Arkadaşlar 2 yılllık bir birlikleliğin sonun da nişanlandık ve 1 yıldır da nişanlıyız.Ama o istanbul ben ankara'da.O kadar zor geçti ki bu yıllar o orda ben burdayken.Her zaman gelememesi geldiğinde kaldığı günlerin azlığı ve giderken bana kalan o yakıcı hasreti...Ben artık bir an önce hayırlısı ile yuvamızı kurabilmemiz için,bizi artık kavuşturması için yalvarıyor dua ediyorum ALLAH'a.Çünki gün geçtikçe zorlaşıyor bu hasrete dayanmak.Bana da dua edermisiniz..?
Bu kadar zor olduğunu bilmezdim.Dua edin bana da...
(19 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim rabbim en kısa zamanda hayırlı mutlu yuva kurmayı nasip etsin mutluluğunuzu daim etsin aradaki özlemi en yakın zamanda sona erdirsin birbirinize kavuştursun dualarımdasın selam ve dua ile
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim eğer hakkınızda hayırlı ise tez zamanda kavuşup yuvanızı kurmayı ve gelecek yıllar içinde torunlarınızı sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.AMİN...
Çok teşekkürler.Allah razı olsun arkadaşlar.Allah size de hayırlısını versin.(amin)
Allah hayırlısı ile yuvanızı kurmanızı nasip buyursun. Amin
hani bir deyim vardir soyleyen mevlana:ayakkabim yok diye uzuluyordum.ama karsidan gelen ayaksiz bir adam gordum.birde sen bana bak ben suudi arabistandayim sevdiklerim ise turkiyede.ama genede sukurler olsun rabbime.beterinden koruyor.beterinde beteri vardir.sabrin sonu selamettir.ben bu gurbetteyim ama bu gurbet vesilesi(sitemiz) ile hic tanimadigim temiz kalpli insanlara dua ediyor ve temiz dualarini aliyorum.sevgide ozlem ve gurbet sevgiye can katar.ondanda ote canina can katar.kal selametle.allah'a emanet.hakkinda herseyin en hayirlisi olur insallah.amin.
ALLAH EN KISA ZAMANDA MUTLU BİR YUVA KURMAYI NASİP ETSİN İNŞŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM DUALARIMDASIN
Hasret güzeldir.. Kıymetini arttırır, değerin farkına vardırır.. ALLAH'a yakınlaştırır.. Mevlam dualarınızı kabul buyursun inşaALLAH..
inşallah rabbim seni ve bütün sevenleri tez zamanda kavuştutur amin dualarım seninle
allah tez zamanda sizleri kavuştursun inşallah sıkıntınıza vesile olur inşallah 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum kabul buyurun selam ve dua ile...
şarin dediği gibi ''ayrılıklarda sevdaya dahil''miş.Boşver mesafeleri, gönüller bir se herşey tamam....
Rabbim en kısa zamanda kavuştursun. İçinde ayrılıkların hiç olmadığı hayırlı, mutlu, mesut, huzurlu bi yuvan olsun inşallah...amin18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar o kadar şaşkınım ki.Hepinizden ALLAH razı olsun.Sevgiler...
talia kardeşim bende senin durumundayım.o konyada ben antepte sizi anlaya biliyorum:((
3 ayetül kürsi okudum sizin icin.18 yıl önce gönderildi # -
arada mesafe var allah yardımıcınız olsun bneım sevdıgım bana o kadar yakın ama gorusemıyoruz ayrıldık dıbınde olupda gorememek dahada zor gelıyo ınsana hıc bı sorunda yokken ınsan daha cok uzluyoo betereınde beterı var atkadaslar sız en azında bılıyosunuz sızı sevıyo sızınle uzakda olsaaa bıde benım gıbıler var
Kalben beraber olmakda güzeldir."Kişi sevdiği ile beraberdir"
Allah hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin.Aminnnn
hani yanıbaşında olur hemen yakınında ama öyle bir hasret olursunki ... yan yana olup gönülleri ayrılma noktasında olmaktan iyidir yinede..Allah gönül ayrılığı yasatmasın ve en kısa zmanda hayırlısıyla evlenin insallah insallah.AMİN AMİN AMİN
ALLAH razı olsun arkadaşım ve sanada hayırlısını versin.Aminnn
imşallah en yakın zamanda kvuştursun yüce rabbim sizi
yüce rabbim en kısa zamanda bir yuva kurmanızı nasip etsin inşallah.
allah bütün sevenleri kavuştursun.haklarındaki en hayırlı şeyleri versin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.