Canım kızım nurayım.ben herzaman siteye giremiyorum bu durumu anlayışla karşılıyacağınızdan eminim.senin nezninde...canım kızım deryamı,reyhanımı(ist)canım esramı,tatlı cennetimi,canım alamı(süheyla)edva sevil kızımı,gizemciğimi ve seni tatlı nurayım çok sevdiğimi ve hep hatırımda dualarımda olduğunuzu bilmelerini istedim.canım kadar sevdiğim ahretliğimin (merhum eniştesi)vefat etmiş Allahım nurlar içinde ışıklar içinde yatırsın,canım nimetciğime baş sağlığı dilerim,ve herzaman dualarımda olduğunu belirtmek isterim.meral ablama,fatma ablama,kadir abime,ali sait er,kardeşime fatih kardeşime mfd,kardeşime,cihan,betül,hatice,deniz filiz kardeşime ve oğlu batuhana,asuman,nergiz,betüll,yaseminciğime onun için söz verdiğim 500 tefriciyeyi okudum bilmesini isterim.alam için özellikle dua ettim sıkıntıları azalsın diye.dua kardeşlerim benim sıkıntılı günlerimde hep yanımda oldunuz sizleri hiç unutmuyorum ve unutmayacağım Allaha sadece kendim için değil artık BİZLER için yalvarıyorum ve Allahımın dualarımıza yakarışlarımıza ses vericeğini biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşlerim.
CANIM KIZIM NURAY.
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun ablacım...sende benim dualarımdasın sakın unutma...seni çok seviyorum...olsun seni üzen bişe olmasında senin moralin iyi olsunda sen buraya arada bir ugra oda yeter bize.. ama habersiz bırakma..rabbim seninde dualarını kabul etsin...Allaha emanet ediyorum seni..
18 yıl önce gönderildi # -
GÖNÜL VE DUA DOSTU HER ZAMAN DUALARIMDA ADIN GEÇİYOR.BUNU BİLMENİ İSTEDİM.ALLAH SANA NASİP ETSİNKİ BİZLER İÇİN DUALAR OKUYASIN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
ablam allah razı olsun bizlerde seni çok ama çooookkkk seviyoruz sen bunu zaten biliyorsun ablam sen de dualarımız dasın siteye girmesen (giremesen)bile sadece senden tek ricam ablam perşembe geceleri de bizi yanlız bırakmaman seni çok seviyorum kendie çok iyi bak ellerenden öpyorum canım ablam allaha emanet ol tamam
şengül ablacım seni çok özledim iyiki sesini duyurdun bende merak ediyordum.ablacım sende hep dualarımdasın hıç aklımdan çıkmıyorsun.RABBİM seninde dualarını kabul etsin bendende sana 1 yasin hediyem olsun ALLAH gönlüne göre versin amin amin
ablacım yaaa okadar moralim bozuktu ki yazını okudum ya yüreğim sıcacık oldu birden herzaman kalbimdesin dualarımasın seni seviyorummmmmmmmmmm:)
Şengül ablam benimmm... Sen de benim dualarımdsın, Allahım bizi hiç ayırmasın, hep birbirimizin yaralarına dertlerine sıkıntılarına şifa gibi olalım. Allah' a emanet ol Şengül annem.
canım ablam çok özledim msj görünce çok sevindim ne olursun şengül ablam her zaman bu siteye gir seni çok sviyorum
şengülcüğüm bende seni çok özledim.dokunmuyorum sana.sınavların var diye.Ama dua ediyorum inşallah hayırlısıyla başarabilesin diye.Allah zihin açıklığı versin güzel arkadaşım.her daim seninle yar ve yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.