MERHABA COK SEVGİLİ ARKADASLAR,
KARDEŞİM BURAK ŞU AN HASTANEDE YOĞUN BAKIMDA (İSTANBUL'DA) YATIYOR.CUMA GÜNÜ ÇOK CİDDİ VE KRİTİK BİR AMELİYAT (DÜNYANIN EN ZOR AMELİYATI) GEÇİRDİ, KARACİĞERİNDEN. KENDİSİ CUMA'DAN BU YANA YOĞUN BAKIMDA.AKCİĞERLERİ ÇOK ZAYIF OLDUĞU İÇİN ŞU AN SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI,CİHAZ OLMADAN NEFES ALAMIYOR.BU YÜZDEN CİHAZDAN AYIRAMIYORLAR.O BENİM BİRİCİK KARDEŞİM..ANNEM VE BEN PERİŞAN DURUMDAYIZ,ŞİFAYA KAVUŞMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ DUA EDİYORUZ. SEVGİLİ KARDEŞLERİM..SİZİN O GÜZEL VE ÇOK DEĞERLİ DUALARINIZA, DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR.
YÜCE RABBİM HEPİNİZİ ESİRGESİN. TÜM DUALARINIZI VE DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞALLAH..
DEĞERLİ İLGİNİZ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN MİNNETTARIM..
KARDESIM SU AN HASTANEDE YOGUN BAKIMDA.LTF. DUA EDER MİSİNİZ ARKADAŞLAR
(39 mesaj) (32 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
100 YA ŞAFİ ŞİMDİLİK CANIM ALLAH ŞİFLAR VERSİN İNSALLAH EN KISA ZAMANDA..ALLAH YARDIMCISI OLSUN.AMİN
17 yıl önce gönderildi # -
Ferdün, Hayyun, Kayyumun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun.
Seyec'alullâhu bâ'de usrin yusra.Rabbim sen sifani esirgeme.....1000 adt ya ŞAFİ yolluyorum...17 yıl önce gönderildi # -
5ihlas
5kevser
5subhaneke
10Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Allah acil tez zamanda şifasını versin hastalıktan eser bırakmasın tekrar saglıgına sıhhatine kavuşup gülen gözlerle karşılasın sizi amin amin amin..17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH....
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimize ŞAFİ isminle muamele et. Acil şifalar nasip et.Yar ve yardımcısı ol. Ailesine ve yakınlarına sabır ver. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN17 yıl önce gönderildi # -
20Yunus Peygamberimizin duasını okudum,Allah acil tez şifalar versin gögsünü genişletsin nefesine kuvvet versin tez zamanda ayaga kaldırsın saglıgına sıhhatine kavuştursun Yarabbim amin..
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH 1000 YA ŞAFİ YOLLUYORUM ŞİFA NİYETİNE .SİZLEREDE 100 LAHAVLE KUVVET OLSUN SABIR OLSUN.SELAM VE DUA İLE.
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH 1000 YA ŞAFİ YOLLUYORUM ŞİFA NİYETİNE .SİZLEREDE 100 LAHAVLE KUVVET OLSUN SABIR OLSUN.SELAM VE DUA İLE.
YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA ALLAH....
Rabbim acil şifalar ve afiyetler nasib eylesin kardeşim amin amin17 yıl önce gönderildi # -
yarabbim tez zamanda inş şifasını versin aminn
kardeşiniz için 100 ya şafi 1 yasin okuyacağım. Allah CC tez zamanda şifasını versin inşallah.
rabbim şifalar versin..
üzüntülerinizi alsın sizi sevindirsin kardeşim...
