Dua dostlarım Kadir abimin çok değer verdiğim bir deyişiyle, sözüyle giriş yapmak ihtiyacı hissettim.İnsanların her zaman iyi bir (yüksek okul,fakulte)eğitimi almaları gerektiğini böylelikle bazı olumsuz özelliklerinden arınacaklarını yüksek anlayışa sahib olarak anlamsız detaylarda kaybolmayacaklarını,bu eğitimi alabilmiş kişilerin topluma hoş görü BİRLİK BERABERLİK yıkıcı değil yapıcı olma insanlara değer verip onların başarabilme potansiyelini ortaya çıkarmada yardımcı olma ve daha birçok topluma yararlı olumlu özellik lerine sahip olabileceklerini (hararetle akademik anlamda)savunmuş bir kişi olarak BEN bu gün ilk kez yanılmış olduğumu anladım.
EDEP YAHU!!!
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoş geldim ablacım...yerin çok belli oluyo ama yogunsun herhalde..
bu yazıyı yazmanın nedenini ögrene bilirmiyim abalcım...merak ettimde..18 yıl önce gönderildi # -
canım ablam hoşgeldin
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİN GÜL KOKULU,HOŞ GELDİN DUA NEFESLİ,HOŞ GELDİN YAĞMURLU KÖYÜN SAKİNİ.GELDİN YA,BİR SICAK MERHABA DEDİN YA EYVALLAH.GERİSİ LAF-I GÜZAR.NERELERDEN GEÇTİN,NELERDEN SÜZÜLDÜN SENİN OLSUN.BİZE BİR MERHABAN LAZIMDI O OLDU ELHAMDÜLİLLAH.
SANA KADİR BABANIN GÖNÜL HEYBESİNDEN 41.TEVHİD HEDİYE EDİYORUZ.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
MERAKIMI HOŞGÖR DUA DOSTUM ANLATIRMISIN BİZE..
18 yıl önce gönderildi # -
Ne demeli bilmem ki.insan önce insan olmalı,okumuşu da bir okumamışı da bir.Aradaki tek fark okuyan,toplum standartlarında yaşamada yol yordam biliyor.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.