Merhaba arkadaşlar geçen gün bir yazı yazmıştım okuyanlar hatırlar uzun zamandır beklediğim olmasını istediğim bir işin sonucu bugün belli olucak diye allah razı olsun sizden dualarınızı esirgemediniz ama sonuç benim beklediğim gibi gelmedi bu beni hayal kırıklığına uğrattı tamamen yıkıldım o günden beri canım hiçbir şey yapmak istemiyor huzur bulduğum şu siteye bile günlerdir giremiyorum allah affetsin ama dua bile etmiyorum çünkü etmek gelmiyor içimden bir ses sanki bana etme ediyosun da sanki kabul mu oluyor diyor ne yapacağımı bilmiyorum aslında birşey de yapmak istemiyorum çünkü bugüne kadar allahıma çok yalvardım dua ettim ama malesef kabul olmadı o istese olurdu
ÇARESİZzzz
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
caanım kardşm benim..senin nekadar inanclı oldğunu biliyrm..buraya geldiğmde sen vardın o kadar güzl dualarına amin dedimki..canm benim canm kardşm böyle söylemen böyle konuşman beni cok üzdü gözlerim doldu...öyle söyleme öyle isyan etme...işte nefis istediğini alamayınca insan yıkılıyo bunu biliyrmama bunda da birhayır oldğunu untma kardşm benim..rabbim sıkıntıların dertlerin tasaların arkasını öyle güzel öyle tatlı kılarki.birazdaha sabret bak senin icin o sıkıntılı günlerin mükafatı gelcek..olmasıni isteğin şeyin olmamasının seninicin hayır olduğunu görceksin...rabbim allah diyen kullarını allah diyen inannaların dualarını geri cevirirmi hic...o ne büykü ne uludur...ilim sahibi olan gören işiten odur..lütfen isyan etme..dularına d evam ett senden yalvarırrı kardşm bak senin icin ne güzel günler gelcek..burda bizimle paylaşacaksn kardşlerinle...senin hayır bildiklerin belki şer şer bildiklerin hayırdır der rabbim...bizler bilemeyzzz...bende seningibi öyle cok kötü oldumki..olsun dedimmmm ..nepahasına olursa olsn olsun...hala sıkıntım gitmedi hala rabbim karxma kalbimden geceni vermedi ama dualarıma devam ediyrm rabbimden umut kesilirse haşa inanc biter..sakın kardşm benimsakın.....allah aşkına dualara devam et ..rabbime yakarıxlara devam
18 yıl önce gönderildi # -
caanım kardşm benim..senin nekadar inanclı oldğunu biliyrm..buraya geldiğmde sen vardın o kadar güzl dualarına amin dedimki..canm benim canm kardşm böyle söylemen böyle konuşman beni cok üzdü gözlerim doldu...öyle söyleme öyle isyan etme...işte nefis istediğini alamayınca insan yıkılıyo bunu biliyrmama bunda da birhayır oldğunu untma kardşm benim..rabbim sıkıntıların dertlerin tasaların arkasını öyle güzel öyle tatlı kılarki.birazdaha sabret bak senin icin o sıkıntılı günlerin mükafatı gelcek..olmasıni isteğin şeyin olmamasının seninicin hayır olduğunu görceksin...rabbim allah diyen kullarını allah diyen inannaların dualarını geri cevirirmi hic...o ne büykü ne uludur...ilim sahibi olan gören işiten odur..lütfen isyan etme..dularına d evam ett senden yalvarırrı kardşm bak senin icin ne güzel günler gelcek..burda bizimle paylaşacaksn kardşlerinle...senin hayır bildiklerin belki şer şer bildiklerin hayırdır der rabbim...bizler bilemeyzzz...bende seningibi öyle cok kötü oldumki..olsun dedimmmm ..nepahasına olursa olsn olsun...hala sıkıntım gitmedi hala rabbim karxma kalbimden geceni vermedi ama dualarıma devam ediyrm rabbimden umut kesilirse haşa inanc biter..sakın kardşm benimsakın.....allah aşkına dualara devam et ..rabbime yakarıxlara devam
18 yıl önce gönderildi # -
YA Rabbim mucize kardesimi,senden utanmayi begendigin her söze kosmayi nasip eyle.
En cok sevdigin kimse,bu kardesimi onunla tanistir.
Ya Rabbim onun ibadetlerini eksigiyle noksani ile kabul buyur.
Cennetle Cemalinle müjdele.
YA Rabbim kardesime RIZANA uygun bütün islerinde basarilar eyle.
Onu küfürden.sirkten,fakirlikten,kabir azabindan koru.
Ya Rabbim kardesime uzun ömür faydali ilim ver,dünyada ve Ahirette huzur ver.
Ya Rabbim hesap günü bütün gizlilerin ortaya cikacagi zamanda,kardesimi
sevdiklerinin icinde rezil etme,günahlarini sevap´a cevir.
GÜLLERIN EFENDISI s.a.v ,kardesimi komsu et.aminnn...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.