selamın aleyküm isletmesini yaptıgım isyerinde birkac firma ve sahıslara verdigim malzemelerin parasını alamadıgım icin maddi sıkıntıya düstüm cırpnmaya basladım ama cırpındıkcada battım su an altından kalkmayacak duruma geldim aklımdan hergun binlerce defa olum geciyor ALLAH inancım yüzünden yanlıs birsey yapmıyorum ama sıkıntım yüüznden depresyona girdim vatani görevime bile gidemedim borclarım yüzünden bu durumdan kurtulmam icin ALLAH rızası icin dularınzıı bekliyorum ALLAHIM tüm derdi olan olanlara dermanıda verir insallah ALLAHA emanet olun hoscakalın
ALLAH rızası icin dualarınızı bekliyorum
(19 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
SEVGİLİ KARDEŞİM ALLAHIM İMDADINA YETİŞSİN HEP DUALARIMDA OLACAKSIN HEMEN SANA 1 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM
19 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
üzülme inşallah durumun düzelir paranı laırsın herşey düzelir.aklından ölümü sakın geçirme Allaha sığın okudum senin için inşallah kabul olur
rabbim yardımcın olsun kardeşim.7 tefriciye gönderiyorum ALLAHişini rastgetirsin aminn....
DENİZ FENERİ KARDEŞİM
SENİN İÇİN HAFTA SONU İNŞALLAH GİDECEĞİM ZİYARETTE DUA EDECEĞİM.19 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah bu gece edeceğim dualarımda seninde ismini söyleyeceğim şimdilik 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum sana lütfen kabul et
allah yardımcın olsun rabbim tez zamanda kurtarsın bu sıkıntıdan aminnnnn
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.NE SIKINTILARIN VARSA BİR AN ÖNCE RABBİM GİDERSİN.
ESKİ BEREKETLİ GÜNLERİNE DÖNDÜRSÜN İNŞALLAH.
SANA 11.FATİHA YOLLADIM.LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
sevgili kardeşim senet sepet bişey yapmadan verdim deme sakın. en azaından paranı icra yoluyla alabilme imkanın olur. neyse allah yardımcın olsun tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulup feraha çıkarsın. senin için dua edecem kabul olur inşallah.
amin amin amin.
feniz feneri kardeşim heybemde 33 ayetel kürsi 100 tevhid var sana yolluyorum rabbim kabul etsin.derdini gamını senden uzaklaştırsın.sırtını rabbine dayayan elbet aydınlığa çıkar
kaderde ne varsa o yaşanıyor kardeşim kendini toparla sonuçta ne olacaksa oluyor bizde neler kaybettik nelerin arkasından baktım inanın ama şu anda sağlıklıyım çok şükür sorumluluklarım var ve kendine kendinden başkası elinden tutmuyor kendini Allaha emanet et toparlan.
senin için bir yasini şerif okuyacağım Allah kabul etsin inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun...inşaallah en yakın zamanda feraha çıkarsın...10 Ayetel kürsi yolladım yardımcın olsun inşaallah..
Allah yar ve yardımcını zolsun kardeşim.sizin için 10 tefriciye okuyacağım inşallah.
okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine Allahım tez günde sizi bu sıkıntılardan kurtarsın,sizin için 3 Ayetelkürsi okuyacağım,kabul edin.
Allah yar ve yardımcın olsun. 100 la havle gönderiyorum inşallah sıkıntıların geçer.
ALLAHN YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA HIZIRLARI SANA YETİŞTİRSİN KARDEŞİM İNANCINI KAYBETME ALLAHIM YANINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.