"Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:
"Kişinin yaptığı dualar içerisinde en hayırlısı şudur:
Allahümme innî es'eluke'l-mu'âfâte fid-dünya ve'l-âhireti
(Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum),"
demektir
en hayırlı dua..................(cihan)
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum,bana,anne babama, kardeşlerime, akrabalarıma,komşularıma,arkadaşlarıma ve cümle dua dostlarıma dünya ve ahrette afiyet nasib eyle amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum,bana,çocuklarıma, eşime, anne babama, kardeşlerime, akrabalarıma,komşularıma,arkadaşlarıma ve cümle dua dostlarıma dünya ve ahirette afiyet, sağlık ve hayırlar nasib eyle...
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum,bana,anne babama, kardeşlerime, akrabalarıma,komşularıma,arkadaşlarıma ve cümle dua dostlarıma dünya ve ahrette afiyet nasib eyle .. amin amin amin
Allahım Bize dünyada iyilik ver ahirette de iyilik ver. Bizi Cehennem ateşinden muhafaza eyle.
Amin...
Allahümme innî es'eluke'l-mu'âfâte fid-dünya ve'l-âhireti
Amin ecmain!
Allah Razı olsun kardeşimden...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum bu duayı bütün müslümanlar ve ailem icin amin diyorum amin amin
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum,bana,anne babama, kardeşlerime, akrabalarıma,komşularıma,arkadaşlarıma ve cümle dua dostlarıma dünya ve ahrette afiyet nasib eyle amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.