İyi geceler. Gecenin bu saatinde şükür arayış içindeyken bu siteyi buldum. Allahtan asla umut kesilmemesi gerektiğini bir kez daha hissettim. Bu siteye mesajlar nasıl yazılıp iletiliyor tam olarak bilmiyorum ama inşallah bu şekildedir. Lütfen kızım ve benim içinde dua edin. buna çok ihtiyacımız var. O kadar çaresizimki kızıma yeterli olamiyorum bir anne olarak. Hangi duaları okumam gerektiğinide tam olarak bilmiyorum. Çok dua okudum, eminim rabbim kabul ediyordur. Şu anda 10000 ihlası okuyorum. 7000 deyim. Ama bana kızımın ıslahı için, iyi güzel huylu olması için (son 2 sene evveline kadar öyleydi ama) neler yapabilirim, hangi duaları okuyabilirim, lütfen mesaj yollayın. Sizlerden cevap bekliyorum. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN (cevap yollasanızda yollamasanızda)
Benim ve kızımın dualarınıza ihtiyacı var
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
boyle dusunmek bile iyi bir anne oldugunuzun isaretidir.cennet annelerin ayagi altindadir.yuce mevlam basimizdan seni ve senin gibi anneleri eksik etmesin.ALLAH'IM EVIMIN DIRLIK VE DUZENINI KORU.BENI HELALINDEN RIZIKLANDIR VE BANA VERDIGIN RIZKI BEREKETLI KIL.amin.ve ALLAHUMMA SALLI ALA SEYYIDANA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMEDIN,VE ALAN-NEBIYYINE VEL MURSELINE ACMAIN.AMIN ALLAHUMMA AMIN.ALLAH sendende razi olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun. birileri sesimi duydumu acaba diye bekliyordum. çok teşekkür ederim. dualarıma herkesi katmayı ihmal etmemeye çalışıyorum. çalışıyorum diyorum çünkü o kadar büyükki derdim. allah kimseyi çaresiz bırakmasın. allah herkese yardım etsin. içinde bana ve ailemede inşallah. allah sizden razı olsun. görüşmek dileğiyle.
isin en guzel yani ne biliyormusun ablacigim?hani bir daga veyahut bir yokusa tirmanirsin ya en sonunda zirveye variyorsun.ve geriye donup bakiyorsun.hepsi geride kalmis.oyle bir geride kalmiski ve sende artik benim gecmisime sadece ibret almak icin bakiyorum diyeceksin.ve onunde buyuk bir aydinlik belirir allah'in izniyle.ve insallah simdi yasadigin bu zorlugun odulude cennet olur.estagfrullah.mevlam sendende razi olsun.
Necim kardeş sağol. Seninde herşey gönlünce olsun, allah razı olsun. Evet söylediklerinde haklısın, ben bir şekilde o dağa çıkıyorum ama kızımın o dağa çıkarken fazla zarar görmeden, en az kayıpla ulaşmasını istiyorum. Tek uğraşım ve dileğim bu. Gençlik çok farklı bu zamanda, bir deli çağıdır gidiyor. çok yazık oluyor evlatlarımıza. hiç birşeyi tam yaşayamadan birşeylerin ortasında buluyorlar kendilerini ve çoğuda bunu iş işten geçtikten sonra, büyük kayıplara uğradıktan sonra anlıyor. ve ben bunun gerek çevremdeki gençler için gerekse kızım için böyle olmamasına dua ediyor ve elimden geldiğince onlara anlatmaya çalışıyorum. ama ısrarla anlamaya çalışmak yerine tam tersini yapıyorlar ve bu beni zaman zaman umutsuzluğa itiyor. Allahın izniyle inşallah bundan sonra daha iyi olacak. Size birşey anlatacağım, eğer sıkılmazsanız okursanız sevinirim.
