Melegim içimin parçası canım kız arkadaşım elifim için,Allahtan bi manevi banka istedim okuyup oraya gönderiyorum,melegim cezaevinde zorluk çekmesin her zaman saglıklı sıhhatli olsun bütün zarar sayılabilicek her şeyden korunsun dilekleri kabul olsun bu dualar ona en zor anında ve cezaevi hayatı bitene kadar eşlik diye okuyorum,sizde Melegimin manevi bankasına okuyup gönderirmisiniz dua dostlarım,Allah razı olsun..
Melegim için onada okurmusunuz dua dostlarım(derin)
(29 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr. “
“Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir "......Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Yüregine saglık Allah razı olsun canım kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî."
MA'NASI:
"Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyor,
O'nun
yüce himâyesine bırakıyorum."18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun yüregine saglık canım kardeşim,seninde gönlünün dileklerini tez zamanda versin Rabbim amin..
DERİN KARDEŞİM RABBİM ARKADAŞININ YARDIMCISI OLSUN 50 İHLAS YOLLUYORUM YOLDAŞ OLSUN.SELAM VE DUA İLE.
21 İhlas,3 Fatiha senin ve Elifin için.Yüce Mevlam her ikinizede dayanma gücü versin.
Bugün çektiğiniz sıkıntılar,dökdüğünüz gözyaşları size mutluluk yağmuru olarak geri döner inşallah Derin kardeşim.Selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
yldz sara kardeşlerim ayrı ayrı teşekkür ederim çok duygulandım Allah razı olsun,Allah sizinde gönlünüzün dileklerini tez zamanda size nasip etsin amin..
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun kagan kardeşim..
derin kardeşim bu bankaya bendende 41 fatiha elif ve senin için... rabbim size yardımcı olsun onu da kanadının altına alsın ne muradı varsa tez zamanda versin ummadığı yerden hayır kapıları açsın yüzünü güldürsün dualarımda elif kardeşimizde olacak rabbim kabul etsin
Biliyordum şimdi linke bakarken dedimki bak şimdi dilek sana okuycak çok duygulandırdın beni şuan gözlerim doldu,Allah kat kat razı olsun dilek kardeşim,seninde dileklerin hacetlerin muradların tez zamanda olsun Rabbim hep yüzünü güldürsün amin
amin kardeşim ne demek burda birbirimizin dualarından nasiplenmek için giriyoruz senin çok temiz bir yüreğin var ve bunu görüyorum rabbim seni yüzünü güldürecek inşallah ve en yakın zamanda sıkıntılarını alıcak perşembe günü HACI BAYRAM VELİ hazretlerinin türbesini ziyarete gidicem emin ol kit tüm dua dostlarına dua edicem orda elif kardeşimizin adına da 1 yasin bağışlayacım inşallah rabbim tez zamanda muratlarımıza kavuşturur
Rabbim Elif kardeşimize başındaki bu musibete sabretme gücü ver, onu ve sevdiklerini sabrının karşılığı olan mükafat ile sevindir inşallah.
"Kimin kazaya rızası gerçekse, belaya sabrı kolay olur. Kendi kısmetine razı olanı hiçbir şey mahzun etmez. Bir kimse bela ve musibetlerden ancak rıza ve teslim olmakla emin olur. Kazaya razı olan cihanın sultanı olur.(Alıntı)
Allah razı olsun canım kardeşim,Allah mekanını ahirette en yüksek mertebe olan Allahın göründügü tek yer olan ADN cenneti etsin altından altın ırmaklar gögsünden nurlar akıtsın tüm dileklerin katında kabul bulsun amin amin amin
Link yazdım dilegi olanlar diye isim isim okuycam sende oraya ne diliyosan yaz lütfen canım kardeşim
Dilek kardeşim,Allah razı olsun canım kardeşim,Allah mekanını ahirette en yüksek mertebe olan Allahın göründügü tek yer olan ADN cenneti etsin altından altın ırmaklar gögsünden nurlar akıtsın tüm dileklerin katında kabul bulsun amin amin amin
Link yazdım dilegi olanlar diye isim isim okuycam sende oraya ne diliyosan yaz lütfen canım kardeşim
Allah razı olsun denizkumu kardeşim,seninde Rabbim tüm dileklerini tez zamanda versin amin..
Amin cümle Muhammed ümmetinin haklarında hayırlı olan dularını kabul eylesin Rabbim inşallah.
Rabbim o kardeşimizi de sizi de bu imtihandan yüz akıyla çıkarssın. Rabbim bu günlerinizi aratacak başkaca hiç bir dert vermesin size, sevginiz hayırlısı ile daim olsun.Amin!
Allah razı olsun ayşe kardeşim,Rabbim seninde gönlünün dileklerini tez zamanda versin amin..
“Allahım! Gönlümü sana bağlayacak, darmadağın hâlimi bir araya toplayacak, dağınık ve parçalanmış işlerimi birbirine yaklaştıracak kötü itiyat ve fitnelerden beni koruyacak, dilimi ıslah edecek, bâtınımı koruyacak, zâhirimi yükseltecek, amelimi temizleyip arttıracak, yüzümü ak edecek, rızana ulaştıracak ve her kötülükten beni koruyacak olan rahmetini senin fazlından iisterim... .. ya rabbim derin kardeşimi sevgili elifine hayırlısıyla kavuştur..yüreginizin ferahıiçin 1 fatiha 3 ihlas 7 ayetel kürsü okudum kabul buyurun...
GÖNÜLDEN AYETEL KÜRSİ OKUYORUM KORUYUCUSU OLSUN RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN TEZ ZAMANDA KAVUŞUN HAYIRLISIYLA.
allahım tüm okunan duaların kabulünü nasib eyleyin. inşallah muradına erersin. dualrım üzerine olsun kardeşim
Allah razı olsun hepinizden dua dostlarım..
Melegim içimin parçası canım kız arkadaşım elifim için,Allahtan bi manevi banka istedim okuyup oraya gönderiyorum,melegim cezaevinde zorluk çekmesin her zaman saglıklı sıhhatli olsun bütün zarar sayılabilicek her şeyden korunsun dilekleri kabul olsun bu dualar ona en zor anında ve cezaevi hayatı bitene kadar eşlik diye okuyorum,sizde Melegimin manevi bankasına okuyup gönderirmisiniz dua dostlarım,Allah razı olsun..
"Allah, her güçlüğün arkasından bir kolaylık verir!.." FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."
"ALLAHÛEKBER
Allah razı olsun canım kardeşim,seninde o güzel kalbinin ne dilegi varsa versin Rabbim amin.
amin inş..bu zor yaşamın sonu güzel olur meleğin için 1 yasin 1 tebareke 1 amme 1 fatih inş..allah kabule tsin
Allah razı olsun zeynep kardeşim o güzel yüregine saglık,Allah seninde gönlündeki dilekleri tez zamanda sana versin Rabbim amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.