arkadaşlar aranıza yeni katılmış biri olarak hepinize allahtan sabır dertlerinize deva dilerim. allah rızası için sizden samimiyetinize inanarak dualarıma destek olmanızı.şu kabus dolu günlerimin geçmesi için desteklerinizi bekliyorum. hepinizden allah razı olsun
ALLAH RIZASI İÇİN
(22 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahümme Rabbena âtinâ fiddünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike ya Erhamerrâhimin .Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
kardşm benimmm..rabbimbu sıkıntılı günlerini kısa tutar seni feraha kavuşturur işallah o güzel kalbindeki huzuru verir işallah..kardeşinden kabul eyle kalpten bir fatiha gönderiyrm yüreğindeki hu zur icin işlerinin rast gitmesi icin...amin..
Allah razı olsun kardeşim rabbim tez zamanda sizide sıkıntılarınızdan kurtarsın nşallah
size 7 ayet-el kursi okuyorum rabbim yer ve yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
5ihlas 1fatiha okudum,Allahım sen kardeşimize saglık sıhhat bereket bolluk başarılar mutluluklar nasip eyle hertürlü kazadan beladan koru içini gönlünü huzurlu kıl nur ile aydınlat ferahlat Yarabbim Amin..
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim dostluğunu daim etsin inşaallah.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Selamete ulaştır. Kalbine ferahlık ver. İki cihanda yüzünü güldür. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN KARDEŞİM. DUALARIMDASIN
7 ayet-el kursi, 3 ihlas ve 1 fatiha okudum kardesim senin icin.
dilerim rabbim hayirlisi ile feraha kavusturur seni ve tüm dualarini kabul eder >>Àmin<<18 yıl önce gönderildi # -
rabbim her karanlığına ya nur ismiyle duaları el hadi el vehhap el semi ve ismi azam dualarıyla hayırlı sonuçlar versin kardeşim rabbim yar ver yardımcın olsun inşaallah amin
rabbim yar ve yardımcın olsun tez zamanda sıkıntılarını gidersin inş. dualarımdasın
Merhameti bol Rabbim seni ve sevdiklerini ve cümle Muhammed ümmetini bütün sıkıntılardan esirgesin inşallah.Sabırla rıza gösterilirse her musibetin kat kat mükafatı olduğunu unutmayalım inşallah.
Allahım kardeşimize yardım et.
Amin...
Allah'ımdan dilerim sizi rahmetiyle kuşatsın kardeşim.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun üzerine afiyet versin seni bırakmasın hiç bir zaman amin.
yuce mevlam senin icin hayirlisi ne ise yarinlarla beraber sana onu gondersin.sabrin sonu selamettir.allah'tan sadece hayirlar gelir.sen sabret.dertlerini gece yildizlara yaz,umutlarinida sabah dogacak olan gunese yaz.gunesle beraber insallah hayatinda her zaman umut ve umit olur.allah'a emanet ol.
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim. allah sizlerinde sıkıntılarını son buldurur inşallah. dertlerime henüz bi deva bulamamış olsamda allaha şükür aranızda huzur buldum. allah razı olsun
sıkıntılarınıza vesile olur inşallah kardeşim 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü 100 ya fettah okudum kabul buyurun selam ve dua ile..
allah razı olsun sevgi kardeşim. allah sanada mutluluklar nasib eylesin amin.
ALLAHUMMAGFİRLİ VELİVALİDEYYE VELİL MÜBİNNİNE YEVME YEKUMUL HİSAB
allah razı olsun kardeşim.
Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için 7 ayetel kürsi okudum.Rabbim yardımcınız olsun.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.