arkadaşalar ben 1 çocuk babası bir kişiyim. bunun yükü altında her nekadar çöksemde. onu bana veren allahıma sığırak dualarımı eksik etmemeye çalışıyorum. ama sizlerinde desteğini yanımda görmekten mutluluk duyarım. destekleriniz için allah razı olsun...amin amim
hayatımın en sıkıntılı anları
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahümme Rabbena âtinâ fiddünya haseneten ve fil ahireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike ya Erhamerrâhimin..Amin ..
Rabbim yar ve yardimciniz olsun...sizi ve yuvanizi cocugunuzu rizksiz ve afiytesiz koymasin...Rabbim sesinizi duysun.Dualarimizdasiniz kardesim.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şükürlerinin karşılığında sana bol bol rızık kapıları acsın inşaallah bütün sıkıntılarının kapılarını kapatıp sana en hayırlı kapılar acsın kaderine ve evladının kaderine en güzel isimleriyle esmaül hüsna ile tecelli etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEL VEKİL
Rabbim tez zamanda sıkntılarınızdan kurtarsın inşallah.
amin amin amin
İbn Abbas'ın (r.ahm.) anlattığına göre:
Allah'ın Peygamber'i (a.s.) sıkıntı esnasında şöyle buyururdu: "Azamet ve vakar sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. Büyük Arş'ın sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. Göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve kıymetli Arş'ın Rabbi Allah'tan başka mabud yoktur."18 yıl önce gönderildi # -
YA RAHMAN YA RAHİM YA HALİM YA KERİM YA ALLAH YA ALLAH
Rabbimiz size güç kuvvet versin rızkınızı bol etsin kardeşim, yardımsız bırakmasın amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbimin katında muhakkak ki o dualarınız karşılığını bulacaktır inşallah.
Rabbim sizi tüm sıkıntılarınızdan kurtarsın.
Rabbimiz her daim Yar ve yardımcınız olsun.
3 ihlas, 1 Ayetel Kürsi ile Amin!18 yıl önce gönderildi # -
LA ILAHE ILLA ENTE SÜBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN
Hz Yunus 'un duasi, çok etkili
devam edin INSA'ALLAH
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
dualariniza amiiin18 yıl önce gönderildi # -
sabrin sonu selamettir abicigim sen allah'in izniyle hic yanliz degilsin.BIZ BURADAYIZ. TATLI CANINI SIKMA.COCUGUNA DA ABISINDEN KUCAK DOLUSU SELAMLAR VE SEVGILER.ONU YERIME OPERSIN ABICIGIM.HER KARANLIK GOKYUZUNUN ARDINDA PIRIL PIRIL PARLAYAN BIR GUNES VARDIR.O GUNES ILK FIRSATTA YUZUNE ISILDAYACAK.ALLAH'IN IZNIYLE.ALLAH'A EMANET OL...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.