ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ KAYINVALİDEM VEFAT ETTİ EŞİM ONUN İÇİN AVUSTRALYADA VE ÇOK BUALIMLI GÜNLER GEÇİRİYORUZ EVLİLİĞİMİZ TEHLİKEDE DUALARINIZA BENİDE KATIN ALLAH RAZI OLSUN
EŞİM VE BENİM İÇİN ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ
(24 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
mevlam sabir ve metanet versin.sabrin sonu selamettir.hersey mevlamizin takdiri ile olur.ve allah'tan afiyet iste.ey yuce allah'im sikintilari olan butun dua dostlarima iki cihan afiyetini nasip eyle.ve SIKINTIlarini feraha cevir.amin.amin ya rabbilalamin...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM FERAHLIK EĞLESİN AMİN.
En kisa zamnada aile huzuruna va afiyetine kavus insallah kardesim...Dualarimdasin .
Allah yardımcınız olsun kardeşim sabır ve güç versin huzurlu aile yaşantın olsun amin amin amin
allah yar ve yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer
kardeşm icini ferah tut..rabbime sığın allah a yakar,işallah yakın zamanda sıkıntılarını atar genişliğe cıkarsın kardşm...dualarımızdasın...gönülden bir fatiha sana..
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
Allah yardımcınız olsun kardeşim hayırlar ve güzellikler nasib etsin amin amin amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE EŞİN GELİR SIKINTILARIN FERAHA DÖNÜŞÜR İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.
Allah yardımcınız olsun.Rabbim tüm sıkıntılarınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah..
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM yAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
RABBİM YUVANIZI KORUSUN...
3 ihlas 1 Ayetel Kürsi okudum şimdi...
Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Yüce Mevlam bu imtihandan başarı ile çıkmanızı ve güzel günlere kavuşmanızı nasip etsin inşallah.
Rabbim her şeyin hayırlısı ile karşılaştırsın cümlemizi.
AMİN...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM TEZ ZAMANDA HEPİMİZİ FERAHA KAVUŞTURSUN AMİN.
dualarımız seninle kardeşim. allah sana sabırlar versin. inşallah yuvanız dağılmaz. hayır için yapılan dualar kabul olur amin
allah yardımcınız olsun kardeşim eşinin ve senin ferahlamanıza vesile olması ümidiyle 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü 100 ya vedud okudum kabul buyurun...
ALLAH RAZI OLSUN SEVGİ KARDEŞİM BENDE SANA GÖNÜLDEN AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN.
Canım inşallah her şey yoluna girer.Evliliğinin tehlikede olmasına çok üzüldüm.Dualarımdasın merak etme.Sevgiler...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
3 FATİHA
3 İHLAS OKUYORUM..18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yüzünü güldür Yar ve yardımcısı ol. Evine huzur mutluluk sağlık sıhhat nasip et. Senin rızandan ayırma. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİMU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
RABBİM HUZUR VERSİN YUVANA KARDEŞİM..SANADA SABIR VERSİN..
3 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM FERAHLATSIN SENİ İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun yuvanıza huzur versin muhabbetinizi artırsın kalbinizdeki sıkıntıları alsın feraha çıkarmaya nasip etsin inşallah
merlin43 Allah yuvani kurtarsin sikintinidef edip ferahlik versin üzülme hersey Allahin dedigi gibi olur dua decegim senin icin gece cok ibadet et Allaha sigin gece ibadeti cok makbul kardesim Allah yardimcin olsun aminn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.