:( çok çaresizim çok arkadaşlar dularınıza ihtiyacım var kendimi ölü gibi hissediyorum ayakta durmaya gücüm yok tek tutunağım dualar bana ne olur dua edin beni bu hale düşüren vicdansıza rabbim bildi gibi yapsın hiç bir çıkar yolum kalmadı uçurumun ucundayım çaresizim bana böyle yaptı için çok pişman olsun herkesin dularını bekliyorum ne olur :( :(:( rabbim bana yardım etsin (deniz)
benim umudum kalmadı :(
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH KARŞINDAKİ ZALİMİ ISLAH EYLESİN KARDEŞİM,SEN KENDİN İÇİN UMUDUNU YİTİRME HAYAT NELERE KADİRDİR BİLİRMİSİN DUALARIMIZ SENİNLE ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, beddua etmek benim işim değildir o yüzden o insan için edeceğim tek dua ALLAH ıslah edip iyi etsin.. Amin.
SENİN İÇİN BOL BOL DUA EDECEM DUA DOSTUM ALLAH SIKINTILARINI ALSIN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm.
Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm.
Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd.
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi.
ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd.
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm. KABUL BUYUR18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim,amin amin
allah razı olsun hepinizden allahım hepnizin dularını kabul etsin her zaman dularım sizinle sizde beni unutmayın gönül huzuruna çok ihtiyacım var
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLAH BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM...
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLAH BİLLAH ALİYYİL AZİYM. AMİN RABBİM BANA YARDIM ET BİR ÇIKAR YOL GÖSTER UMUDUM YOK SEN BANA YARDIM ET
LA HAVLE ÇEK KARDEŞİM PİSKOLOJİK OLARAK BUNLARI HİSSEDİYOSUN ÇIK BİRAZ DIŞARI HAVA AL
YALNIZ KALMA AKRABALARINA GİT BEBEK VARSA ÇEVRENDE ONU SEV O MELEKTİR SENİ RAHATLATIR ''GİDEN BİR BÜN DÖNMEK İSTER BIRAK DÖNSÜN NE KAYBETTİĞİNİ GÖRSÜN''SENDE BEKLE ALLAHIM VE DUALARIMIZ SENİNLE GEÇİCEK SADECE ZAMANA İHTİYACIN VAR.18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLAH BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM...
umudunu kaybetme rabbim kalbine ferahlık versin inşallah .. 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum allah yardımcın olsun kardeşim...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.