ATANAMADIM DOSTLAR..HAYIRLISINI İSTEDİK HAYIRLISI BU DEMEKKİ.. ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSİN AMA YİNEDE ÇOK ÜZÜLDÜM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET...
atama sonucum___guleysa
(14 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canim sakin üzülme evet en hayirlisi bu demekki.Yüregini ferah tut ....mutlak bir yerde baska bir isik vardir,mutlak sebebi vardir.Rabbim güzel yüregini duyuyor.
18 yıl önce gönderildi # -
YA SÜBHAN YA SULTAN YA BURHAN YA DEYYAN YA VAHİDÜL KAHHAR YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH,
Rabbim daha hayırlı kapılar açsın kardeşim amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allahın sevgili kulusunki guleysa kardeşim sana hayırlısı buydu bunu verdi
Allah razı olsun hepimiz için hayırlara vesile olsun ne yaşıyorsak insallah
CANIM BENİM:(
ÜZÜLDÜN BELKİ,
AMA SENİN İMANIN,İNANCIN VE TEVEKKÜLÜN VAR...
İŞTE BUNLAR VAR YA, ONLAR SANA YETER...
YA BUNLARI OLMAYANLAR NE YAPSIN??BU ÜZÜNTÜ GEÇER GİDER, YERİNİ ÖYLE HALLER ALIR Kİ,
"SEN NE BÜYÜKSÜN ALLAHIM...
GERÇEKTEN DE NE KADAR HAYIRLIYMIŞ BÖYLESİ..." DERSİN O ZAMAN ..."
HEP YAŞADIK, BİLİYOR MUSUN?..
CANINI SIKMA!
ASLINDA HİÇ SIKMASAK KEŞKE O CANI ...
O CAN BİZE EMANET...18 yıl önce gönderildi # -
guleysa kardeşim rabbim hakkında hayırlısını versin dedik dualarımızda öyle oldu demekki hiç bir dua boşa gitmez rabbim sana yakın zamanda hayırlı kapılar açar da onları nasip eder sana inşallah
kalbini ferah tut18 yıl önce gönderildi # -
hiç üzülme kardeşim sen elinden geleni yapmışsın inşallah yapmayada devam edersin. inşallah karşına daha iyi fırsatların çıkacağına kalbimden inanıyorum. allah sana mutluluklar nasib eylesin amin.
))) güleysa kardeşim hakkında belki böylesi hayırlıydı rabbim bi kapıyı kapatır başka kapılar açar yüzüne inşallah ...ya allah ya allah ya fettah ya rezzak
güleysacım çok üzüldüm canım benim herşeyin hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğarr belki daha iyi yerlerde çalışırsın
güleysacım çok üzüldüm canım benim herşeyin hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğarr belki daha iyi yerlerde çalışırsın
inan bende çok üzüldüm nefsine ağır gelen hakkında en hayırlısı derler unutma canım
OLSUN ALLAHTAN HAYIRLISI BU İMİŞ KARDEŞİM ÜZÜLME RABBİM RIZKINI BAŞKA KAPIDAN AÇAR RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMİN.
Allah razı olsun güleysacığım.Tevekkülün için.üzgün olmak insanlık hali yokluyor hepimizi.Ama sonuç önemli.Allah daha hayırlı bi kapı açar elbet kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.