ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİREN VE BENİMDE MADDİ MANEVİ KOLUMU KANADIMI KIRAN BİRİCİK SEVDİĞİME EL BİRLİĞİYLE DUA EDELİM VE AMİN DİYELİM EY DOSTLARIM...
İSMİ SALİH, DİLERİM ADI GİBİ NİYETİDE SALİH OLUR ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
CAN'IMA BİRAZ ÜMİT LAZIM EY MÜMİN KARDEŞLER...
(19 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yar v eyardımcınız olsun dertlerden sıkıntıdan uzak mutlu bir yuva kurarsınız inşşallah dualarımdasın oynakar kardeş allah hepimizden razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
3ihlas 1fatiha okudum,Allahım kardeşiminin ve onun sevdigi salih kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda onlara ver onlara saglık sıhhat bereket bolluk nasip eyle Yarabbim amin.
ALLAH RAZI OLSUN PNARR VE DERİN KARDEŞLERİM... UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLAR OLUR
allah gönlünüzün muradını tez zamanda versin inşallah.. ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
BEN BU SİTEYE YAZAN TÜM SIKINTILI DOSTLARIMIN NİYETİNE 4444 TEFRİCİYE BAŞLATMAK İSTİYORUM İNŞALLAH 4 ADET OKUYORUM SAYIYI DÜZ BIRAKTIMKİ KOLAY OLSUN 4440 EL BİRLİĞİYLE FERAHA ÇIKART BİZLERİ MEVLAM AMİNN
allahım tüm sıkıntıtılarınızı alsın ve feraha çıkarsın işallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnn
21 adet okuyorum,rabbim herkesi feraha çıkarsın.
9 ADET OKUYORUM
4410 ALLAHIM KABUL EYLE ZÜL CELALİ VEL İKRAM18 yıl önce gönderildi # -
33 adet okuyorum allah kabul etsin..
4377 KALDI CAN'LAR...
4360
RABBİM TÜM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN ÜÇ İHLAS BİR FATİHA
rabbim bütün sıkıntılarınıza o güzel isimleriyle teccelli etsin yakarışlarınıza en kısa zamanda güzel sonuçlar versin inşaallah amin
RABBİM SIKINTILARINIZI GİDERSİN İNŞALLAH.
İŞE GELİRKEN 21 TANE DAHA OKUDUM NE OLUR BENİM YALNIZ BIRAKMAYIN KALDI 4339... SIKINTILAR PAYLAŞILDIKÇA AZALIRMIŞ
rabbim herzaman senin yanında olsun dularım seninle amin tez zaman da sıkıntılı günlerin geride kalsın cülemizin AMİN
SON SAYIMIZ 4000 DUA DOSTLARIM ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN
LÜTFEN BURAYA SAYI İLAVE ETMEYİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.