MERHABA KARDESLERIM..NASILSINIZ..BENI HATIRLADINIZ INSLLAH..SEVDIGIME KAVUSMAM ICIN SIZDEN DUA ISTEMISTIM.HENUZ HAYIRLI BIR HABER VEREMICEM SIZE AMA ALLAHTAN UMUT KESILMEZ..ISMINI YAZIP USTUNE 7 DUHA OKUCAM BU AKSAM..INSALLAH ALLAH KABUL EDICEK..BEN SIZI TAM TANIMIYORUM BEN ANTALYADAN CIGDEM 27 YASINDAYIM..
MERHABA BEN CIGDEM BIR SUREDIR YOKTUM ANNEM AMELIYAT OLDU
(30 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM SANA AYAK BASTI HEDİYESİ 41.TEVHİD GÖNÜL HEYBEMİZDEN LÜTFEN KABUL ET.
UNUTMADAN SENİN HEYBEDE NE VARDI.!18 yıl önce gönderildi # -
SIZE KADİR BABACIM DEMEK ISTIYORUM..YAZILARINIZI OKUDUM CUNKU..BABACIM BENIM BIR SEVDIGIM VAR ONUN ICIN SUREKLI DUA EDIYORUM ONA KAVUSMAK ICIN..COK ISTIYORUM..ISMINI YAZIP BU AKSAM 7 DUHA OKUCAM USTUNE..INSALLAH OLUR..BENIM GONUL HEYBEMDEKI BUTUN DUALAR SIZIN OLSUN..AMA SEVDIGIM BENIM ARTIK BENIM OLSUN:((
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLAR VERSİN SANA VE SENİN DURUMUNDA OLAN NİCE SEVDALILARA.AMİN.AMİN.AMİN.
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH BİDE MERAK ETTİM NASIL YANİ İSMİNİ YAZIP DUA EDİCEKSİN BİRAZ AÇARAK ANLATIRMISIN
allah hayırlısını versin.mutlu ol.bu arada geçmiş olsun.
BEN BU KONUYU NASIL ACICAGIMI BILMIYORUM AMA ONUDA BURDA OKUMUSTUM..DENICEM SADECE..DUHA SURESI ETKILIYMIS BU KONULARDA DAHA ONCEDE DUYMUSTUM..
HATICECIM BEN GERCEKTEN TAM BILMIYORUM AMA DUA SONUCTA KOTU BIRSEY DEGIL..
ANLADIM CANIM BENİM TABİKİ KÖTÜ BİŞİ DEĞİL AMA NASIL OKUYCAZ YANİ DİREK Bİ KAĞIDA İSİMİ YAZIP O KAĞIDAMI OKUYCAZ ONU MERAK ETTİM ALLAH TEZ VAKİT KABUL EDER İNŞ
CANIM KAGIDA ISMINI YAZIP USTUNE 7 DUHA SURESI OKUYUP UFLUCEKSIN..ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH..BEN BU AKSAM DENICEM..ALLAH BUYUK..
BU ARADA HATICECIM DIYORUM AMA YASINIZ KACTI.SAYGISIZLIK ETMIS OLMAYIM..BEN 27 YASINDAYIM ANTLAYADAN..
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA YAŞIM 36 NASIL İSTERSEN ÖYLE HİTAP EDEBİLİRSİN BENDE EŞİM İÇİN OKUYCAM YANİ ONUN İSMİNİ YAZCAM DİMİ BİTANEM ALLAH TEZ VAKİT MURADINI VERSİN TÜM DUA DOSLARIM GİBİ ARTIK SENDE DUALARIMDASIN SAKIN UNUTMA
Hoşgeldin çiğdemcim, rabbim annene şifa versin seninde hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah. AMİN AMİN AMİN
EVET HATICECIM ESININ ISMINI YAZICAKSIN..VE USTUNE OKUYUP UFLUCEKSIN..BEYAZ KAGIDA YAZ DAHA IYI OLUR..HATTA BEYAZDA BIR MUM YAK GECE OKU ALLAH ISIGINI GORSUN CANIM BENIM..
