dostlarım okuyup duasını yapmadığım dualarım var ... içimden duasını bir türbede yapmak geldi ama böyle bir imkanım yok. gidebilen dostlarım varsa duasını Allah rızası için benim için yapabilir mi ?
benim ve tüm dua dostlarımın,ailelerimiz ve sevdiklerimizle hayırlı uzun sağlıklı, yaradana layık kullar olarak bir ömür yaşamamız için ... tüm dostların muradlarının hayırlısıyla dünyada hasılı için ... dünya ve ahırette iki cihanda Rabbimin iyilik ve güzellik vermesi için , günahlarımızın affı için hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda için kalbimizin Allah aşkıyla dolması için ve yaradanımın ''sevdiğimi Zafer'imi hakkımda hayırlı eyleyip beni de ona sevdirmesi, onun kalbini önce mevlaya sonra bana çevirmesi için sevgime karşılık bulmam için hayırlısıyla yuvamızı kurmamız için ... '' ve duamı yapacak olan dostumun her ne muradı var ise Rabbimden kabulü için niyet ettim ...
1 yasin-i şerif
1 kenzül arş
1 vakıa suresi
1 esmaül hüsna
3 ayetel kürsü
100 ihlas
1 fatiha
3 felak - nas
100 besmele
100 estağfirullah el aziym ve etübü ileyh
100 elhamdülillah
100 subhanallah
100 allahüekber
100 ya Allah
100 ya rahman
100 ya rahim
100 ya vehhab
100 ya kuddüs
100 ya cebbar
100 ya tevvab
100 ya mucib
100 ya fettah
100 la havle
100 yunus as duası
33 hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü vehüve rabbül arşil aziym
100 salavat
@@@ dostlarım bi ricam war @@@ (MERVE)
(29 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
.
18 yıl önce gönderildi # -
Salı günü herangi türbeye gidip yapsam olurmu merve kardeşim..
canım dostum olur tabi ayağına yüreğine sağlık Allah'ım senden razı olsun
içimden öyle geldi bi türbede yapılsın istedim Mevlam ne muradın varsa bu dualar hatrına kabul etsin bana da arada yer verirsen çok mutlu olurum
tüm hayır ve bereketler senin üzerine olsun canım dostum18 yıl önce gönderildi # -
O zaman ben yarın bu yazının dualarının çıktısını alıyorum,maltepede Ahmed Baba Türbesi var oraya gidip senin niyetine güzelce okuyorum canım kardeşim :)
Mervecim, ben okudugun tüm dulara ve güzel gönlünün muradi,dileklerin icin Amin diyorum....insallah kimse senin icin bu güzel ziyarette bulunacak kardesim vesile olur...
fakat sana bir sey diyecegim...sanirim gözyasi kardesim yazmisti bayramda peygamber efendimiz (s.a.s)la bayramlasmayi unutmayin diye bir yazi!!!!!!! onu okuduktan sonra onun dedigi gibi yapinca ...cok yüksek bir mana sardi etrafimi...ve o an anladimki mekan degil ....kalbinin istedigi ve edep cok önemli...Elbette hem yasayan hem gitmis evliyalarin yüzü suyu hürmetine okunan dualar onlarin ruhlarina gönderilen dualar cok makbul dualar ...ben ömrümde ilk kez öyle bayramlasinca ...Rabbimle yaradana ve nebimiz rehberimiz en güzel insanin ruhuna husuyla yaklasinla bunu kendimce anladim...ben her duamda büyük zatlari unutmamaya basta nebimiz olmak üzere büyük zatlara gözlerimi kapatip huzurlarindaymisim gibi edebimle duami yolluyrum..cünki o kadar cok büyük zatla Rabbim bizi kuvvetlendirmis ve desteklemiski...onlarin tek tek türbelerini gezecek gücüm ancak gözlerimi kapatip yüregimi yanlarina ucurunca oluyor....Umarim anlatabildim...Rabbim dualarini kabul buyursun...bende bu güzel dualarini musaden olursa...Gavsulaazam Abdulkadir geylani hz lerinde yollamak istiyorum.Dualarimdasin kardesim.Allah senden razi olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam senin hatrına kabul etsin inşallah dostum din kardeşim yüreğine sağlık beni çoook mutlu ettin :)
Nedemek kardeşim ya vallahi ben daha çok mutlu oldum bu güzel duaları etmişsin bekletmek olmaz bana nasipmiş çok sevindim,Rabbim senin bu güzel dularını kabul etsin salı günü girersin siteye canım kardeşim yazarım sana anlatırım içim rahatlar
canım dostum zez ... ben hiç türbeye gidip duamı yapmadım ama bilmiyorum içimden böyle geldi dua dostluğu bölümüne yazmak istedim bu okuduklarımı ama bi şey beni buna yönlendirdi
söylediklerini çok iyi anladım canım dostum ben hep Rabbime sığındım bi deprem geçirdik biz sanki hayata yeniden başladım onunla ama şükürler olsun Rabbime ailem her şeyim var!!!
