ALLAHÜMME YA ŞAFİ
Sen tabibler tabibisin. Derdi veren de dermanı verende sensin. Allahım sen kardeşimize acil şifalar nasip et.
amin
KARDESIM SU AN HASTANEDE YOGUN BAKIMDA.LTF. DUA EDER MİSİNİZ ARKADAŞLAR
(39 mesaj) (32 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN İNŞALLAH....
16 yıl önce gönderildi # -
7 ayetül kürsi.
7 fatiha.
7 ihlas okudum
rabbim acil şifalar versin.16 yıl önce gönderildi # -
SEVGILI KARDESLERIM, DUA DOSTLARIM,
Burakcigim halen yogun bakimda.. Sizlerin guzel kalpleriniz ve tum ictenliginizle okudugunuz dualarla insallah sag salim aramiza donecek, inaniyorum.. Oyle iyi oyle guzel yureklisiniz ki!.. Her birinize tek tek tesekkur ediyorum. Duyarliliginiz, hemencecik yardimimiza kosmaniz, verdiginiz gayret ve emekler karsisinda ne kadar duygulandim bilemezsiniz. Burakcigimi su an solunum cihazina bagli tutuyorlar, kendiliginden nefes alamiyor, akcigerler cok zayif. Uyaninca huzursuzlanmasin diye surekli uyutuyorlar. Lutfen guzel kardeslerim, Burak icin o cok degerli sifa dualarimizi okumaya devam edelim, Yuce Rabb'im biricik kardesime sabir, kuvvet, gayret,dayanma gucu ihsan eylesin.. Onun sag salim yogun bakimdan ciktigini, tez zamanda sifalara kavusup ayaga kalktigini gormeyi bizlere, tum dostlarina ve sevenlerine nasip eylesin..Amin.16 yıl önce gönderildi # -
ES SELAM:
Hasta üzerine 121 veya 161 defa Ya Selam ismi okunursa hasta iyileşme gösterir. ben burdan okuyorum.sen de yanında oku.inşallah şifa bulur..şu mübarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine..16 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAHIM ŞAFİİ SIFATIYLA MUAMELE ETSİN VE İNŞALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFAYA KAVUŞTURSUN.
SELAM VE DUA İLE...16 yıl önce gönderildi # -
rabbim ya şafi isminle burak kardeşimize şifalar ver rabbim ve btn hastalarımıza.rabbim yar ve yardımcınız olsun.1 fatiha okuyorup üflüyorum.slm ve dua ile...
ALLAH ŞAFİ İSMİYLE ŞİFALAR VERSİN.
Allah yardımıcınız olsun acil şifalar versin..
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.