Rasulullah(s.a.s.) buyurmuştur ki :
"Babanın duası perdeyi deler (kabul makamına ulaşır)."
RABBİM CÜMLEMİZE ANNE BABAMIZIN HAYIR DUALARINI NASİB ETSİN
AMİN AMİN AMİN
babanın duası.................(cihan)
(14 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMA HERE BABADA BİR DEĞİL CİHAN KARDEŞİM EŞİMİN BABASINI ALLAH DOĞRU YOLA GETİRSİN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
EYVAHHHHHHHHHHHH
EYVAH Kİ NE EYVAH
.....18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...
İnşallah burada kadir babamın ve recep babamın duaları bana babamın duası gibi geçer.Abi demem gerekiyor belki ama izninizle baba demek istiyorum.
Amin,aminnnn.Yüce mevlam bizleri hayırlı kullardan,hayırlı ümmetinden,hayırlı evlatlardan eylesin.
amin amin.... ana babamızı bizden bizleride evlatlarımızdan razı eyle ya rabbimmm... ya vehhab ya allah ya fettah ya vedud
Amin...
Bütün Anne Babalara bir Fatiha suresi okudum.
Allah kabul etsin.
Biz insana, 'anne ve babasına' iyilikle davranmasını tavsiye ettik.
Annesi onu güçlükle taşıdı ve güçlükle doğurdu.
Onun (hamilelikte) taşınması ve sütten kesilmesi, otuz aydır.
Nihayet güçlü (erginlik) çağına erip kırk yıl (yaşın)a ulaşınca, dedi ki:
Rabbim, bana, anne ve babama verdiğin nimete şükretmemi ve senin razı olacağın salih bir amelde bulunmamı bana ilham et;
benim için soyumda salahı ver.
Gerçekten ben tevbe edip Sana yöneldim ve gerçekten ben müslümanlardanım
(ahkaf suresi 15.ayet)18 yıl önce gönderildi # -
14.Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem Bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız Banadır."
15.Bununla birlikte, onların ikisi (annen ve baban) hakkında bir bilgin olmayan şeyi Bana şirk koşman için, sana karşı çaba harcayacak olurlarsa, bu durumda onlara itaat etme ve dünya (hayatın) da onlara iyilikle (ma'ruf üzere) sahiplen (onlarla iyi geçin) ve Bana 'gönülden-katıksız olarak yönelenin' yoluna tabi ol. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, böylece Ben de size yaptıklarınızı haber vereceğim.
(lokman suresi14-15.ayetler)18 yıl önce gönderildi # -
:(
:( düşündüm düşündüm ama yok ben babamdan hiç hayır duası duymamışım, aslında onun hiç hayır duası etdiğini hatırlamıyorum ne bana ne de başkasına.Hayır duası etmeyi mi bilmiyo acaba, ya da ben mi ettirmeyi beceremedim :(
babasının duasını alabilen güzel insanlar;
dua edermisiniz duasızlığıma ...
:(18 yıl önce gönderildi # -
allah herkesin yar ve yardimcisi olsun. benide dualarinizda hatirlayin..
arkadaşlar baba bedduası ne derece geçerlii ben haksız yere baba bedduası aldım yüzüm gülmüyooo önceki yazılarımı burada göremiyomm yaniiii sıkıntım çokkk feraha kavuşamıyomm hayırlı dualarınızı eksik etmeyin allah yardımcımız olsunn
arkadslar benım babamda benı zorla bırıne vermeye kalkmıstı ben ıstemedım bır suru olaylar oldu ve benım basıma zamn zaman vuruyor ıkıde bır benım dedıgım olmadıda sımdı ne oldu basınıza alıyodunuz belayı dıye sanıkı bıyık altından guluyor kalbıme hep oyle gelıyor ona kızmıyorum acaba bedduasınımı aldım babamın cok korkuyorum ben artık karısmam kımle evlenırse evlendın dıyo ve dedıkce ıcım cok acıyor bedduasınımı aldım arkadslar acaba?
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.