Dua dostlarım yazıp ,yazmamakta kararsız kaldım ama,sizler benim dua dostlarım kardeşlerimsiniz.Canım babamızın 3.yılı bugün,bende babam için dua istesem çekiniyorumda istemeye ..........
Bugün Canım babamızı kaybetmemizin 3.yılı(rabianur)
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim lütfen çekinme olurmu sende bizim çok kıymetli dua kardeşimizsin.
başınız sağolusun kardeşim Allah babacığınızın mekanını cennete çevirsin.
3 fatiha 3 ihlas okuyorum.
ışıklar içinde yatsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
niye çekiniyorsunkii...en güzel birşey için istiyorsun duayı...kendin için değil,Rahmetli baban için...duaya en çok ihtiyacı olanlardan birisi için...bu yalan dünyanın işleri için dua istemiyosun,göğsünü gere gere iste!!!1000 adet LAİLAHEİLLALLAH,Babana hediyem olsun.Kabri nur ile dolsun.İnşaallah!! amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim çok yorgunum şimdi çıkıyorum özrümü kabul et,500 kelime-i tevhid okuycam yarın bitince yazarım,Allah babanın mekanını Adn Cenneti eylesin nur içinde yüzdürsün altından altın ırmaklar akıttsın Peygamber efendimize komşu eylesin..
dua dostum arkadaşlarında dediği gibi çekinmene gerek yok burda hepimiz birbirimize dua etmek birbirinizin güzel yüreklerinden faydalanmak için giriyoruz babanıza allahtan rahmet diliyorum rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
3 ihlas 1 fatiha da benden18 yıl önce gönderildi # -
En kutsal sey anne babaya dua istemektir.. Rahmetli olmus babacigin Nurlar icinde yatsin ,kabir azabi cektirmesin Rabbim...11ihlas 3 Fatiha yolluyorum babacigina..
"Dirilerin de ölülere hediyesi, onlar için dua ve istiğfar etmektir"...(Deylemi)18 yıl önce gönderildi # -
rabbim babana merhamet etsin.mekanını cennet etsin.
3ihlas 1 fatiha okudum Rabbim rahmetiyle şefkatiyle muamele etsin,amin amin
hayırlı cumalar
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH 3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM
ÇEKİNMEKTE NE DEMEK KARDEŞİM.OKURUM TABİ ŞUAN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM VE OKUDUĞUM DUALARDAN HASIL OLAN SEVABIDA BABANIN RUHUNA HEDİYE ETTİM, MEVLAM KABUL ETSİN YARINADA 1 YASİN OKUYACAĞIM NOT ALDIM
CANIM RABBİM RAHMET VE MERHAMETİYLE NAZAR EYLESİN....
BENDE 10 FATİHA 10 İHLAS OKUDUM RABBİM ULAŞTIRSIN...SELAM İLE.
MEKANI CENNET OLSUN
3 İHLAS 1FATİHA GÖNDERİYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
11 İHLAS 3 FATİHA BABANIZIN RUHUNA HEDİYEMDİR RABBİM KABUL BUYURSUN. AMİN.
mekanı cennet olsun insallah rabianur...3 ihlas 1 fatiha hediye ettim ruhuna.
3 İHLAS 1 FATİHA,BABACIĞININ MEKANI CENNET OLSUN.
21 BESMELEDE SENİN ACIYAN YÜREĞİNE FERAHLIK OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun hepinizden.Rabbimin razı olduğu kullarından olursunuz inşallah.
1 Yasin
1 mülk
1 nebe
1 cuma
1000 Kelime i tevhid
Başta Peygamber efendimiz(s.a.v)ruhuna,ailesinin ,ashabının ruhuna,sair peygamberlerin,sahabilerle salihlerin ruhuna,erenlerin,evliyaların,Hz.ademden bugune kadar gelmiş iman ederek ölmüşlerin ruhuna,dua dosttlarımın ölmüşlerinin ruhunaRabbim tüm ölmüşlerinizin yerini mekanını cennet eylesin,yerlerinde dinlendirsin inşallah.Amin.
Bütün rûhların, melâikenin ve varolanların mihrabı olan o yüce rûha salat eyle Allah’ım; bütün Nebilerin ve Rasûllerin imamı olan o zâta salât eyle Allah’ım;
Allahın kulu bütün Cennet ehlinin önderi olan zâta salât eyle Allah’ım…Allah’ım Efendim Muhammed’e ve O’nun ehline salât eyle..Tüm ölmüslerimiz icin ruhlarina hitafen okudugumuz dualarla onlari rahatlat,nurunla ve sefaatinle kucakla Rabbim.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAHMET VE MERHAMETİYLE NAZAR EYLESİN....
BENDE 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN.
500 Kelime-i Tevhid okudum Rabianur kardeşim,Allah babanın mekanını ahiretin en yüksek yeri Allahımızın göründügü yer ADN cenneti eylesin amin..
100 Estagfirullah
100 Elhamdulillah
100 Subhanallah
100 Subhanallahi Vebihamdihi
100 Kelime-i Tevhid
okudum Allah babanı Peygamber Efendimize komşu etsin altından altın ırmaklar akıtsın nur içinde istirahat ettirtsin,sen kabul eyle Yarabbim amin..18 yıl önce gönderildi # -
3 İhlas,1 Fatiha babacığınızın ruhuna.Mekanı cennet olsun.
Yazını yeni farkettim Rabianur kardeşim. Rabbim mekânını cennet eylesin. Allahım rahmetiyle muamele etsin.Nur içinde yatırsın. senin yüreciğine "dost yürekler"den yükselen bu dualar bir nebzecik olsun ferahlık versin,teselli versin inşallah. Ne mutlu o babaya ki arkasında onu bukadar seven, özleyen ,değer veren bir evlat bırakmış.Allah Rahmet eylesin. 1 Fatiha,3 ihlas, 11 salavat ile Amin!
11 İHLAS BİR FATİHA RABİANUR KARDEŞİMİZİN BABASININ RUHUNA HEDİYE EYLEDİM. RABBİM SEN KABUL BUYUR. ALLAHIM VARSA GÜNAHLARINI BAĞIŞLA. CENNET EHLİ EYLE.. AMİN..
Rabbim razı olsun hepinizden ,duygulanarak okuyorum,her iki cihanda işleriniz hayr olsun.Canımdan çok sevdiğim birtanem babama ettiğiniz dualar Rabbimin katında makbul olsun inşallah.İnşallah Rabbim hepinizi güldürsün,ömrünüzün sonuna kadar her gününüz huzurlarla dolsun.Okuduklarınız dualar misli misli yuvanıza bereket,nur olsun.Amin.
Allah razı olsun,Sende beni duygulandırdın valla link en başa gelsin diye hemen dua okudum babacıgına :) içim elvermedi ikinci sayfada olmasını,yüregine saglık rabianur kardeşim bizim için gönülden dileklerin için..
Değerli kardeşim inşallah Rabbim katında makbul buyurur, Rabbim tüm dua dostlarımın üzerinden rahmetini,merhametini eksik etmesin.İnşallah hayırlı ,huzurlu günler sizinle ve sevdiklerinizle olsun.Allahım bu dualarımızı,şükürlerimizi,zikrlerimizi,hayırlısı ile katında makbul eylesin.Amin.
Amin Amin Amin Allah kabul etsin canım kardeşim..
ruhuna 3 ihlas 1 fatiha allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.