENDEN CANIM ALLAH KABUL ETSIN HAYIRLARA VESILE OLUR INSALLAH
Geç gördüm kardeşim yazını.Bismillahirrahmanirrahim Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah.
Rabbim Bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Hayırlısı ise seni sevdiğine kavuştursun.Senin için hayırlı olan ne ise o olsun değerli kardeşim.Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.