Dilekcim bu siteyi sana tavsiye ediyorum. Hatta hocayla irtibat kur ya da kitabını temin edersen iyi olur. Çok istifade edersin.
dilek-23 e
(8 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAĞOL kardeşim evet irtibat kursam iyi olacak allah razı olsun senden de inşallah rabbim bu insanı senin iyileşmen içinde vesile eder sen nasılsın kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN CANIM KARDEŞİM. İNŞALLAH. İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR, TEDAVİM İÇİN ALTERNATİF OLMASINA ÇOK SEVİNDİM, MALUM TIBBİ İLAÇLAR ÇOK YANTESİRLERE SAHİP VE BASKILAYICI TÜRDEN..AMA BİTKİLER TEDAVİ EDİCİ...BEN DE BUGÜN BAŞLADIM BİTKİSEL KÜRLERE. HOCAMIZ BAYA ÜMİT VERDİ.. İNŞALLAH RABBİMDENDİR ŞİFAMIZ...
HOCA ÇOK DEĞERLİ BİR BİLİM ADAMI, İLMİ MANADA DERİN.. YANİ ÖYLE NORMAL HERBALİSTLER GİBİ DÜŞÜNMEMEK GEREK O BİR FİTOTERAPİST...KİTABINI TEMİN ETTİM ŞİMDİ ANNEMLE BABAMA KÜRLER UYGULUYCAM AYRICA:) BABAMLA BENİM ELİMDEN DÜŞMÜYOR KİTAP...
Çok sevindim kardeşim rabbim yüzünü hep güldürsün her daim inşallah bana da tez zamanda şifa verir rabbim benim de öyle dediğin gibi içtiğim ilaçlar diğer organlarıma etki ediyo bende kitabını temin edip evde kürlerime başlıyayım (çok sağol vesile olduğun için bu benim ikinci bitki tedavim olucak bu arada)
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFANI VERSİN İNŞALLAH...HİÇ GÖRMEMİŞ DURUMA DÖNECEK KADAR SAĞLIKLI OLURSUN İNŞALLAH...AMİN
HOCAMIZIN ÖYLE TANIMLAMALARI VAR Kİ, MESELA ISIRGANIN UYGUN TOPRAKTA YETİŞMESİ DOĞRU ZAMANDA TOPLANMASI VE DİŞİ OLMASI GİBİ ÖZELLİKLERİ ONUN KİMYASINI DEĞİŞTİRİYOR VE HASTALIKLARA ONA GÖRE AYRINTILAYIP VERİYOR...KİMYASAL AÇILIMLARI İLE DEĞERLENDİRİYOR BİTKİLERİ...YANİ BEN BÖYLE BİR ARAŞTIRMACI RUH GÖRMEDİM...
KENDİSİ İLE DE MUHAKKAK GÖRÜŞ DİLEK...ÇOK AMA ÇOK FAİDESİNİ GÖRÜRSÜN UMARIM...
anladım canım kardeşim adını duymuştum ama hiç kısmet olmadı görüşmek sağol kendisine ulaşmalıyım yada kitabını temin etmeliyim allah razı olsun senden
CÜMLEMİZDEN CANIM KARDEŞİM..İNŞALLAH FAİDELENİRSİN..RABBİM BİR DURUMA DİĞER BİR DURUMU VESİLE KILIYOR...HER ŞEY ALLAH'TAN..
DİLEK MSNE EKLEMEK İSTERİM SENİ..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.