Yarabbim yarabbim yarabbim, haksın birsin teksin, kimseye çekemeyeceği yükü vermezsin, her sıkıntıyla birlikte bir ferahlik verirsin, başımıza gelenlerde ya bizlerin günahlarına kefalet yada derecelerimizi yükseltmek için birer vesiledir. Ne olur tanıdığımın sıkıntısını gider, onu kötü düşüncelerden muhafaza et, ona manevi sıkıntılarından ve borçlarından ferahlık ver, hayırlı olanı nasip et Allahım. Onu nefsine ve şeytana uydurma Allahım. Ona sabır ve güzel ahlak nasip et, sana yakınlaştır. Günahlarını affet. Yarabbim sen gafursun, sen fettahsın, sen rahmansın, sen rahimsin, peygamberimizin suyu yüzü hürmetine sıkıntılarını gider Allahım sen ferahlık göster, selamete ulaştır. Tüm sevdiğin kullarının hürmetine, burda dua eden dua dostlarımızın hürmetine ne olur onun sıkıntısını gider yarabbim, sen sıkıntılarından kurtar.Yar ve yardımcısı ol.Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN.
DUA DOSTLARIM ÇOK BUNALIMDA İNTİHARI DÜŞÜNEN BİR TANIDIĞIM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ
(22 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ONU HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN ALIKOYSUN.
BİZDEN ONA 41.TEVHİD.LÜTFEN İLETİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Kadir baba, lütfen çok dua edin,özellikle bu akşam için.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
Allah yardımcı olsun o kişinin inşallah sıkıntıları geçer ben de bu gece dua edeceğim
sude meral kardeşim,hepimiz zaman zaman çıkmazlara giriyoruz.Ama bu çıkmazlar Allaha gidişlerin kapıları oluyor.Bu son noktalar Allah'a hiç olmadığı kadar yaklaştırıyor bizi.Allah korusun bide isyanlara.Allah arkadaşımıza sabır versin.kolaylık versin.yar ve yardımcısı olsun.kalbini ferahlandırsın.işlerini rast getirsin.Ne sıkıntısı varsa tez zamanda sıkıntılarından selamete erdirsin.Arkadaşımız inşallah çokça dua etsin bizde ederiz.kalbini ferah tutsun.Allah dermanını vermediği dert vermez.iyi haberlerini alırız inşallah.
Allah razı olsun cümlenizden inşallah hayırlı haberlerini duyarız. rabbim sen yardımcısı ol, şeytana uydarma. AMİN AMİN AMİN.
Allahım senden ümidimizi kestirme yarabbim, sede ablamın arkadaşından çekme elini allahım, onu kendi haline bırakma kurban olduğum Allahım.
ablacım allah yardım eder inşallah bu akşam dua edecez ona inşallah bütün sıkıntılarından tez zamanda kurtulur inşallah
1 TANE AYETELKÜRSİ GÖNDERİYORUM.RABBİM HUZUR VERSİN.
Allah yar ve yardımcısı olsun...10 Ayetel kürsi benden..selametle..
EY YÜCE ALLAHIM
BU DA SENİN KULUN
BU KARDEŞE DE SENİN HAK YOLUNU GÖSTER
ONU YANLIŞLARDAN KORU RABBİM
ONU BU SİTE DOSTLARININ ARASINA KAT18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞEYTANA UYDURMASIN.ALLAHIN İZNİYLE TÜM SIKINTILARINI ATLATSIN .AMİN.
HAY ALLAH . KOŞTUM YETİŞTİM İNŞAALLAH .
50 FATİHA
50 İHLASBU GECE UZUN OLACAK ANLAŞILAN . ALLAH KABUL ETSİN .
KOŞUN DOSTLAR KOŞUN DUA İSTEYENLERE KOŞUN .
ALLAH DUALRINIZI KABUL ETSIN INSALLAH..AMIN AMIN.
Allahim ona sabir versin
kotu dusuncelerden alikoysun en kisa zamanda da bunalimdan feraha cikartsin Yarabbim
Dualarimda olacak bu gece18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM DOĞRU YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞ
Allahım bizlere kuvvetli iman nasip et.
Allah şeytana uydurmasın 1000 lahavle çekicem o arkadaş için Rabbim yardımcısı olsun bu siteye giriyor mu girmiyorsa yönlendirin girsin çünki çok büyuük moral ve destek oluyor insana
AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEN İNTİHAR ETTİM AMA İYİKİDE KURTULDUM
ALLAH AFFETSİN BENİ KEŞKE O ARKADAŞINLA KONUŞABİLSEYDİM ALLAH YARDIMCISI OLSUN AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
bende şimdi gördüm ve okudum.sude meral kardeşim.yakınınıza ALLAHIM yardım etsin. ayet el kürsi okudum.allahım kardeşimizin her an yanında olsun.amin.amin amin.
DUALARI GÖNDERİLDİ ALLAH YARDIMCISI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.