100 ya şafi okuyorum inşaallah17 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifalar versin..
inşallah sağlına kavuşmuş bir şekilde çıkar hastaneden rabbim yardımcınız olsun kardeşim 3 fatiha okuyorum17 yıl önce gönderildi # -
Sevgili Kardeşlerim,
Rabb'im hepinizden razı olsun. Allah tüm dualarinizi dileklerinizi kabul eylesin. Bu sıkıntılı günümde o guzel icten dualarınızla buyuk destek oldunuz, bize moral verdiniz. Merhametiniz, duyarlılığınız,yardımseverliginiz karsısında derinden etkilendim. Minnetim kelimelerle ifade edilemez.. İnaniyorum, kardeşim Burak su an yogun bakimda cihaza bağlı olsa dahi sizlerin o güzel dualarinizi, aminlerinizi duyuyor, hissediyor.. O cok inançlı, mücadeleci, azimli ve akıllı bir insan.. Hepimizin emeklerini ve gayretlerini bosa cikarmayacak, insallah Rabb'imin izniyle, sizlerin cok değerli dualari ve destegi ile mücadelesinden vazgecmeyecek. İnşallah sizlerin o guzel aminleriyle şifaya kavuşup sağ salim aramiza dönecek.. Ne olur sevgili kardeşlerim dualarinizda Burakcigima mutlaka yer vermeye devam edin.. Sonsuz minnettarim o güzel kalplerinize, gonullerinize!..17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim burak kardeşime tez şifalar versin inşallah.3 Yasin i şerif gönderiyorum kardeşime ulaşsın,kardeşimi korusun, şifa olsun ,nefes olsun inşallah.Amin.Amin.Amin.
17 yıl önce gönderildi #
-
sm bin besmele ve 100 kevser okuyacagim Allah sifa versin kardesim
rabbim tez zamanda şifa versin inşallah yar ve yardımcınız olsun sizin de sıkıntılarınızı bir an evvel gidersin dualarınızı kabul eylesin kardeşimize benden 100 ya şafi 1 ayetel kürsi
rabbim kabul buyursun amin amin amin17 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
Sevgili Dua Dostlarım, Mümin Kardeşlerim,
Cok tesekkur ederim. Sayenizde ben de yeni dualar ogreniyorum. Yüce Rabb'im hepinizden razı olsun. Insalah tüm dualarinizi dileklerinizi kabul eylesin..17 yıl önce gönderildi # -
100 ya şafi okucam şimdi rabbim bu ismiyle tecelli etsin kardeşinin hastalığına inşaallah amin
gecenin bu saatinde, RABBIM sifa versin INSA'ALLAH
çok üzüldüm
ALLAH yardimciniz olsun, sabir versin INSA'ALLAH
çok zor ama, RABBIMin yaninizda olmasina vesile olsun, iyilescek ALLAH'in izniyle
ümidinizi asla yitirmeyin
salati tefriciye oku bol bol
sizlere okuyacagim INSA'ALLAH
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDESINE ACIL SIFALAR OLSUN
amiiiiiiiiiiiin17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH 100 ADET YA ŞAFİ RABBİM ŞİFA VEREN ANCAK SENSİN BURĞA VE TÜM HASTALARA ŞİFA VER AMİN...
ALLAHIM N'OLU ACİL ŞİFA VER KARDEŞİMİZE
YA ŞAFİ,YA ŞAFİ,YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
Annemden 1000 kelime i tevhid kardeşime nefes olarak gönderildi.Rabbim kabul buyur.
16 yıl önce gönderildi # -
cnm kardeşim allah şifa versin 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi 1 yasin allah kabule tisn inş.. aci şifalar
Rabbim acil şifalar versin tez vakitte inşallah. Ya Şafi ismiyle tecelli etsin Burak kardeşimize.
allah tez vakıtte sıfa versın ıns 100 ya safıı sıfatıyla rabbımden sıfasıı ıstıyoruz allah kabul etsın
ey yüceler yücesi Mevlam kardeşimizin kardeşine ne olur şifa ver ne olur Rabbim en içten dualarımla sana yalvarıyorum acılarını hastalıklarını gösterme Rabbim sağlığına kavuştur Allah'ım
ya Şafi ya Şafi ya Şafi ...16 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.