dinkardeşlerim bu stede daha yeniyim cok dar bizamanımda rabbimin hediyesi sanırım burda buluna bilmem rabbimin kapısında çaresizlikle bekliyorum 2 yıldır umarım dualarım kabul olur ve bu çaresizliğimin dertlerimin sonucunda sabrımın mükafatı olarak bana hayır kapıları acılır bu süre icersinde ben secdelerin birerer yağmurdamlalarıyla gelen kulların ummanları olduğunu duaların rabbe sığınışın en büyük kapısı olduğunu öğrendim rabbimden sabır ve dualarıın kabulunü istiyorum benim icin dua ederseniz cok sevinirim allah hepinizden razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle allaha emanet olun
rabbim sana ve dualarının büyüklüğünesığındım lütfen dualarınızda banadayerverin
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider Senden başkasına muhtaç etme. İki cihanda yüzünü güldür. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 5subhaneke 5Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Allah dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin seni darda bırakmasın için huzurla dolsun ummadıgın yerden hayır kapıları açılsın her işin rast gitsin Allah herzaman Yar ve Yardımcın olsun kardeşim amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sana en kisa zamanda afiyet versin kardesim.Aksam Allahin izni ile okuyacagim dularda olacaksin. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. Amin.
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşlerim beni cok duygulandırdınız bende sizin için dua ediçeğim
Allah sendende razı olsun kardeşim,sen iyi olda bize yeter selam ve dua ile..
Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.