tek sıkıntım biliosunuz gönül derdim :(
yine de elhamdülillah beni daha fazla yaradana yöneltti
derinim zezim dostlarım çoook sağolun mevlam sizin,sizler aracılığıyla benim ve herkesin dualarını hayra çevirip kabul etsin
HAKKINIZI HELAL EDİN ...18 yıl önce gönderildi # -
derin kardesimden Allah razi olsun senin dilegine vesile oldugu icin...Mervecim Rabbim herseyi senin o güzel yüregine göre versin sabrinin ve edebinin karsiligini sunsun insallah...Allah sevdiklerine uzun ve hayirli ömürler versin.icinden gelen duyguda Rabbimin sana bahsettigi degilmi zaten..ne güzel iste derin kardesim ...vesilen olacak...Allah ikinizdende razi olsun kardesler.Ne güzel bir Allah yolu dostlugu bu böyle ..iyiki buldum bu dostlugu ..iyiki sizlerle tanistim..Allah daimi kilsin.Amin.
içim coştu gözyaşlarım doldu şimdi sizler için 1 yasin okuyorum istekler gerçek olsun sahip olduklarınız daim olsun ... selametle hayırlı geceler ...
canım zez kardeşim yüregine saglık Rabbim cümlemizden razı olsun amin..
içim coştu gözyaşlarım doldu şimdi sizler için 1 yasin okuyorum istekleriniz gerçek olsun sahip olduklarınız daim olsun ... selametle hayırlı geceler ...
Cansınız canımsınız hepiniz,duan kabul bulsun merve kardeşim Rabbim herzaman beraber eylesin bu yolda bizi amin..
aaa mervecım yenı gordum ıstersen bende yapabılırım nasıl yapacagımı soylee bana bende dua amın edemk ıstıyorummm tabı ıstersen
allah kabul etsın atkadasım gonlunden gecen senın ıcın hayrılı olsun rabbım tez vakıtte dualrını kabul etsınnnnn amınnnn18 yıl önce gönderildi # -
canım dostum kabul ne demek güzel yüreğinize nasıl hayır derim niyetimi yazımda yazdım canım yüreğinde nasıl geliyorsa öyle dua et
temiz kalbiniz dert görmesin mevlam razı olsun inşallah sizlerden amin18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim gittim Ahmet baba türbesine senin yazdıgın şekilde senin gönlünün muradları niyetine duanı yaptım güzelce,bide zat’ın kabrine dua okudum,Allah tez zamanda dileklerini hacetlerini muradlarını versin yüzünü güldürsün ummadıgın yerden sana hayır kapıları açsın gönlün huzur ve neşeyle dolsun Amin..
derinim senin için içimden gelen dualarımı yazıya dökemiyorum
Rabbim en sevdiği kullarından eylesin seni inşallah
sen beni öyle mutlu ettin ki şu anda gözümden akan yaşlar için senin de içinde senin bildiğin ve Rabbimin bildiği ne kadar isteğin varsa yaradanım en tez vakitte hayra çevirip kabul etsin inşallah
ne olursun HAKKINI HELAL ET BANA
inanılmaz mutlu ettin çünkü beni
içimdeki huzuru anlatamam sana canım dostum
benden daha mutlu daha huzurlu olasın umarım18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun :)ne demek canım kardeşim ne hakkı,helali hoş olsun,senin mutlu oldugu duymak yetti bana,Allah o yüce mertebesinde kabul etsin canım kardeşimin muradlarını
arkadaşlar ben sizin bu yazdıklarınızı okudukça okadar etkilendimki anlatamam size tanışıyomusunuz bilmiyorum ama burda okadar güzel şeyler oluyoki birbirini tanımayan insanlar birbirilieri için beiyerlere gidebiliyo üstelik menfaatsiz nemutlu sizlere ne mutlu banaki bende bu siteyi keşfeettim allah hepinizin hepimizn dualarını kabul etsin ne güzel bişey bu yaa DERİNCİM SENİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
Allah razı olsun kardeşim ne demek kimin neye ihtiyacı varsa elimden geleni ardıma koymadan yapmaya hazırım hepiniz için yeterki herkes mutlu olsun o bana yeter gülen yüzünüz hiç olmasın Allah içinizi neşe huzur sukunetle doldursun
CANIM BENİM ALLAH BİZLER İÇİN İSTEDİĞİNİN BİNLERCE KATINI SANA VERSİN İNŞALLAH BUNU EN İÇTEN BÜTÜN SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM ALLAHIM NE MURADIN VARSA VERSİN DERİN
amin amin amin Merve'cim ağzına yüreğine sağlık Rabbim inşallah muradına tez zamanda kavuşturur
pnarr derinle tanışmıyoruz canım ama bunu o kadar çok isterdim ki :(
ben de sana katılıyorum gıyaben menfaatsiz dua etmek dua almak o kadar mutlu huzur verici ki anlatılmaz bir olay
yaklaşık 1 aydır burdayım içimden geleni paylaştım ve dostlar hiç tereddüt etmeden benim için kabul ettiler
bu huzuru gururu anlatamıyorum mevlam içimi bilio mükafatını kat be kat onlara sizlere versin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım kardeşim,seninde Rabbim dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin saglık sıhhat mutluluk huzur içinde uzun ömürler nasip etsin amin(mervecim tanışmıyoruz yanlış yazdın sevinçten :))düzeltmişsin:)canımsınız Allah yüksek mertebelere erdirsin hepinizi amin
amin canımm allah her istediğin versin inşallah mervecim sana ve tüm dostlara
düzelttim bende sonradan gördüm :)
merve kardeşim msn yada telefon veremeyiz biliyosun hoş görülmez sitede,fakat dilersen beni görebilirsin google volkan alpaslan yaz kardeşim..
evet malesef yasak :) tamam yazıyrm hemen ;)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.