27 tane daha benden 3178 de kaldık
4444 TEFRİCİYE İNŞALLAH EL BİRLİĞİYLE BİTİRİRİZ.
(55 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH NASİB EDERSE CUMA GÜNÜ SELA VAKTİ DUASINI YAPMAK İSTİYORUM UMARIM ELBİRLİĞİYLE BİTİRİRİZ ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENİZDEN
18 yıl önce gönderildi # -
3170
3149
66 tane daha okudum 3083 kaldı mevlam kabul eyle
3080
kardeş hemen 5 okudum
allah kabul etsin devam ederim inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
41 tane okudum arkadaşım.Devam edicem inşallah.Okudukça haber veririm.ALLAH umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin eylesin.Kalplerimizdeki hayırlı istek ve dualarımızı kabul eylesin.
mukadder ve talia allah sizdende tüm dua dostlarımızdan da razı olsun inşallah cuma'ya duamız var...
303418 yıl önce gönderildi # -
3020
TEFRİCİYE
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."kaldı 3019
slm 100 benden
33 ADET DAHA..
şimdilik 20 de benden kabul buyurun
allah kabul etsin sizdende razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
70 de ben okudum böylece 2796 kaldı haydi inşaallah yarın duamız var el birliğiyle gönül birliğiyle dostlarım nerde sıkıntıda kalmış aciz kul varsa onların niyetine cümlemiz diyelim amin...
30 BEN OKUMUŞTUM AKŞAM 2766 KALIYOR ALLAH TAMAMLAMAMIZI NASİB EYLESİN
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
halme bişi sorcam özel günlerde okunuyomu
DOSTLARIM,BEN VE BİRÇOK KİŞİ ÇALIŞAN BAYANLARIZ, SÜREKLİ ABDESTLİ OLAMIYABİLİYORUZ. YALNIZ BEN DİĞER KONUDA BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM AMA BENİM EZBERİMDE OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ SABAH AKŞAM AKLIMA NE SIKINTI DÜŞSE BU DUAYI OKURUM... RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR. HATTI ZATINDA BU MÜBAREK DUANIN BAŞLADIĞI GÜN BİTİRİLMESİ GEREKİYOR OYSA BİZİM BU 3 GÜNÜMÜZ. NİYETİ SALİH OLAN HERKESİ BU DUAYA EŞLİK ETMEYE DAVET EDİYORUM...
2745
SON TOPLAMI YAZRMISINIZ
cnm kardşim dularınmuzın kabul olur inş.. bendende 200 tane
21 tefriciye ben aldım. Gerçi benim de başlatmış olduğum bir tefriciye vardı ama kısmet o bitemedi bu hayırlısıyla biter inşallah önemli olan sayı değildir niyettir nasıl olsa Rabbim kabul etsin makbul dualarımızı kabul etsin inşallah amin.
21 de ben aliyorum ..mübarek persembe uguruyla olsun ..amin.............
LÜTFEN BURAYA SAYI İLAVE ETMEYİN
selamun aleyküm rabbim kabul etsin.pınarcım ne engeli çıktı. bu tefriciye özel günlerdede okunur.eğer sorun oysa dua ile...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.