BEN EVLİLİK AREFE'SİNDE OLAN BİR DUA DOSTUYUM.İŞLERİMİN RAST GİTMESİ İÇİN DUALARIMIN, KABUL OLMASI İÇİN O MÜBAREK DİLLERİNİZ BENİMDE ADIMI ZİKREDERSE... KİM BİLİR HANGİ MÜMİN KULUN DUASI TUTARDA HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR...ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
BİR DUA'DA BU ACİZ DOSTUNUZA...
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım benim halimecim allah tamamına erdirsin allah sana çok mutlu olacağın hep mutlu kalacağın eşinin seni her daim seveceği mutlu bir yuva versin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM SANA EVLİLİK HAYATINDA HUZUR VE MUTLULUK VERSİN HER GÜNÜNÜZ BUGÜNDEN İYİ OLSUN SANA ALLAHIM EN GÜZEL MUTLU YUVA NASİP ETSİN ALLAH GEÇİM VERSİN DUA DOSTU KARDEŞİM.AMİN BİHÜRMETELLİL ALEMİN.
CANIM KARDEŞİM SANA VE BÜTÜN YUVA KURMUŞ VE KURACAKLARA ALLAHIM YARDIM ETSİN...AĞZINIZIN TADI DAİM OLSUN DUALARIMIZ BİZLERİ VE SİZLERİ KORUSUN...
RABBİYESİR VELA TEASSIR RABBİ TEMMİM BİL HAYR....18 yıl önce gönderildi # -
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM KARDEŞİM RABBİN YARDIMCIN OLSUN.
MUTLULUKLAR DİLİYORUM..3 AYETÜL KÜRSİ OKUDUM SİZİN İCİN.RABBİM KABUL ETSİN..
Mutluluklar diliyorum Rabbim yuvana hep huzur ve afiyet versin...3 fatiha yolluyorum.
allah mesut etsin kardeşim rabbim bir ömür boyu ihlaslı huzurlu mutlu saglıklı bir yaşam nasip etsin size ve bütün ümmeti muhammede evlilik yaşına gelmiş yada evlilik aşamasındaki tüm kardeşlerime inşallah .. işlerininiz rast gelsin kardeşim 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum kabul buyurun amin...
ALLAHIM İŞLERİNİ RAST GETİRSİN,
HUZUR SAĞLIK MUTLULUKLA KAL...18 yıl önce gönderildi # -
cenabı allah utandırmasın kardşm rabbim rast getirsinişlerini..rabbim gönlüne göre versin
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hayırlı senin rızanda yuva kurmasını nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlar kolaylıklar güzellikler ve bereketler nasib etsin kardeşim, huzurlu afiyetli bir yuvanız olur inşaallah amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.