Ey mutlak egemenlik sahibi Allah'ım Sen egemenliği dilediğine verirsin ,dilediğinden alırsın;dilediğini yüceltirsin,dilediğini alçaltırsın.Bütün iyilikler Senin elindedir.Doğrusu Sen istediğini yapmaya Kadirsin. Al-i İmran suresi, 3/26
Kim,"La ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh lehül mülkü ve lehül hamdu ve hüve ala külli şeyin kadir" duasını günde yüz kez söylerse,kendisine on köle özgür bırakmış gibi sevap yazılır,ayrıca yüz günahı da silinir.Bu ayrıca,onu,akşama Kadar şeytana uymaktan korur.Bundan daha fazlasını hiçbir kimse,o kimseninkinden daha yararlı bir eylem yapmış olamaz.Kim de,günde yüz kez,"Sübhanallahi ve bihamdihi"derse hataları dökülür,hatta denizin köpükleri kadar çok olsa bile. Hz.Muhammed (asm)(Kütüb-i Sitte muhtasarı,7 cilt.sh,128)
Allah'ım,Dünya ve ahirete ait işlerimde senden af ve afiyet isterim.Allah'ım,Dinim,dünyam,ailem ve malım hakkında senden af ve afiyet dilerim.Allah'ım,Kusurlarımı ört,beni korktuklarımdan emin kıl.Allah'ım,Önümden,arkamdan,sağımdan , solumdan ve üstümden gelecek kötülüklerden beni koru.Altımdan gelecek kötülüklerden de Senin azametine,büyüklüğüne sığınırım.Her yönden gelecek kötülüklerden beni koru Allah'ım. Hz.Muhammed (asm) (Müslim,buhari)
Allah'ım,yararsız bilgiden,korkusuz kalpten,kabul olmayacak yakarıştan ve doymak bilmeyen nefisten sana sığınırım. şiddetli acı veren açlıktan ve kötü bir huy olan hainlikten,tembellik,cimrilik ve yaşlılıktan Sana sığınırım.Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım.Hayatın ve ölümün kötülüklerinden Sana sığınırım.Hz.Muhammed.
amin...
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amiiin
allah kabul etsin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
PAYLAŞIMINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
amin Allah razı olsun kardeşim..
18 yıl önce gönderildi # -
Ey mutlak egemenlik sahibi Allah'ım Sen egemenliği dilediğine verirsin ,dilediğinden alırsın;dilediğini yüceltirsin,dilediğini alçaltırsın.Bütün iyilikler Senin elindedir.Doğrusu Sen istediğini yapmaya Kadirsin. Al-i İmran suresi, 3/26
Kim,"La ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh lehül mülkü ve lehül hamdu ve hüve ala külli şeyin kadir" duasını günde yüz kez söylerse,kendisine on köle özgür bırakmış gibi sevap yazılır,ayrıca yüz günahı da silinir.Bu ayrıca,onu,akşama Kadar şeytana uymaktan korur.Bundan daha fazlasını hiçbir kimse,o kimseninkinden daha yararlı bir eylem yapmış olamaz.Kim de,günde yüz kez,"Sübhanallahi ve bihamdihi"derse hataları dökülür,hatta denizin köpükleri kadar çok olsa bile. Hz.Muhammed (asm)(Kütüb-i Sitte muhtasarı,7 cilt.sh,128)
Allah'ım,Dünya ve ahirete ait işlerimde senden af ve afiyet isterim.Allah'ım,Dinim,dünyam,ailem ve malım hakkında senden af ve afiyet dilerim.Allah'ım,Kusurlarımı ört,beni korktuklarımdan emin kıl.Allah'ım,Önümden,arkamdan,sağımdan , solumdan ve üstümden gelecek kötülüklerden beni koru.Altımdan gelecek kötülüklerden de Senin azametine,büyüklüğüne sığınırım.Her yönden gelecek kötülüklerden beni koru Allah'ım. Hz.Muhammed (asm) (Müslim,buhari)
Allah'ım,yararsız bilgiden,korkusuz kalpten,kabul olmayacak yakarıştan ve doymak bilmeyen nefisten sana sığınırım. şiddetli acı veren açlıktan ve kötü bir huy olan hainlikten,tembellik,cimrilik ve yaşlılıktan Sana sığınırım.Deccal'ın fitnesinden Sana sığınırım.Hayatın ve ölümün kötülüklerinden Sana sığınırım.Hz.Muhammed.ALLAH RAZI OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
allah sizlerden razı olsun amin amin amin ...
Bu güzel dualara amin dememiz için seni vesile eden Rabbime hamdolsun.
Tüm yüreğiyle Amin diyen kardeşlerim inşallah ahirette Rabbimin Cennetiyle müjdelediği kullardan olasınız.
AMİN...
amin amin amiiin
allah kabul etsin
allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Amin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.