allahım anladım ki senin kadar kimse değer vermiyormuş.olmuyor işte.değer verdiğim insanları kaybediyorum ve yoruldum artık.önemsenmemekten bıktım artık.bu hayat bana göre değil allahım.lütfen beni yanına al da tarafından sevilip önemsendiğimi bileyim.mutlu olmak bana haram sanki.ne olur en yakın zamanda beni yanına al ve huzura kavuşayım ne olur.
kimse senin kadar değer vermiyor
(7 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
melekciiim canım benim siyan etmek doğru değğiil bak sen şimdi hemen abdest al ayetel küürsü oku ferahlar rahatlarsın yanlış düşünüyosun sana değer veren çoğu insan vardır belki 1- kişi sana değer vermedi diye öyle düşünüyosun ama innaan sana değer verenler var seni tanımadığım halde ben değer veriyorum çünkü insansın sonrada dua dostumsun allah sıkıntı vermesin feraha kavuşuştursun 10 ayetel kürsü sana hediyem kabul et
18 yıl önce gönderildi # -
""Allah'ım yaşamak benim için hayırlı olduğu müddetçe beni yaşat, ölüm benim için hayırlı olduğunda beni öldür"
demek daha hayırlı kardeşim Allah'ın izniyle...
Allah yardımcınız olsun duasız ve dostsuz bırakmasın
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
sana değer vermeyenler kendilerine cevrelerine kardeşlerine değer vermeyenler...onlardan uzak dur...cevrene bak o kadar cok kötü art niyetli kötü kalpli insan varki...sanki heryer onlrla dolu ve hic iyi insan yok...bende böyle duşünüyrdm...bak birde buraya...bak kardşlrine..kaan kardşn sana cenabı hak değer verdiği icindeğer veriyor..rabbimin güzel bir kulu olduğun icin değer veriyor..yaradan dan ötürü seviyor seni...bak buraya kardeşm cevrene bak,,,,senin icin o kadar cok dua eden insan varki..ben buraya geldiiğimde sıkıntı icindeydim ama burdaki kardeşlerime dua ederken buldum kendimi bundan daha buyük bir mutluluk varm ı insan kendi sıkıntısını unutuyo tanımadığım görmediğim insanlara namazımdansonra ibadetlerimden sonra dua ediyrm..onlarda ban aediyor bunu bilmek ne güzel bir duyğu kardşm..düşünsene hic tanımadığınhicbir cıkarı olmayan insanlar senin icin dua edip rabba yalvarıyor..hadi şimdi sende kendini topla rabbine sığın ve yakar...bizlerde senin icin dua ediyrz benden sana yüreğimden kocaman bir fatiha...icin rahatlaması icin..rabbim iacindeki sıkıntıları tez zamanda alır işallah amin....
Sana 11 ihlas 3 fatiha yolluyorum...gönlün huzur dolsun...diye ..Hasbünallah ve ni’mel-vekil..ya Vedud, ya Veud , ya Vedud...
CANIM KARDEŞİM ÖLÜMÜ İSTEME, BAK PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V NE BUYURUYOR..
Son elçi, O kutlu elçinin öğüdü ne güzeldir; “hiçbir zaman ölümü istemeyiniz” buyuruyor, kötü olsanız dahi ölümü istemeyiniz. İyi iseniz, yaşadıkça güzel amellerinizi artırırsınız; Kötü iseniz herhangi bir vesile ile kınanma, azarlanma imkanı bulurda iyilere, iyiliklere yönelirsiniz.
melek kardeşim ismin gibi meleksin bundan eminim rabbim bizleri imtihan ediyor sabret ve rabbimden afiyet dile allahın sevdigi kullarından olmamız için dua et seni ve bizleri yüce allah çok çok sevsin deger verdigi sevdigi kullarından eylesin inşallah burdaki dostlarımı ben çok seviyorum ben hepinizden razıyım yüce allahta sizlerden razı olsun inşallah hepiniz allaha emanet olun selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.