MERHABA SUDE MERALCIM GUZEL DILEKLERIN ICIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM..ALLAH HEPIMIZIN GONLUNE GORE VERSIN..
çiğdem Allah razı olsun bende nişanlım için yapacağım aramız çok kötü o da antalyada yaşıyor.
Annen için Allah şifalar versin
ANNEĞİNE RABBİM SİFALAR VERSİN AMİN.
İNŞAALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞURSUN.
CANIM BEN 7 DUHAYI ANLAMADIN NASIL YAPILIYOR AÇIKLARSAN SEVİNİRİM BİDE NE İÇİN HERŞEYE OLUYORMU??18 yıl önce gönderildi # -
slm hoş geldin çiğdem abla rabbim annene acil şifalar versin amin
Hoşgeldin çğdemcim, İnşallah hakkında hayırlısı olur,annnende bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
esracım ısım yazıyorsun ustune 7 duha okuyorsun..hersey ıcın oluyormu bılmıyorum canım benım..
çiğdemcim,Allah anneciğine şifalar versin seni de sevdiğine kavuştursun.hepinizi çok seviyorum.bişey söylesem tadınızı kaçırmam değil mi? çok üzülürüm çünkü.nacizane ben bu işlerin böyle isim üstüne okumayla olacağını düşünmüyorum.Allah bizi her zaman içimizi dışımızı herşeyimizi biliyor zaten.bak bişey söyleyim yap hep birlikte yapalım istersen.sabah seherde,kalk güzel bir abdest al.ışığın bu olsun.sonra bir yasin oku,arkasından peygamber efendimizden başlayarak büyükleri de katarak onların hürmetine ne diliyorsan samimiyetle Rabbimizden iste.Allah büyük en hayırlısını lutfetsin inşallah.
Deniz ablam benim çok hajklıısn, samimi bi şeklide Allah tan istiyoruz, o zaten kalbimizden gönlümüzden geçenleri biliyo, tabii ki kuran okumak çok iyi ama en önemlisi ellerimizi açarak allah'tan istemek.
Bende işte şundan şu kadar okıyım şunu falan yapıyım diyorum ama içimden diyorum aslında , Allahım zaten biliyo istediklerimi, namazımı da kılıyorum, kuranımıda okuyorum, Allahımı anıyorum her an, her an ona elllerimi açıyorum.
Allahım yüce Mevlam sen bizim cümle mdualarımı kabul eyle kudreti büyük Allahım.
HOŞLUKLAR GETİRDİN.
CANIM HOŞGELDİN.ALLAH ANNENE ŞİFA VERSİN.İNŞALLAH SENDE SEVDİĞİNE KAVUŞURSUN.SENDE BENİM İÇİN DUA ET.BENDE AYNI DURUMDAYIM.
DENIZCIM ALLAH RAZI OLSUN TADIMI NEDEN KACIRASIN KI..BILHAKIS BEN COK MEMNUN OLDUM..BENI DUSUNDUGUN ICIN...TABIKI DEDIGINI YAPARIM..BEN O DEDIGIM DUHA SURESINI ISME OKUMAYIDA BEN BURDA OKUMUSTUM BURDA BIRI YAZMISTI CANIM BENIM..DERTLI DELİ OLURMUS DERLER NE DUYDUYSAM YAPMAYA CALISIYORUM..GONUL ISI COK OZR..ALLAH HEPIMIZE YAPRDIM ETSIN..
ESENCIM TABIKI DUA EDERIM GUN ICINDE ZATEN BIR COK KEZ DUA EDIYORUM..SENDEN ESIRGERMIYIM HIC..ALLAH HEPMIZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...
MERALCIM O SENIN HOSLUGUN..BEN BURDA OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM..ESAS SEN VE SENIN GIBI BURDA TANIDIGIM TUM INSANLAR ICIME HUZUR VE HOSLUK GETIRDI..ALLAH HEPMIZIN DUALARINI KABU LETSIN..
DERYACIM AH CANIM BENIM ..SENDE HOSGELDIN..ALLAH DUALARINI KABU LETSIN INSALLAH..
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN CANIM TEZ ZAMANDA SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.