SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM
YA MEDET ALLAHIM BANA YARDIM ET.
YA MEDET.....................(meral)
(18 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ya medet allahım meral kardeşime yardım et hayırlı kapılar aç yüzüne rabbim esmaül hüsna hürmetine senden diliyorum amin amin amin... rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin sevgili meral kardeşim vesile olması ümidiyle 1 fatiha 3 ihlas 11 tefriciye 3 ayetel kürsü 100 ya fettah okudum kabul buyurum selam ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi # -
MERAL ABLAMI VE TÜM DUA DOSTLARIMI KORKTUKLARI HERŞEYDEN KORU VE SIĞINMALARINI KABUL ET VE UMMADIKLARI YERLERDEN YARDIMLARLA SEVİNDİR
AMİN AMİN AMİN
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA AL'İ SEYYİDİNA MUHAMMEDİNDUA EDECEGIM SANA....YA MEDET YA MEDET YA MEDET
allah inşallah yardımlarını senin üzerinden eksik etmez. inşallah hayır dolu günler seni bekler. amin amin amin .....
ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAM VE DUA İLE...
"RABBİN SENİ NE UNUTTU NE DE DARILDI"18 yıl önce gönderildi # -
Lailahe illallahül-azimül-halim. lailahe illallahu Rabbül-arşil-azim. Lailahe illallahu Rabbüs-semavati ve rabbül-ardi ve rabbülarşil-kerim
"EY ÜMİT MAKAMININ HAYIRLISI, DİLEK MAKAMININ EN KEREMLİSİ, MERHAMETLİLER MERHAMETLİSİ OLAN MEVLAMIZ, BİZE EMİR VERDİN TERK ETTİK BİZE YASAK ETTİN İRTİKAP ETTİK BİZİ ANCAK AFFIN VE BAĞIŞIN KURTARIR BİZİ AFFEYLE KAPINDA DURUYORUZ BİZİ TARDETME SENDEN DİLİYORUZ ELİMİZİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİM AMİN... AMİN... AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM GÖNLÜNÜN MURADI VERSİN.... SIKINTILARINI YOK ETSİN ABLACIM....
apla duamdasın..herşey düzelecek inş..
meral kardeşim ne sıkıntın varsa rabbim alsın
feraha çıkarsın 7 ayetel kürsi gönderiyorum dertlerine derman olsun İNŞAALLAH.....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim meral ablamın gönlüne huzur,hanesine huzurlar ver.Tez zamanda feraha kavuştur.Ya fettah celle celalühu ablama maddi ve manevi kapılarını aç.Yüceler yücesi Rabbim ablamın üzerinden rahmetini ,merhametini .bereketini eksik etme,nurlar saç yüreğine.Amin.Amin.Amin.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim ablamızın tüm sıkıntılarını gider iki cihanda yüzünü güldür. Ummadığı yerden nimetlerini gönder Allahım. Hasbihallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Ferdün, Hayyun, Kayyumun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun.
Seyec'alullâhu bâ'de usrin yusra.
Rabbim meral kardesimizden mucizeni esirgeme...darda koyma...muhtac birakma...zorlama Rabbim....yüreginin duasini duy.....Amin.18 yıl önce gönderildi # -
sözün bittiği yerde huzurlu,afiyetli,bereketli selametli günler başlasın inşaallah ablacığım,
Rabbim yüreğinizden ışığınızı eksik etmesin amin amin amin
3 kevser 3 inşirah suresi okuyorum rızık vesilesi olsun Allah'ın izniyle
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsun dularım seninle
allah yar ve yardımcın olsun meral abla senin için 7 ayetel kürsi okuyorum kabul buyur
YA MEDET YA MEDET YA MEDET YA MEDET YA MEDET YAMEDET YA MEDET YA MEDET YA MEDET YA MEDET YA MEDET AMİN AMİN AMİN
Ablacığım yüreginiz için
3 İHLAS
3 İNŞİRAH süresi okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
hasbünallahi ve nimel vekil.
Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin. amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.