BENİM ÇOK SEVDİĞİM VE BENİ ÇOK SEVEN, ŞU ANDA RAHMETE KAVUŞTU ALLAH RAHMET EYLESİN BİR ARKADAŞIMIN BABASI VARDI. ÇOK SIKINTILI BİR GÜNÜMDE KIZININ YANI ARKADAŞIMIN RÜYASINA GELMİŞ VE BANA SÖYLEMESİ İÇİN ARKADAŞIMA BİRŞEYLER SÖYLEMİŞ. GÖNÜLE SÖYLE KIZI İÇİN HAŞR SURESİNİN SON AYETLERİNİ OKUSUN DEMİŞ
ve ben sabah ve akşam namazlarının ardından okumaya başladım. sıkıntılarıma henüz gözle görülür bir çözüm bulduğumu söyleyemem ama o günden bu yana gerçekten huzurluyum. ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN İNŞALLAH BANA BU MESAJI YOLLAYANIN. İletenden de allah razı olsun. bunu paylaşmak istedim inşallah okursun bu mesajımı.
hayırlı geceler olsun... AMİN18 yıl önce gönderildi # -
gonul ablacigim cok guzel seyler yazmissin.ve sen bu dusunceyi tasidigin surece allah'in izniyle dogru yoldasin.yakinin icin allah rahmet eylesin.ben 18 yasimda iken bu gurbete ciktim.simdi 25 yasindayim ve hala gurbetteyim.gurbet benden cok sey alip goturdu ve goturduklerinin bir katinida bana getirdi.bende cok SIKINTILI gunler gecirdim ama sukurler olsun rabbime hepsi mazide kaldi.kIZIN icinde allah'in izniyle oda dogruyu bulacak.nasilki ben buldum ve hep tek yuregiz insallah en kisa zamanda kizinda aramiza ketilip cok SIKI bir dua dostumuz olur.en parlak gunes daima kapkara bulutlarin ardinda gizlidir.kara bulutlar gitmeden gunes yuzumuze parildamaz degilmi?bizde kara bulutlarin gitmesi icin rabbimize el acip dua edelim.insallah mevlam kismet ederse dualarimda gonul ablama ve kizina yer var.allah senden razi olsun.allah'a emanet ol.kal saglicakla...
BENDE HASR SURESININ SON 3AYETINI OKUYORUM.AMA BASINDA 3 DEFA EUZUBILLAHIS-SEMI'IL ALIMI MINESSEYTANIR-RECIM.OKUYUP OYLE OKUMAYA BASLIYORUM.OKUNAN HER AYETI KERIME SIFADIR SEVAPTIR.
Ablacım öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı gidersin inşallah.Yazdıklarınızı okuyunca kızınızın sizin istediğiniz vasıflara sahip bir genç olacağına inandım ben.Belli ki özünde var iyilik.O İyi bir annenin kızı... İnşallah rabbim sizi de kızınızıda daha iyi etsin. İyilerin katına eriştirsin.İmtihanınızı kolaylaştırsın.
GÜZEL AHLAK İÇİN OKUNACAK DUA
İbn Mes'ud (r.a)'den rivayete göre, Rasulullah (s.a.s) şöyle dua ederdi:
«Allah'ım! Ben Sen'den hidayet, takva, iffet ve kalb zenginliği isterim.»
(Müslim)Allah’ım. Yaratılışımızı güzel yaptığın gibi ahlakımızıda güzelleştir.
amin amin amin...17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN OKUDUKLARINIZI İNSALLAH.ALLAH SİZİN VE KIZINIZIN YANINDA OLSUN.
ERGENLİK DÖNEMİ SIKINTILARI NE KADAR AZ ZARARLA ATLATILIRSA O KADAR İYİ.İNSALLAH BİRLİKTE AŞACAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE.17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KIZINIZI HAKKINIZA HAYIRLI EYLESİN YAZDIKLARINIZI OKUDUM SİZİN İÇİN VE BU DURUMDA OLANLARİÇİN ALLAHIN BİR İSMİDE eş- ŞEHİDÜ MANASI :HER ŞEYİ İNCELİĞİ İLE GÖRÜP BİLEN ESRARI:BU MUBAREK İSMİ CELİL ASİLERİN ISLAHI İÇİN OKUNUR .ANA BABA SINA İSYAN EDENİN BAŞINDAN TUTULARAK "YA ŞEHİDÜ"İSMİ CELİLİ BİRKAÇ DEFA OKUNUR.İNŞALLAH İHLASLI BİR KALPLE OKUMAYA ÇALIŞINIZ ALLAH DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
17 yıl önce gönderildi # -
can dostlar ne diyeceğimi bilemiyorum. allah sizi inandırsın mesajlarınızı okurken yeminle gözlerimden yaşlar süzüldü. sizler böyle yazdıkça benim herşeyin yoluna gireceğine dair inancım iyice perçinleşti. allah hepinizden razı olsun. herşey gönlünüzce olsun. GÖNÜL ABLANIZ
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.