SEVGİLİ DUA DOSTLARI...AZ ÖNCE CUMA NAMAZIMI KILDIM..ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN DUALARINI NAMAZLARINI KABUL ETSİN...DUALARIMDA SİZLERDE VARDINIZ..TÜM DUA DOSTLARI VARDI...HEPİNİZ İCİN RABBİMDEN HAYIRLI OLANI İSTEDİM..HAYIRLI OLANI NASİP ETMESİ İCİN YALVARDIM RABBİME..ALLAH KABUL ETSİN...KABUL EYLEYİN DUA DOSTLARISEVGİLİ KARDEŞLERİM,,,SİZLERDE BENİM İCİN HAYIRLI ALLAHTAN KORKAN KULDAN UTANAN İCİNDE ALLAHSEVGİSİ OLAN HAYIRLI İNSANI BULMAM VE RABBİMİN KARŞIMA CIKARMASI İCİN DUA EDİN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..AMİN
CUMA NAMAZIMDA TÜM DUA DOSTLARIM AKLIMDA VE KALBİMDEYDİ!
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canim kardesim Allah senden razi olsun...Allah sana afiyet versin her iki cihandada.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsın arkadasımmm
Rabbim razı olsun.Son nefese kadar secdesinden ayırmasın seni inşallah.Amin.
cenabı hak amin diyen ve duaları kabul edilenlerden eylesin bizleri...
RABBİM KABUL ETSİN.
RABBİM BİZİ İNANÇLARIMIZDAN KOPMADAN YAŞAMAYI NASİP ETSİN.
RABBİM TÜM DUA VE İSTEKLERİNİ KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun zez ftm rabianur arın..allahhepimizin dualarını kabul etsin..rabbim bu güzel günde günahlarımızı affetsin.rabbim bizi altından kalkamayacağımz dertlerle sınamasın rabbim şefaatini bizlerden esirgemesin..amin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. RABİM GÖNLÜNDEKİNİN MURADINI VERSİN İNŞALLAH. AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM, ALLAH SANA AF VE AFİYET VERSİN HER İKİ CİHANDA. ALLAH DUALARINI KABUL BUYURSUN AMİN.
kardeşmbenim sanada afiyet versin rabbim sağlk versin..sıhat versin..rabbim eski sağlğına kavuştursun ailene ve tümsevenlerine bağışlasın seni...
rabbim hepimizin dualarını kabuletsin..amin
Allah size sizin için çoook hayırlı olabilecek bir eş nasip etsin inşallah kardeşim.
1 Fatih 11 salavat ile,
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
rabbimde senin dualarını tez vakitte kabul eylesin,istediğin gönlünün muradına erersin inşaallah amin
amin esra amin ayse amin kardşlerimm amin...hepimizi icin amin..tüm müslümanlar icin amin tüm dua dostu kardxşlerim icin amin...
ALLAH RAZI OLSUN,RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN.
21 BESMELE
21 İHLAS O KOCAMAN YÜREĞİNİE.18 yıl önce gönderildi # -
alllah razı olsun ablacğım....nefesini kallbine sağlıkk ...rabbim seni ve tüm duadostlarını korusun kazalardan belalardan..rabbimgönlümüze göre versin..ablacığım benim..selamla sevgiyle ellerinden öpüyorum...
Allah razı olsun.dualarında unutmamışsın bızlerı.Rabbim sana hayırlı bir eş nasıp etsın inşaallah.en kısa zamanda ve hayırlısıyla.güzel haberlerın bizleri de mutlu edecek.selam ve dua ile...
AMİN AMİN AMİN
Rabbim dilediğinden dahada hayırlısıyla karşılaştırsın kardeşim. İki cihanda yüzünü güldürsün. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah kabul etsin arkadasim sen bizi kalbinden gecirip dua da bulundun allahim senin de gonlunun muradini versin allaha emanet ol
Allah razı olsun kardeşim dualarınızı makbul kılsın amin amin
allah yar ve yardımcın olsun.kaan kardeşim.inşallah tez zamanda yüreğini ferahlatsın..
allah razı olsun kardeşim senden de inşallah tez zamanda rabbim hayırlı bir insan çıkarır karşına amin
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN...
AMİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM NİCE CUMA NAMAZLARI KILMAYI NASİP EYLESİN NAMAZIN VE DUALARIN ALLAH KATINDA KABUL OLSUN İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI SENİN GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN DUALARIMDASINIZ SELAM İLE..
cenabı hak amin diyen ve duaları kabul edilenlerden eylesin bizleri.
Allah razı olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.