KARDEŞİMİZ SEDEF EVLENDİ EVDE İNTERNETE GİRECEK ORTAM OLMADIĞI İÇİN YAZAMIYOR BİZE KONUŞTUM HERKEZ DUALARIMDA BANADA DUA ETSİNLER RABBİM HERKEZDEN RAZI OLSUN DEDİ
EVLENDİ AMA ÇOKTA MUTLU DEĞİL AYNI SIKINTILARI DEVAM EDİYOR RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN AMİN
SEDEF'İN SELAMI VAR
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aleyküm selam...allahmutlu etsin..dualarımız ve tüm dua dostlarının duaları onunla..allah mutluluk larını daim etsin..darısı başımıza amin....
18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum,Rabbim sedef kardeşimin evliliginde içine huzur sukunet versin tüm sıkıntılarından feraha kavuştursun Yar ve Yardımcısı olsun amin.
allah mesut etsin inşallah rabbim sedef kardeşimin sıkıntılarını tez zamanfa feraha çıkarsın inşallah ya allah ya fettah ya rezzak...
ALEYKÜM SELAM.ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.RABBİM PİŞMAN ETTİRMESİN DİYORUM AMA KEŞKE BİAZ DAHA BEKLESEYDİ.
aleyküm selam her daim dualarımda benden selam söylermisiniz
Ve aleyküm selam
Yarabbim sedef kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider. Yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YUVASINDA MUTLU ETSİN....
Ve aleyküm selam
Rabbim mutlu etsin afiyet versin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ve aleykum selam , Allah mutlu etsin inşallah Allah muhabbetlerini artırsın selam ve dua ile..
amin amin rabbim ona huzur versin
ALEYKÜM SELAM. Bizden de selam ediniz.
ve aleyküm selam rabbim mutlululuğunu artırsın inşallah yuvasına bereket ve huzur versin bizdende selamlar olsun
Çok sevindim.Allah korktuğundan emin umduğuna nail eylesin.Yuvası muhabbet ve huzur dolsun inşallah.Benden de gönül dolusu sevgi ve selamlar,Sedefçiğime.Allaha emanet olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin Sedefimiz çok mutlu olsun inşallah.Amin
SEDEFİ HATIRLADIM AMA ONUN KONULARINI HATIRLAMIYORUM ŞİMDİ AKLIMA TAKILDI NEYDİ? ALLAH İNSALLAH GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN ONA İNSALLAH :(
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.