BEN VE HANDE EVLENMEK İSTİYOZ ARTIK DUA EDİN DOSTLAR
BEN VE HANDE EVLENMEK İSTİYOZ ARTIK:(
(17 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YaMalikülmülk,,,Ya Zelcelal-ivelikram,,,Ya Rezzak,,Ya Fettah,,,Ya Vehhab,,,Ya Ganiyy
Kabe ve onu inşa eden hürmetine
Habibin Muhammed Mustafa(s.a.s.) ve O'na vahiy getiren hürmetine
Yüce Arşa ve O'nu taşıyanlar hürmetine
evlilik yolunda ettikleri dualari kabul buyur Rabbim.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNN
18 yıl önce gönderildi # -
bende ıstıyorum pnarr duaalarına benıde katar mısın allah ummetı muhammedın gonlune gore versın ıcınde senın benım handenın ve evlenmek ısteyen herkesın ama bazı ınsalrın ımtıhanları agır gecıyo ıstee bende onlardanım galıbaaa ıns tez vakıtte bu sıkıntılardan kurtlulurzzz amııııııınnnn
kardeşlerimbenide kaan kardeşiinizide duaların biryerlerinde gecirin adımı...allah dualarınızkabul etsin rabbimduaları kabul edilenlerden eylesin bizleri..rabbim herkesin kalbindekini herkesin gönülndeki hayırlı olanı eylesin..rabbim arşa kalkan elleri ona uzanan gönülleri geri cevirmesinişallah....banada sevebileeceğim inanabiliciğm kalbimi ruhumu emanet edebilceğim allahtankorkan kuldan utanan icinde allahsevgisi olan kalbig üzel ruhu güzel kendi güzelbirini nasip etsin rabbim...amin
AMİN AMİN AMİN
KARDEŞLERİMM BENİM VE MERT İN ADI DA DUALARINIZ DA GEÇSİN.
SANIRIM BİZİM İMTİHANIMIZ DA AĞIR GEÇENLERDEN. OLSUNN BUNDA DA VAR Bİ HAYIR.
RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLI KILSIN. AMİNN18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnn kaancım allah sana istediğin gibi bi eş nasip etsin inşallah ben kişisel demiyorum ayrı ayrı isim saymayalım arakadaşlar çünkü duasından nasıiplendiğimz ama unuttuklarımız olabilir dua dostlarımız diye dua edersek daha iiyi olur ozaman allahın izniyle hepimiz birbirimizn duasından payımıza düşeni alırız
Rabbim tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun ,onlara hayırlı nesiller nasib etsin inşaallah.Kardeşlerim şimdi siize zaman hiç geçmiyecekmiş, hiç kavuşamıyacakmışınız gibi gelir,ama zaman okadar çabuk geçerki siz bile inanamassınız.Onun için; üzülmeyin sabredin inşallah en güzel düğünlerle, en güzel gelin, enyakışıklı damat, sizler olun ve iki çihandada mutlu olun inşaallah dua kardeşlerim.
tşk ederim kardeş
orası öyle ama özellikle söyleyeceğimiz isimler de olmalı. mesela "a ve b için ve devamında tüm dua dostlarının" demek daha doğru olmaz mı pınarcım he?
amin amin aminn
rabbim şu cuma günde dua dostlarımızın gönlündeki muradlarını versin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
sende haklsın muazezcimm evet allah dualarımızı kabul etsin güzel kardeşimm
saol kardeşim. hayırlı cumalar. rabbim yüreklerimizdekini kabul eder inşallah, bu günün hürmetine.
rabbim inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.En kısa zamanda hayırlı bi evlilik yapabilmeyi nasip etsin inşallah.
Rızana uygun olan bütün isteklerimizi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbim!
(duanıza benide ekleyin nolur.)18 yıl önce gönderildi # -
dualarımızda olacaksın zeynepcim allah gönlüne göre versin
ALLAHIM KALBİNİN TÜM GÜZELLİKLERİNİ VERSİN PINARR* AMİN
allahım tüm evlenmek isteyenlere içi sırada bana hayırlı eşler nasip etsin inşallah aminnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.