Bugün geçenlerde bahsettiğim bitkisel tedavi uzmanına gittim. Hocam çok değerli bir insan her hali ve tavrıyla.. Güzelce inceledi raporları ve şikayetlerimi. Bana 1,5 aylık bitkisel kür önerdi, 20 günde bir onu aramamı istedi. Ona göre 1,5 ay tedavi yeterli.. Belki biraz daha devam etmemiz gerekebilir bilemiyorum...Bir süre bilgilendirdi... ben fiyatlar konusunda endişeliydim, tedavinin ne kadar süreceği belli de değildi, ve çalışmıyorum aynı zamanda...biraz mali açıdan kaygım oldu. dünden tedbirimi almaya çalışmıştım.. düşünüp duruyordum..sabah babam ansızın epeyce bir para verdiiiii ne güzel dedim güvenle gittim doktora..abartılı bir rakam çıkarsa mali kaygı kalmamıştı.. (daha önce başka bir herbalist doktoru aradığımda bana fiyat olarak 6 aylık 600 ytl lik bir kürü almamı önerdi, tek seferde... sonra başka herbalistlerin arasında milyarlar harcatan türden olanları da var..) neyse içimdeki çekinti ile hocamızı dinledim. sonunda fiyatları sordum.. fiyatları söyledi ardından DEDİ Kİ SANA İSKONTO YAPICAM. (üstelik böyle bir isteğim de olmamıştı) Muayene 100 ytl bitkisel kür iki çeşit 107 YTL . ve benden 57 ytl almadı..:)Bi de sordu kızım senin için uygun mu diyerek....Hani iki çeşit kürün ucuzluğuna mı sevineyim yoksa iskontoya mı sevineyim bilemedim..Sonra ben de hocamızın kitabını satın aldım... oradaya yüzbinleri ödeyeceğimi düşünerek giderken hoca bana yalnızca 1.5 aylık küre 150 ytl ödetti..Allahım sen işleri kolaylaştıransın Çok Şükür... Hocamızdan Allah razı olsun inşallah şifa bulurum...
rahatsızlıkları olanlar için aşağıdaki site hocamızın adresi..
http://www.saracoglu.at/
DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞLERİM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..RABBİM GÜLEN YÜZÜNÜZÜ HİÇ SOLDURMASIN..AMİN