Acının elbet sonu gelecek.Rabbimden gelene şükür,değerli kardeşim inşallah Rabbim bu mübarek günler hürmetine elife ve sana dayanma gücü,sabırlar versin.Rabbim her gününüze huzurlar ,nurlar versin.Elifimize Rabbim öyle bir iman gücü versin ki orada bulunduğu günler üzerine nurlar yağsın.İnşallah bu çektiğiniz üzüntülerin ,sıkıntıların ve bu süre zarfında Rabbime yaptınız duaların,zikrlerin,kuranların,secdelerin mükafatını alırsınız.Amin.
Derin kardeşime(rabianur)
(14 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çok ama çoookk sevindirdin beni,Allah senden bin kat razı olsun rabianur kardeşim,ne kadar teşekkür etsem sana az bu güzel yüregine agzına saglık,çok duygulandım,ezan okunuyo ezan vakti hürmetine 10ihlas 1fatiha okudum Rabbim tüm dileklerini hacetlerini muradlarını sana tez zamanda versin,olmazlarını oldursun gönlünden irfan nuru altından altın ırmaklar akıtsın Babanı ADN cennetiyle şereflendirsin Rabbim kabul etsin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnn
AMİN RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Amin diyen yüreklerinize saglık kardeşlerim..
amin... amin... amin... inşallah rabbim her daim yar ve yardımcıları olur inşallah
Allah Her iki kardeşiminde güzel yüreğine göre her işlerini hayra erdirsin. Onların sevdiklerine de, sevdiklerinin içinde yanına aldıklarına da merhametiyle, rahmetiyle muamele eylesin. 1 Fatiha 3 ihlas ve 11 salavat ile,
Rabbimin selamı üzerinize olsun.
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum ayşe kardeşim senin için,yüregine saglık,Allah razı olsun,Rabbim tüm dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin amin..
Tüm amin diyen kardeşlerimdende Rabbim razı olsun..
Rabbim sizden de razı olsun. Bu dostluk yüreklerimizde hiç bitmesin inşallah.Sağolasınız.Amin!
Rabbim hepimizin dostlugunu daimi kılsın amin.
Amin.Amin.Amin.Rabbim derin kardeşimin ve elifimizin yüreğine serinlikler ,sabırlar versin.İnşallah sevinçli haberlerini alır,hep beraber Yüceler yücesi Rabbimize şükürler ederiz.Allahım sen kabul buyur.
amin amin amin.Allah bin kat razı olsun canım kardeşim o güzel yüregine saglık..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.