ALLAHIM HERŞEY BAŞA DÖNDÜ PLANLADIĞIMIIZ HİÇBİRŞEY OLMADI PARASAL SIKINTILAR GİDDİKÇE ARTIYOR NE YAPACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ İNSANLARA GÜVENCİM HİÇ KALMADI BANA DUA ETTİN DOSTLARIM
çok ama çok kötüyüm
(14 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM RABBİM HİÇ UMULMADIK YERLERDEN HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN....
LÜTFEN SİZLERDE DUADA ISRARCI OLUN ...
BENDE SİZİN İÇİN 100 YA FETTAH YA REZZAK OKUYACAĞIM RABBİM RAHMET VESİLESİ EYLESİN....18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA REZZAK YA VEHHAB YA SETTAR YA RAUF YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS
1000
YA FETTAH YA REZZAK ...okuyorum ....Rabbim caresiz birakmaz buna inan.18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOLUN GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMIYORUM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM
. biz varız insallah dualarımız var en önemlisi Allahımız var.. sabret gececek insallah.
Allah yardımcın olsun sen unutuldum sansanda Rabbin seni ne unuttu ne darıldı..Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
selincim morelini bozma. inşallah gün doğmadan neler doğar.Bi kapıyı kapayan rabbim daha nice kapılar açar.Sıkıntılarından kurtulman için 3 ihlas 1 fatiha okdum.Rabbim yardımcın olsun.Birde söylediğimiz her söz dua mahiyetindedir.O yüzden 'İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK' de ve öyle de olduğunu gör inşallah.
canım allah yar ve yardımcınız olsun
inşallah bu sıkıntılarından kurtulursun.allahım ne olursun kardeşime yardım et senden başka kimden medet umarız kimden yardım dileriz.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇIP FERAHA ÇIKARSIN SENİ KARDEŞİM...YA ALLAH
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH SIKINTIDA OLAN ÇARE ARAYAN HERKESE BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HAYIR KAPILARI AÇSIN İNŞALLAH RABBİM HİÇ BİR KULUNU ÇARESİZ BOYNU BÜKÜK BIRAKMAZ SENİDE MEDET BEKLEYEN ÜMMETİ MUHAMMEDİDE İNŞALLAH..
(Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî!)(22)
(Lâ ilâhe illallâhül’azîm-ül-halîm lâ ilâhe illallâhü Rabbül-Arş-il’azîm lâ ilâhe illallahü Rabbüs-semâvâti ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerîm.)
rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM HAYATIN İNİŞ VE ÇIKIŞLARI VARDIR ALLAHTAN ÜMİDİNİ KESME O HER ŞEYİ BİLENDİR
İSTEYELİM ONDAN MUTLAKA VERECEKTİR.3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
sağolun dostlarım sizin varlığınız dualarınız beni rahatlatıyor teşekkürler
SIKINTILARIM GİTMİYOR DUALARIZI EKSİK ETMEYİN DOSTLARIM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.