KARDEŞLERİM NOLURRR BENİ DE UNUTMAYIN. DUALARINIZA ORTAK EDİN.BEN DE ÇIKMAZDAYIM VE KARŞILIKSIZ EDİLEN DUALARINIZDA BENİ UNUTMAYIN.DUALARIN GÜCÜNE İNANIN .
DUALARIN GÜCÜNE İNANIYORUM VE SİZLERİN DUALARINA ORTAK OLMAK İSTİYORUM
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DUALARIMDASIN KARDEŞİM RABBİM KABUL ETSİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
nessu eger dua kardesligine üye isen, zaten dualarimizdasin kardesim.Allah yar ve yardimcin olsun...bu sitede her gün okunan yüzlerce dua etrafimiza zirh oluyor...bunu unutma hep hatirla ...burda cok güzel insanlar var..cok kiymetli dualara maruz kaliyoruz...Allah eksik birakmasin.
Rabbim çıkmazlardan çıkarsın yüreğinizi ferahlatsın.
Kalbinize öyle büyük bir umut bahş eylesin ki Allah'ın izniyle çevrenize mutluluk saçanlardan olasınız.18 yıl önce gönderildi # -
nessu zez arkadaşımızn dediği gibi eğer üye isen zaten hepimizin dualarından nasibini alıyosun slm ve dua ile
nesse dualarımdasın ve dua dostlarının dularındasın...allah kabul etsin rabbim seni tez vakitte darlıktan kurtarsn kalbinin gönülünnün isteğini sana kılsın...amin
RABBİM YÜREĞİNE FELAH BULDURSUN. HAYIRLAR YAĞDIRSIN ÜZERİNE, RABBİM ELİNDEN HİÇ BIRAKMASIN. HER ZAMAN ONUN YOLU ÜZERE OLASIN...AMİN
SELAMUN ALEYKUM NESSU ARAMIZA HOŞGELDİN.BURASI ÖYLE GÜZEL Bİ SİTEDKİ HERKES BİRBİRİNE DUA EDİYOR AMİN DİYOR BENCE BURASI MANEVİ ŞİRKET ALLAHA EMANET OL...
sen ve bütün dua dostlarım dualarımdasınız nessu rabbim duası kabul olanlardan eylesin bizleri selam ve dua ile...
dua kardeşim dualarımız zaten kardeşlerimiz için sen de kardeşimizsin dualarımız seninle olsun allah yar ve yardımcın olsun allaha emanet
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN,
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.